- 2 Haziran 2021
- 59
- -34
- 1
- 25
- Konu Sahibi venusplanet123
-
Mahallesinde geçmiyorum çünkü evlerimizin arasında bir mahalle bile yok yani söylesem daha iyi olurmuş ama yazmamışım. Zaten kafamı camdan çıkarsam onların evi görünecek neredeyse bende geçmişte çok fazla rast geldiğimiz için yazdım8 yıllik süre içerisinde her yıl icin 1 mesaj gönderdiğin,yani toplamda 8 mesaj attigin biri için fazlaca nevrotik davranmıyor musun ?
Mahallesinden gecmiyormus...
Gecsen ne olacak bacım,kafayı çekip milleti mi taciz edeceksin ? Adam senin varlığından bihaber neredeyse.
Ayrıca gurur bu şekilde kırılmaz,sen şu bdv'yi zamanın olduğunda bir oku bence..
Neler neler var..
Yani şöyle durumları nasıl kendinize dert edip yaşam kalitenizi düşürmek için ısrarcı oluyorsunuz anlamış değilim.Eskiler yaşanmışlıklar desem oda yok..Artık devam et sende..
Taciz mi? Taciz nedir biliyor musunuz?Taciz birçok kötü davranışı kapsamaktadır. Kelime hukuki bir anlamda kullanıldığı zaman tehdit edici, rahatsızlık veren ve toplum tarafından tasvip edilmeyen davranışları kasteder. İfade özgürlüğünü destekleyen toplumlar da, sadece ısrarla tekrarlanan ve doğru olmayan ifadeler hukuki anlamda taciz sayılır. Cinsel taciz, ısrarcı ve istek dışı cinsel yaklaşımlar için kullanılan terimdir. Bu tür taciz genellikle sokakta yalnız yürürken bazen de iş ortamlarında gerçekleşir. Tacizi söyle dörde ayırırsak: cinsel taciz, takipçilik, sokak tacizi, psikolojik taciz. Bunlardan hangisini yapmış olabilirim acaba? Hukuki yada yasal olarak taciz mi uyguladım durmadan rahatsız mi ettim? Psikolojik taciz dediğimiz şey "kişinin kendine olan özgüvenini azaltmak için bilinçli bir şekilde yapılan aşağılayıcı ve küçük düşürücü hareketler bütünüdür. Küsmek, kıskanmak, tehdit etmek, baskı uygulamak, ailesine hakkında yalanlar söylemek…" tam olarak bu şekilde geçiyor ben hangisini yaptım? Allah aşkına operatörlerden bile tonla mesaj geliyor tek bir mesajdı hadi diyelim yine istemedi engelledi ben onunla nasıl iletişim Kırarım diye mi sordum? Allah aşkına madem kötü şeyler soyleceksiniz biraz aklınızı kullanın saygılı olun8 yıldır adamı taciz etmişsin, 8 yılın sonunda seni engellemiş, sen de bunun için intikam alacaksın?
Bi uzmana görünüp, destek al bence.
Biz önceden yakın arkadaştık benim numaram onda hep vardı zatenAdam senin numarani bilmiyor nasıl engelleyebilir?
Bu arada intikam alma konusunu belki 100. Yazışım ama tekrar yazacağım çok kalbimi kırdığı için daha öncesinde de sinirle böyle bir şey yazmışım sn sevgi kelebeği. Ne gibi bir zarar verebilirim ona ben bunca sene sonra annesini babasını bile tanıyorum uzaktan akrabamız olduğu için istesem yine iletişim kurar yine konuşmaya çalışırım ama yapmıyorum. Sadece ne kadar Üzgün olduğumdan bahsettim bu kadar.8 yıldır adamı taciz etmişsin, 8 yılın sonunda seni engellemiş, sen de bunun için intikam alacaksın?
Bi uzmana görünüp, destek al bence.
Umutlanabileceğim, sevmiyorsa hiç açık kapı bırakmaması gerektiği 8 yıl sonra mı aklına gelmiş? Normal karşılamaktan kastınız nedir? Yani ben ona aşk şiirleri falan mı gönderiyorum sürekli olarak o da normal karşılıyor falan. Benim liseden beri görüştüğüm çok sevdiğim yılda bir iki kere konuştuğum arkadaşlarım var mesela. Hepimizin vardır. Ben ona bundan fazlasıyla gitmedim ama o benim ona karşı olan hislerimi bildiği için hep başka türlü konuştu. En başlarda yazmıştım zaten şimdi onunla bir iliski beklentim olmadığını.eğer mesajları normal karşılarsa umut edeceğinizi biliyor ve bunu önlüyor. bence çok mantıklı ve doğru davranmış. size hiç açık kapı bırakmıyor.
Telefonunuz degismis yaBiz önceden yakın arkadaştık benim numaram onda hep vardı zaten
Numaram değil sim kartım ve telefonum kaybolmuştu onları değiştirdimTelefonunuz degismis ya
8 yılınızı platonik bir şekilde geçirmeseydiniz siz de sevilirdiniz, sizin de egolarınız tatmin edilirdi. Kendinize yaptığınız kötülüğün farkında mısınız?Evet bilemezsiniz egolarınız yeterince tatmin edilmiş belli.
Umutlanabileceğim, sevmiyorsa hiç açık kapı bırakmaması gerektiği 8 yıl sonra mı aklına gelmiş? Normal karşılamaktan kastınız nedir? Yani ben ona aşk şiirleri falan mı gönderiyorum sürekli olarak o da normal karşılıyor falan. Benim liseden beri görüştüğüm çok sevdiğim yılda bir iki kere konuştuğum arkadaşlarım var mesela. Hepimizin vardır. Ben ona bundan fazlasıyla gitmedim ama o benim ona karşı olan hislerimi bildiği için hep başka türlü konuştu. En başlarda yazmıştım zaten şimdi onunla bir iliski beklentim olmadığını.
Yardım almak istiyorum ilk fırsatta zatenTum yazilanlari okudum. Acik konusayim sizin o adama yaptiginizi bir erkek bir kadina yapsa "pis sapik, tacizci" deriz ve kendimize yapilmasini istemeyiz. Sizden yilda bir bile gelen mesaji ( ki bu senede bir gün romantizmi olabilir sizin icin ama belli ki onun icin rahatsizlik) ve size sans vermeyi istemiyor. Bu, bu kadardir. Ötesi berisi, niyesi yok bunun. Yardim almayi neden dusunmuyorsunuz?
yahu 8 sene çok,takıntı falan diyenler olmuşta kadın aşık olmuş...bana karşılık vermedi öyleyse unutayım demek kolaymı? ben olsam beni sevmiyorsa yoluma bakarım diyenler sizin ki aşk olmuyor hoşlantı oluyor karşılık bulamayınca da vaz geçmesi tabi ki daha kolay...
konu sahibi sizin de yapabileceğiniz birşey yok malesef zamana bırakıp aşkın kalbinizde bitmesini bekleyeceksiniz ya da karşınıza onu unutturacak yeni bir aşk çıkacak...umarım yeni aşk karşılıklı olsun tabi
İyi falan değilsiniz aslındaBende 5 yıldır karşılıksız aşkın pençesine düştüm neyseki ben senden iyiymisim ben siliyorum numarasını ve yillar snra kaydettim hala kayitliyim ve msj attigimda cevp veriyo sağolsun. Hic birşey yapma asla bidaha yazma bırak unutmaya çalış ben öyle yapıyorum
Kan istiyor bu kadın falan yazsaydınız bari. Yani evet içinde bulunduğum durum size aşırı gelebilir ama onu suçladığım falan yok. Beni sevmediği için ondan intikam mi alacağım çok saçma. Senelerdir çok kalbimi kırdı mutlu olduğumu görsün vs anlamında çok sinirle söylediğim bir şeydi. Yani her biriniz manevi içgörüye ulaşmış ruhani liderler oldugunuz için 100 kere anlatmama rağmen sizlere garip gelmiş olabilir.aşık olmasına kimsenin lafı yok ki. çok derinden aşık olmuş olabilir. ama 8 sene boyunca hiçbir tepki almamış, adam zaten farkındaymış hislerinin karşılık vermemiş. yani bu çok fazla değil mi bir yerden sonra ?
bunun için adamı suçlayıp intikam istemesi bambaşka bir olay. hani 8 sene sevgili olsalar gidip aldatsa anlarım, o da yok.
Size neden mesaj göndersin veya gülümsesin? Sebep ne yani siz 8 yıldır çocuğa takmışsınız diye oda size anlayış göstermek zorunda mi?Bakın haklısınız gerçekten dışarıdan böyle görünüyor olabilir ama kendiside dedi bunu burda zararı sadece ben görüyorum. Yani yıllardır tek istediğim bana bir kere gülümsemesiydi. Önceleri çok yakın arkadaştık fakat daha sonrasında böyle oldu. Şimdi ikimizde üniversite okuyoruz ve farklı hayatlarını var. Ondan bir iliski beklentim yok zaten. Ama bir mesaj bir gülümseme zor olmamalı
Evet ne yapacağım yanında bir kadın görsem çarpı yüzlü şaşkın surat emojisi mi? Daha once gördüm ve hakkım olmadığını bilerek bir şey yapmadım yine hiçbir şey yapmayacağım tabi merak etmeyin hanımefendi. Rahatsız oluyorsa engelleyebilir ben zaten beni nasıl engeller falan yazmadım ayrıca. Sadece bu durumu içimde aşamadığımı söyledim. İlerde inşallah ben savcı olursam kanuni yükümlülüklerini belirlerim :)Bu konuyu hayretler icinde okudum adama 8 yildir takintili bir sekilde kalmissiniz ve uzerine sizi engellemis diye intikam almaktan bahsediyorsunuz kusura bakmayin ama tam tersi bi durum olsaydi ayni seyi bi erkek bir kadina yapsaydi direk polise git sikayet et artik uzaklastirma al falan derdik... ben kendimi adamin yerine koyup empati yaptim 8 yildir pesimde olan biri olsa gidip savciliga verirdim artik bu nedir.. istemiyor adam sizi neyin israri neyin dostane msj atmasi kendinizi kandirmayin istemediginiz halde biri size mesajlar atiyorsa bu tacizdir bunu boyle pembe bi askmis gibi gormeye calismayin ve lutfen bu takintinizdan kurtulmak icin gidip bi destek alin, hergun ne haberler goruyoruz iki gun sonra adamin yaninda bi kadin gorseniz nasil bi tepki vereceginizi hayal bile edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?