Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlarrrrrrrrr pasta almaya gittim nerdeyse iki saat yürümüşümdür çarşıda dolandım baya şimdi girdim eve size yazayım dedim kahvaltıdan beri de bir şey yemedim şimdi süt içmek istiyorum akşam da salata yerim o kadar sıcak ki bayılcaktım valla canım hiç tatlı da istemiyor iyi oldu sanırım pasta çok az yerim ayıp olmasın diye Geçen hafta çok su içmiştim ben belki ondan çok kilo verdim bir de ilk hafta diye de vermişimdir bu hafta hiç su içmedim ben de diyorum neden veremiyorum kızlar galiba su gerçekten çok önemli ben anca bu hafta her gün iki bardak su içmişimdir yarından itibaren 8 bardağa çıkarayım unutuyorum su içmeyi ya

bi de kilo vermem durdu diye yakınıyosunnn
hemenn 2 litreye cıkar

Ben suyu şişeyle içmiyorum. İş yerinde 4-5 büyük bardak,evde de akşam 2 büyük bardak içiorum. ne kadar yapıodurki acaba? az mı içiyorum sizce

Kızlar öğlen dışardaydım sinemaya falan gittim öğle yemeği olarak form bisküvi ve ice tea içtim maalesef en az kalorili bunları yapabildim Ama bol bol yürüdüm sabah 1 mile yapmıştım dışarda kaçırırım belki diye simdi 3 mile daha yapıcam umarım cok etkilemez

Ben suyu şişeyle içmiyorum. İş yerinde 4-5 büyük bardak,evde de akşam 2 büyük bardak içiorum. ne kadar yapıodurki acaba? az mı içiyorum sizce
Buyuk bardak dedigin su bardagi mi yoksa kola bardaklari mi canim daha buyuk oluyo ya

Etkilemez canim dusuk kalorili seyler secmissin millet form biskuviyi ara ogunde yiyo

Canlarimm sabah 2 tane hurma yedim saat 6 falandi daha sonra gec kahvalti ettim bol malzemeli 3 yumurtali omlet yedim yarim saat oncede bi kabak bi kirmizi biber bi patlican dolmasi yedim bulgurlu boool yogurtla 3 lt suyum simdiden bitti.sevgileeer

Canlarimm sabah 2 tane hurma yedim saat 6 falandi daha sonra gec kahvalti ettim bol malzemeli 3 yumurtali omlet yedim yarim saat oncede bi kabak bi kirmizi biber bi patlican dolmasi yedim bulgurlu boool yogurtla 3 lt suyum simdiden bitti.sevgileeer
karatayın dediği gibi 2 öğünlü besleniyosun dimi

anladım canım topikte bazı kişilerle beraber karataya uymaya karar verdik de:)
Supeeer cok sevindim:)pisman olmicaksiniz kizlar ustelik ac kalmicaksiniz:)ama kitabi okuyun iyice sindirin icinize gerci sen zorluk cekmezsin cunku zaten ona yakin besleniyosun cok

Supeeer cok sevindim:)pisman olmicaksiniz kizlar ustelik ac kalmicaksiniz:)ama kitabi okuyun iyice sindirin icinize gerci sen zorluk cekmezsin cunku zaten ona yakin besleniyosun cok
evet canım:) ara öğün yapılmıyo mu ? okuduğuma göre ara öğün yapıldığında yağ yakımı duruyomuş?

evet canım:) ara öğün yapılmıyo mu ? okuduğuma göre ara öğün yapıldığında yağ yakımı duruyomuş?
İlk baslarda duzene girip alisana kadar yapabiliyosun ama sonra kesmek lazim leptin hormonu yani yag yakmak icin ihtiyacimiz olan hormon 5 saat aclikla salgilaniyo eger araya ogun sokarsak uyuyo o hormon canim:)zaten alisinca gerek duymicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…