Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

canım hosgeldın =) cıkolata yemedıgın ıcın
Mrb arkadaşlar ben bu hafta aktif olamadım misafirler var ama diyete devam ediyorum pazar kaç olucam merak ediyorum açıkcası öptüm.

tebrıkler canım gıden kılolar ıcın cok sevındım

Hayir canim gayet iyi dengeli sebzenide proteinide ihmal etme bol bol tuket gayet guzel bence:)

Kizlar birde sassy su mutlaka tavsiye ediyorum.hem icimi cok guzel hem faydali hemde hemdee yag yakiyoooo:)ben hergun 1 lt iciyorum:)

Kızlar ara: 1 bardak yeşil çay akşam: 2 yağsız tavada pişirdiğim biftek 1 domates yarım bardak ayran. Bu arada 3 mile leslie yaptım önceki kadar terlemedim ama yoruldum sizce arttırmam mı gerekiyor

kızlar merhaba...
hemen yediklerimi yazıyorumm
sabah:1 tane biber dolması 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara:1 sütlü kahve
öğlen:1 tane kabak dolması 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara:1 tane elma
akşam:1tabak patates köfte yemeği 1 kase yogurt

gayet güzel canım akşama çorba da ekleyebilirsin

sağol canım benimm şu diş bi hallolsa moralim yerine gelsee.. beni engelleyen ne kadar çok şey çıktı ya bi adapte olamadm
Kızlar ara: 1 bardak yeşil çay akşam: 2 yağsız tavada pişirdiğim biftek 1 domates yarım bardak ayran. Bu arada 3 mile leslie yaptım önceki kadar terlemedim ama yoruldum sizce arttırmam mı gerekiyor
diğer günler yaptığın kadar tempolu yada istekle yapmamışsındır belki? yarında çok terlemezsen 4 mile geçersin

güzel canım menün baya tok tutar akşam

Kızlar squat yapan varsa yapmasın. araştırdım da riske atmaya gerek yok bence. kimisi kalçayı büyütür yazmış kimisi basenler şekilleniyo kalınlaşıyo yazmış. hiç deneyip görmeye gerek yok bu kadar egzersiz varken

Evet hiç istekli yapmadım bugün her yerim ağrıyo ondan olabilir

Merhaba kizlar bugun kendimi toparladim ama aklim hala dunku yapmis oldugum kacamaklarda keske olmasaydi cunku bu sabah bana arti bir kilo olarak geri dondu cok uzgunum o yuzden bu aksam sporumu yarim saat artiricam insallah

Merhaba kizlar bugun kendimi toparladim ama aklim hala dunku yapmis oldugum kacamaklarda keske olmasaydi cunku bu sabah bana arti bir kilo olarak geri dondu cok uzgunum o yuzden bu aksam sporumu yarim saat artiricam insallah
Üzülme artık canım 2-3 gün sporlarını arttırırsan onu tekrar -1 e çevirirsin. artık topikçe şu kaçamak isteğimize bi gem vurmamız gerekiyo

Yani evet bisey yapmamiz lazim kendimize cok mu sınır koyuyoruz acaba ki cok mu sıkıyoruz
öğünlerden doymadan kalkıyo olabilirz canım bu da geceleri en ufak moral bozulmasında yiyeceklere saldırmamıza sebep oluyo. sabah çok sağlam kahvaltı yapmıyoruz mesela. sabah çok öğlen orta akşam daha az yesek daha iyi olcak sanırım

Cok dogru soyluyosun cunki ben de bu az yeme mantigiyla hareket ediyorum demek ki boyle olmicak sabah ve ogleleri biraz daha fazla yememiz gerekiyo ki aksam saldirmayalim

Evet yaa daraldım pazar olsa da kaçamak yapsak hihihiii

Hahahah guldurdun beni canim ya akil fikir pazarda bizim tabi

Olan oldu canim yapacak birsey yok haftada 1 kilo versen ayda 4 kilo 3 ayda 12 hadi 10 kilo olsun zaman uzun gibi gorunsede degil aslinda .... biz yavas yavas arada kacamaklarla vericez ..

Ama dediginiz gibi artik sabah ve ogleni yogun tutup aksami salatayla corbayla +yaninda ypgurtla gecirmemiz lazim ...

Ben sahsen su saatlerde acayip acikiyorum :-( cnki az yiyorum siskoanneninde dedigi gibi gun icinde cok az yiyorumm ...

3 ayda 10 kilo aslinda supermis 67 olmak var ucunda ..

Hem biz spor yapiyoruzzzz yan gelip yatmuyoruz vucudumjz sekilleniyorr

Evet bundan sonra oyle yapicam bende çünkü dedigin gibi bu saatlerde cok acikiyorum bir de ustune spor hic halimiz kalmiyo bakalım zamanla yerine oturacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…