- Konu Sahibi duskirikligi
-
haklısınız fakat zor olacak kabullenmem artık bazı seyleri asmam gerek. Unutabilmiş olsaydım bidaha geri geldiginde kabul etmezdim ama o ne yaparsa yapsın hic azalmadı ona karsı sevgim. Hayırlısı olsun artık sabretmem gerek ve hicbisey yapmıycam
Bir ilişkide tek taraflı sevgi kati süretle işe yaramıyor.
İki tarafında sevmesi sayması değer vermesi gerek.
Senin sevgin azalmadı bu bariz meydanda.
Peki ya ondan naber?
O sevseydi senden ayrılır ayrılmaz kuzu görmüş kurt gibi hemen kuzuların peşine düşer miydi
Peki daha açık sorayım
Seni seven herif seni aldatır mıydı ?
Böyle dengesizlikler içinde bu ilişki zaten çok yürümezdi arkadaşım.
Bence daha fazla niçin nedenlerin peşine düşme.
Ve kendine yeni bir yol çiz.
biliyorum kesinlikle degmez belkide ilk defa böyle seyler yasadıgım icin emek verdigim icin bitmesini istemedim.Anlayamadıgım sey su bi insan deli gibi sevip deger verip nasıl olurda bi anda vazgecer yanlıs seyler yapar :/ cünkü herkesin imrenerek baktıgı bi iliskiydi etrafımdaki insanlar herkesin iliskisi biter sizinki bitmez derdi
lise aski tanistik ve kisa zamanda cikmaya basladik hersey muhtesemdi her animizi birlikte geciriyorduk ilk defa birini bu kadar cok seviyordum ve birinden bu kadar cok deger goruyordum ailesiyle tanistim fedakarliklar yaptik onumuze engeller cikti astik ama bu sirada birbirimizi cok yipratmistik. 2yil suren iliskinin sonunda ayrildik o hemen baska insanlarla konusmaya basladi ayrildiktan 1ay sonra eski sevgilisine dondu yikildim cok uzuldum bende 2 kisiyle konustum ama onun yerine kimseyi koymak istemedim 6ay ciktilar ayrildilar ve bana tekrar dondu onu o kadar cok seviyordum ki kabul ettim basladik fakat hicbisey eskisi gibi olmadi o kizla olmasini kabullenememistim surekli tartisma konumuzdu twitterda yazdiklarini ona yoruyodum tartismadan gecmeyen gunumuz kalmamisti o universiteye baslamisti baska bi sehirdeydi. Bikac kez beni gormeye geldi fakat aradaki buzlari eritemedik ben onu anlamadim o beni anlamadi. Bigun face sifresini denerken buldum ve bikizla yazismalarini gordum aldatmisti beni aradim agzima geleni soyledim bitirdim. Bikac gun agladi yalvardi sensiz yapamam dedi bende kiyamadim affettim ama guvenim kalmamisti oda bunu biliyodu En son geldiginde arkadaslariyla gorusmekten bana vakit ayirmadi ve bende isyan ettim bitsin artik dedim. Aksama pisman oldum yapamam gel barisalim dedim ama istemedi zaman ver bana herseyi duzeltcem dedi ama hersey dahada kotu oldu 1ay boyunca cabaladim agladim yalvardim ama istemedi tamamen bittigini ve artik beni sevmedigini soyluyo bidaha aramamami istedi. Ben ona yanlis hicbisey yapmadim cok seviyorum onu ne yapcam simdi ben
Artık senden beklemediği şeyleri yap. Yola gelecektir emin ol burda bir çok kişi bilir seninki gibi bir ilişki yaşadım. Senden ne beklemiyorsa,aynen onu yap
Hem aldatmış,hem eski sevgilisine dönmüş sende hala napcam ben şimdi mi diyorsun. Ne yapacağın belli koyver gitsinnn. Bırak kendi pisliğinde boğulsun. Emin ol aylar yıllar sonra o kadar pişman olacak ki , kafasını taşlara sürtecek kıvılcım çıkartacak. Tabii sen o sırada beyaz atlı prensini çoktan bulmuş olacaksın,dönüp dönüp bu yaptıklarına kızacaksın. Hatta bu konuyu açtığına bile kızacaksın görürsün
Ne yapayim mesela ? Yola gelcegini hic sanmiyorum artik vicdan denilen bisey kalmamis onda bu kadar ustuste sey yasatti ve gercekten hic haketmeyen biriyim. Ona karsi yanlis hicbisey yapmadim arkadaslarimdan bile vazgecmistim hayatimin merkeziydi
He sen hala sana dönmesini mi istiyorsun ?
haklısınız fakat zor olacak kabullenmem artık bazı seyleri asmam gerek. Unutabilmiş olsaydım bidaha geri geldiginde kabul etmezdim ama o ne yaparsa yapsın hic azalmadı ona karsı sevgim. Hayırlısı olsun artık sabretmem gerek ve hicbisey yapmıycam
Hayir sadece hatasini anlamasini istiyorum pisman olmasini istiyorum yoksa ondan bana hayir gelmez artik biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?