Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

İlk baslarda duzene girip alisana kadar yapabiliyosun ama sonra kesmek lazim leptin hormonu yani yag yakmak icin ihtiyacimiz olan hormon 5 saat aclikla salgilaniyo eger araya ogun sokarsak uyuyo o hormon canim:)zaten alisinca gerek duymicaksin
anladım canımm:)

ben yoğurt yiyodum da. öğünler arası 5-6 saat olmalıymış ki leptin hormonu yağları yaksın. ara öğün yapınca yakılmıyomuş falan.

İlk baslarda duzene girip alisana kadar yapabiliyosun ama sonra kesmek lazim leptin hormonu yani yag yakmak icin ihtiyacimiz olan hormon 5 saat aclikla salgilaniyo eger araya ogun sokarsak uyuyo o hormon canim:)zaten alisinca gerek duymicaksin
Mantıklı bence.

Yogurt yiyebilirsin:)ayran sut icebilirsin:)
aslında ara öğünlerle alakalı şöyle bi şey duymuştum, metabolizmanın ve sindirimin devam etmesi için ara öğün şart diye. şimdi tam tersinin doğru oldugu mantıklı geliyo. kafam çok karştııı

Kafam karıştı ya Bütün diyetisyenler ara öğün yapılmalı diyo 5-6-7 öğün olan listeler veriyolar bütün diyet listeleri de hep ara öğünlü bir tek karatay acıkmadıkça yemeyin diyo bilemedim hangisi doğru. Aslında ben sevmiyorum ara öğünleri sabah öğle akşam yesem bana yetecek. Napsak ki kızlar? Denesek mi karatayı ama onu da iyice bilmek lazım kitabı alıp okumak lazım

Acikmadan yemek yemek bana oldum olasi sacma geliyo bi kere yaratilisa aykiri.diyetisyenlerin cogu gece yatmadan once meyve veriyo ki bu zehir.kaldiki karatay diyetisyen degil.ama benim herkese tavsiyem 1 hafta herseyine uyarak deneyin farki gorun:)

Ara ogun yedigimizde metabolizma surekli yerine konan seyi yakmaya calisiyo o kenarda kosede birikmis yaglari degil.ben karataya basladigimdan beri sabah aksam tuvalete cikiyorum bazen 3 kez bazi kisilerde ilk zamanlar tembellik yapmis yalniz.keten tohumunu ihmal etmemek lazim:)

deneyeceğim ya. en azından 1 ay. ne kaybedilir ki

Kızlar 3 mile leslie yaptım spordan önce yemiyim dedim şimdi de duşa girdim falan derken geç oldu zaten yoğurt yiyecektim hayırlısı yarın yerim artık

Kızlar baştan itibaren kiloların yanına gramlarını da yazsak daha mı iyi olurdu. yoksa böyle iyi mii?
ben gramlara pek dikkat etmediğim için ayrı ayrı sorma gereği duymamıştım

Kizlar iyi geveler hepinize bencrde gramlariyla soyliyelimm ...

Ben karataya uymaya calisacagim kizlar Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…