Aslında canım kısır tarzı bişeyler istiyor.o çok hoş görünüyorsunuz Nilay hanımmmmm
haftada 1 kilo vermek bile yeterli canım gram olarak da mı vermedin kİ?
ben de daha yeni karar verdim bulgur ve kırmızı biber haşlıyorum bi güzel yoğurtla yicem
kilo çizelgesi işlerinden anlamıyorum
evet haşla bi güzel de salçayla kavur ımmmAslında canım kısır tarzı bişeyler istiyor.
Bi düşüneyim.
önemli değil Aysuncum dünden beri aynı sorun varKizlar kusura bakmayin bende mesajlar gitmedi diye zannedip kac kere yollamisim
önemli değil Aysuncum dünden beri aynı sorun var
Canimcim kisir yiyebilirsinki her diyete uygun kisir cok saglikli:)Aslında canım kısır tarzı bişeyler istiyor.
Bi düşüneyim.
akşam 6-8 den sonra meyve falan mı yiyosun canımNeyse duzelir heralde. Sevgicim birak kilo vermeyi ustune bir de 800gram almisim ne okcak benim bu halim cok moralim bozuk ya
ben çok güzel bişey uydurdumCanimcim kisir yiyebilirsinki her diyete uygun kisir cok saglikli:)
Çok mutlu oldummCanimcim kisir yiyebilirsinki her diyete uygun kisir cok saglikli:)
akşam 6-8 den sonra meyve falan mı yiyosun canım
aa 1 buçuk litre bile miiHayir yemiyorum fazla meyve sevmem zaten en fazla 18.30 da bitiriyorum yemek yemeyi ama benim sorunum su ki heralde yeterince su icmiyorum
tebrik ederim canımmm bende merak ediyorum ne kadar vereceğiniKızlar dünden beri çok giremedim kendimi tutuyorum tartılmıyorum pazara kadar kendimi biraz daha hafiflemiş hissediyorum ama bakalım verebilmiş miyim sporumu düzenli yapıyorum aksatmamaya çalışıyorum akşam 8 den sonra da hiçbirşey yemiyorum şuanlık çok iyi gidiyor diyetim :)
aa 1 buçuk litre bile mii
tebrik ederim canımmm bende merak ediyorum ne kadar vereceğini
Ben de aynı durumdayım. Bogulacak gibi oluyorum şu içerken.Malesef canim icemiyorum
Ev yapımı yoğurt tan ayran
Ve kisir
suyu sevmeye çalışMalesef canim icemiyorum
Teşekkür ederimmmafiyet olsun canımmm
suyu sevmeye çalışsusuz olmaz kiii
Ben de aynı durumdayım. Bogulacak gibi oluyorum şu içerken.
1 lt bile icmiyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?