Kızlaar ben geldim sabah ki simitten başka bişey yemedim canım hiçbişey istemiyor sporda yapasım yok yoruldum da bugün zaten bütün gün ev aradım yatıyorum öyle boş boş heralde bugünün en iyi yanı hala çikolata yemedim
Mrb arkadaşlar ben bu hafta aktif olamadım misafirler var ama diyete devam ediyorum pazar kaç olucam merak ediyorum açıkcası öptüm.
Abooo bu kadar bayan bir araya gelirse sayfalar uzar gider tabii, 20 sayfa okudum yazmadan önceBu sabah tartıldım 67,9 çıktım İlk sayfadaki 68'e bakmayın ben aslında diyete başladığımda 70,size katıldığımda 69'dumBugün yediklerim; sabah 4 hurma 1 kase yoğurt, öğlen 5 köfte ve maden suyu, akşamüstü kepekli beyaz peynirli tost. Bu tostu da spora gideceğim için yedim, spordan önce karbonhidrat almam gerekiomuş hocam öyle dedi. Spordan sonrada protein almam gerektiği için akşam menüm de şimdiden belli, 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir
Hayir canim gayet iyi dengeli sebzenide proteinide ihmal etme bol bol tuket gayet guzel bence:)cok haklısın canım ıyı kı varsınız ıkı dakıkada motıve oldum tekrardan burada olmasaydın ınan defalarca bozmustum verdıgım ıkı kıloyuda almıstım cok sagolun hepınızzz
aynen canım ne versek kardır
dogru dıyorsun canım tamam tamam artık duzene gırdım ve her ogunumu ara harıc resımlıyecegım buraya hemde gorusunuzu almıs olurum haftaya cumaya yolcuyum o zamana kadar ıkı kılo verırsem cok mutlu olurum
menumu begendıgın ıcınde ayrıca tesekkurler ve fazla degıl degıl mı normal ?
13 agustos çarşamba
ılk uyandıgımda sırkelı su hıbıskus cayı
kahvaltı 07:00
4 ymk kasıgı melemen yagsız ya da az zeytınyaglı
1 dlm çavdar ekmeği
1 dlm beyaz peynır
4-5 zeytın
1 fıncan cay
ara ogun 10:00
1 bardak yarım yaglı sut
öğlen 13:00
1 patlıcandan karnıyarık yagsız fırında
1 kase yogurt
1 kase salata
ara 15:00
1 bardak yarım yaglı yogurt
akşam 18:00
1 buyuk kase peynırlı bol kıvırcıklı maydanozlu salata
nasıl ?
sağol canım benimmSevgicim swn buranın temel taşısım senin azmim kırılırsa biz ne yapalım.O yüzdem hemencecik kendine geliyosun
Nihalcim detoksu bırakmakla en iyisini yaptın.
Kendşne ezıyet etmenin anlamı yok ama dimi
Biliyorım düğünden dolayı belli tarihe odaklansın ama sonrasındada bizimlesin.
O yüzden verebildiğini ver düğünü atlat sonra yolumuz uzun
diğer günler yaptığın kadar tempolu yada istekle yapmamışsındır belki? yarında çok terlemezsen 4 mile geçersinKızlar ara: 1 bardak yeşil çay akşam: 2 yağsız tavada pişirdiğim biftek 1 domates yarım bardak ayran. Bu arada 3 mile leslie yaptım önceki kadar terlemedim ama yoruldum sizce arttırmam mı gerekiyor
kızlar merhaba...
hemen yediklerimi yazıyorumm
sabah:1 tane biber dolması 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara:1 sütlü kahve
öğlen:1 tane kabak dolması 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara:1 tane elma
akşam:1tabak patates köfte yemeği 1 kase yogurt
Evet hiç istekli yapmadım bugün her yerim ağrıyo ondan olabilirgayet güzel canım akşama çorba da ekleyebilirsin
sağol canım benimmşu diş bi hallolsa moralim yerine gelsee.. beni engelleyen ne kadar çok şey çıktı ya bi adapte olamadm
diğer günler yaptığın kadar tempolu yada istekle yapmamışsındır belki? yarında çok terlemezsen 4 mile geçersin
güzel canım menünbaya tok tutar akşam
Evet canım o yüzden. zaten haftada 6 gün öneriyolar. bugün yapmasan da olurdu çok bunalttık kendimiziEvet hiç istekli yapmadım bugün her yerim ağrıyo ondan olabilir
Evet yaa daraldım pazar olsa da kaçamak yapsak hihihiiiEvet canım o yüzden. zaten haftada 6 gün öneriyolar. bugün yapmasan da olurdu çok bunalttık kendimizi
Üzülme artık canım 2-3 gün sporlarını arttırırsan onu tekrar -1 e çevirirsin. artık topikçe şu kaçamak isteğimize bi gem vurmamız gerekiyoMerhaba kizlar bugun kendimi toparladim ama aklim hala dunku yapmis oldugum kacamaklarda keske olmasaydi cunku bu sabah bana arti bir kilo olarak geri dondu cok uzgunum o yuzden bu aksam sporumu yarim saat artiricam insallah
Üzülme artık canım 2-3 gün sporlarını arttırırsan onu tekrar -1 e çevirirsin. artık topikçe şu kaçamak isteğimize bi gem vurmamız gerekiyo
öğünlerden doymadan kalkıyo olabilirz canım bu da geceleri en ufak moral bozulmasında yiyeceklere saldırmamıza sebep oluyo. sabah çok sağlam kahvaltı yapmıyoruz mesela. sabah çok öğlen orta akşam daha az yesek daha iyi olcak sanırımYani evet bisey yapmamiz lazim kendimize cok mu sınır koyuyoruz acaba ki cok mu sıkıyoruz
öğünlerden doymadan kalkıyo olabilirz canım bu da geceleri en ufak moral bozulmasında yiyeceklere saldırmamıza sebep oluyo. sabah çok sağlam kahvaltı yapmıyoruz mesela. sabah çok öğlen orta akşam daha az yesek daha iyi olcak sanırım
Evet yaa daraldım pazar olsa da kaçamak yapsak hihihiii
Merhaba kizlar bugun kendimi toparladim ama aklim hala dunku yapmis oldugum kacamaklarda keske olmasaydi cunku bu sabah bana arti bir kilo olarak geri dondu cok uzgunum o yuzden bu aksam sporumu yarim saat artiricam insallah
Aynen oyle canim ben artik oyle yapicM kesinlikleCok dogru soyluyosun cunki ben de bu az yeme mantigiyla hareket ediyorum demek ki boyle olmicak sabah ve ogleleri biraz daha fazla yememiz gerekiyo ki aksam saldirmayalim
Hahahah guldurdun beni canim ya akil fikir pazarda bizim tabi
Olan oldu canim yapacak birsey yok haftada 1 kilo versen ayda 4 kilo 3 ayda 12 hadi 10 kilo olsun zaman uzun gibi gorunsede degil aslinda .... biz yavas yavas arada kacamaklarla vericez ..
Ama dediginiz gibi artik sabah ve ogleni yogun tutup aksami salatayla corbayla +yaninda ypgurtla gecirmemiz lazim ...
Ben sahsen su saatlerde acayip acikiyorum :-( cnki az yiyorum siskoanneninde dedigi gibi gun icinde cok az yiyorumm ...
3 ayda 10 kilo aslinda supermis67 olmak var ucunda ..
Hem biz spor yapiyoruzzzz yan gelip yatmuyoruz vucudumjz sekilleniyorr
Hadi yeni kurallar yeni öğünler daha fazla sporla kendimize gelelim o zamaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?