anladım canımm:)İlk baslarda duzene girip alisana kadar yapabiliyosun ama sonra kesmek lazim leptin hormonu yani yag yakmak icin ihtiyacimiz olan hormon 5 saat aclikla salgilaniyo eger araya ogun sokarsak uyuyo o hormon canim:)zaten alisinca gerek duymicaksin
Yogurt yiyebilirsin:)ayran sut icebilirsin:)ben yoğurt yiyodum da. öğünler arası 5-6 saat olmalıymış ki leptin hormonu yağları yaksın. ara öğün yapınca yakılmıyomuş falan.
ben yoğurt yiyodum da. öğünler arası 5-6 saat olmalıymış ki leptin hormonu yağları yaksın. ara öğün yapınca yakılmıyomuş falan.
Mantıklı bence.İlk baslarda duzene girip alisana kadar yapabiliyosun ama sonra kesmek lazim leptin hormonu yani yag yakmak icin ihtiyacimiz olan hormon 5 saat aclikla salgilaniyo eger araya ogun sokarsak uyuyo o hormon canim:)zaten alisinca gerek duymicaksin
aslında ara öğünlerle alakalı şöyle bi şey duymuştum, metabolizmanın ve sindirimin devam etmesi için ara öğün şart diye. şimdi tam tersinin doğru oldugu mantıklı geliyo. kafam çok karştıııYogurt yiyebilirsin:)ayran sut icebilirsin:)
Acikmadan yemek yemek bana oldum olasi sacma geliyo bi kere yaratilisa aykiri.diyetisyenlerin cogu gece yatmadan once meyve veriyo ki bu zehir.kaldiki karatay diyetisyen degil.ama benim herkese tavsiyem 1 hafta herseyine uyarak deneyin farki gorun:)Kafam karıştı yaBütün diyetisyenler ara öğün yapılmalı diyo 5-6-7 öğün olan listeler veriyolar bütün diyet listeleri de hep ara öğünlü bir tek karatay acıkmadıkça yemeyin diyo bilemedim hangisi doğru. Aslında ben sevmiyorum ara öğünleri sabah öğle akşam yesem bana yetecek. Napsak ki kızlar? Denesek mi karatayı ama onu da iyice bilmek lazım kitabı alıp okumak lazım
Ara ogun yedigimizde metabolizma surekli yerine konan seyi yakmaya calisiyo o kenarda kosede birikmis yaglari degil.ben karataya basladigimdan beri sabah aksam tuvalete cikiyorum bazen 3 kez bazi kisilerde ilk zamanlar tembellik yapmis yalniz.keten tohumunu ihmal etmemek lazim:)aslında ara öğünlerle alakalı şöyle bi şey duymuştum, metabolizmanın ve sindirimin devam etmesi için ara öğün şart diye. şimdi tam tersinin doğru oldugu mantıklı geliyo. kafam çok karştııı
Büyük uzun su bardaklarından canımBuyuk bardak dedigin su bardagi mi yoksa kola bardaklari mi canim daha buyuk oluyo ya
deneyeceğim ya. en azından 1 ay. ne kaybedilir kiAra ogun yedigimizde metabolizma surekli yerine konan seyi yakmaya calisiyo o kenarda kosede birikmis yaglari degil.ben karataya basladigimdan beri sabah aksam tuvalete cikiyorum bazen 3 kez bazi kisilerde ilk zamanlar tembellik yapmis yalniz.keten tohumunu ihmal etmemek lazim:)
ayy daha fazlasını içebilirmiyim bilemedimkiHavalar asiri sicak o yuzden az normal sartlarda iyi ama bu havalar icin degil
2 litre yapıyo tatlımBüyük uzun su bardaklarından canım
O zaman galiba biraz daha arttırmam lazım2 litre yapıyo tatlım
2 buçuk 3 yeter canım ya 3 bile fazla sayılırO zaman galiba biraz daha arttırmam lazımgideyimde su içeyim bari
Ben 2 buçuk içtim arttırdım sonundaa başta içemiyodum2 buçuk 3 yeter canım ya 3 bile fazla sayılır
yoğurt yiyeceksen ye canımBen 2 buçuk içtim arttırdım sonundaa başta içemiyodum
Bana fark etmez ama morali bozulacak varsa mesela değiştirebiliriz herkes fikrini söylesin bakalımKızlar baştan itibaren kiloların yanına gramlarını da yazsak daha mı iyi olurdu. yoksa böyle iyi mii?
ben gramlara pek dikkat etmediğim için ayrı ayrı sorma gereği duymamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?