Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Aslında gramlar olursa iyi olur bence.
Neticede tam 1 ya da 2 kilo vermek pek mümkün değil.

Kizlar iyi geveler hepinize bencrde gramlariyla soyliyelimm ...

Ben karataya uymaya calisacagim kizlar Allahin izniyle

Tamam o zaman bu haftadan itibaren baslayalim oyle yazmaya. Digerlerini hatirliyosaniz onlari da soyleyin

Iyi aksamlar bencede kilolarla beraber gramlari da yazalim artik onlara bile ihtiyacimiz olucak bundan sonra

Acikmadan yemek yemek bana oldum olasi sacma geliyo bi kere yaratilisa aykiri.diyetisyenlerin cogu gece yatmadan once meyve veriyo ki bu zehir.kaldiki karatay diyetisyen degil.ama benim herkese tavsiyem 1 hafta herseyine uyarak deneyin farki gorun:)
Doğru söylüyorsun canım bence de acıkmadan yememek lazım daha yediğimizi eritemeden yine yiyoruz mideyi de yoruyoruz sanki hadi bakalım kararaya geçeyim yarın:)

Gerçi bu hafta geçen haftaki kadar fazla güzel şeyler yazamicaksin oyle gorunuyo ama ne yapalim haftaya artik
100 gram bile ilerledigini gosterir:) sakin pes etme bak ben 1 ayda 1 kilo verdim ilk haftadan sonra pes etseydim verebilirmiydim yoksa kiloma kilo mu eklerdim:)

Çok yedim bugün tartılmaya korktum o kadar yani tam da zamanıydı doğum gününün(( neyse sabah yeni bir güne güzelce başlıyayım sevgicim bu arada geçen pazarki kilom 79.7. Gramları da yazalım daha iyi

Çok yedim bugün tartılmaya korktum o kadar yani tam da zamanıydı doğum gününün(( neyse sabah yeni bir güne güzelce başlıyayım sevgicim bu arada geçen pazarki kilom 79.7. Gramları da yazalım daha iyi
Tamam canim yarin sabah kizlar geldikce sorayim da gecen haftaki gramlarini hatirlayanlar soylesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…