bi de kilo vermem durdu diye yakınıyosunnnKızlarrrrrrrrr pasta almaya gittim nerdeyse iki saat yürümüşümdür çarşıda dolandım baya şimdi girdim eve size yazayım dedim kahvaltıdan beri de bir şey yemedim şimdi süt içmek istiyorum akşam da salata yerim o kadar sıcak ki bayılcaktım valla canım hiç tatlı da istemiyor iyi oldu sanırım pasta çok az yerim ayıp olmasın diyeGeçen hafta çok su içmiştim ben belki ondan çok kilo verdim bir de ilk hafta diye de vermişimdir bu hafta hiç su içmedim ben de diyorum neden veremiyorum kızlar galiba su gerçekten çok önemli ben anca bu hafta her gün iki bardak su içmişimdir yarından itibaren 8 bardağa çıkarayım unutuyorum su içmeyi ya
bi de kilo vermem durdu diye yakınıyosunnn
hemenn 2 litreye cıkar
ben ayırmıyorum yanımda gördükçe içiyorum canım sende öyle yap. çantanda ağırlık olur ama hep aklında olurOff yaaaa diyorum neden veremiyorum su içmiyorum kiYanımda şişe taşıyayım sürekli anca öyle aklıma gelir de içerim su çok önemli çokkk
ben ayırmıyorum yanımda gördükçe içiyorum canım sende öyle yap. çantanda ağırlık olur ama hep aklında olur
benimde yanıbaşımda hep 1 litrelik şişemEvdeyim genelde pek dışarı çıkmıyorum yanıbaşıma alayım birkaç şişe :) Gördükçe içerim yoksa aklıma gelmiyor hiç
Buyuk bardak dedigin su bardagi mi yoksa kola bardaklari mi canim daha buyuk oluyo yaBen suyu şişeyle içmiyorum. İş yerinde 4-5 büyük bardak,evde de akşam 2 büyük bardak içiorum. ne kadar yapıodurki acaba? az mı içiyorum sizce
Etkilemez canim dusuk kalorili seyler secmissin millet form biskuviyi ara ogunde yiyoKızlar öğlen dışardaydım sinemaya falan gittim öğle yemeği olarak form bisküvi ve ice tea içtim maalesef en az kalorili bunları yapabildimAma bol bol yürüdüm sabah 1 mile yapmıştım dışarda kaçırırım belki diye simdi 3 mile daha yapıcam umarım cok etkilemez
Havalar asiri sicak o yuzden az normal sartlarda iyi ama bu havalar icin degilBen suyu şişeyle içmiyorum. İş yerinde 4-5 büyük bardak,evde de akşam 2 büyük bardak içiorum. ne kadar yapıodurki acaba? az mı içiyorum sizce
karatayın dediği gibi 2 öğünlü besleniyosun dimiCanlarimm sabah 2 tane hurma yedim saat 6 falandi daha sonra gec kahvalti ettim bol malzemeli 3 yumurtali omlet yedim yarim saat oncede bi kabak bi kirmizi biber bi patlican dolmasi yedim bulgurlu boool yogurtla 3 lt suyum simdiden bitti.sevgileeer
Her zaman degil acikirsam yiyorum ama onun dedigi gibi beslendigim icin acikmiyorum:)karatayın dediği gibi 2 öğünlü besleniyosun dimi
anladım canım topikte bazı kişilerle beraber karataya uymaya karar verdik de:)Her zaman degil acikirsam yiyorum ama onun dedigi gibi beslendigim icin acikmiyorum:)
Supeeer cok sevindim:)pisman olmicaksiniz kizlar ustelik ac kalmicaksiniz:)ama kitabi okuyun iyice sindirin icinize gerci sen zorluk cekmezsin cunku zaten ona yakin besleniyosun cokanladım canım topikte bazı kişilerle beraber karataya uymaya karar verdik de:)
evet canım:) ara öğün yapılmıyo mu ? okuduğuma göre ara öğün yapıldığında yağ yakımı duruyomuş?Supeeer cok sevindim:)pisman olmicaksiniz kizlar ustelik ac kalmicaksiniz:)ama kitabi okuyun iyice sindirin icinize gerci sen zorluk cekmezsin cunku zaten ona yakin besleniyosun cok
Ben pek yapmıyorum.evet canım:) ara öğün yapılmıyo mu ? okuduğuma göre ara öğün yapıldığında yağ yakımı duruyomuş?
ben yoğurt yiyodum da. öğünler arası 5-6 saat olmalıymış ki leptin hormonu yağları yaksın. ara öğün yapınca yakılmıyomuş falan.Ben pek yapmıyorum.
Gerek de duymuyorum zaten.
İlk baslarda duzene girip alisana kadar yapabiliyosun ama sonra kesmek lazim leptin hormonu yani yag yakmak icin ihtiyacimiz olan hormon 5 saat aclikla salgilaniyo eger araya ogun sokarsak uyuyo o hormon canim:)zaten alisinca gerek duymicaksinevet canım:) ara öğün yapılmıyo mu ? okuduğuma göre ara öğün yapıldığında yağ yakımı duruyomuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?