Aslında gramlar olursa iyi olur bence.
Neticede tam 1 ya da 2 kilo vermek pek mümkün değil.
Kizlar iyi geveler hepinize bencrde gramlariyla soyliyelimm ...
Ben karataya uymaya calisacagim kizlar Allahin izniyle
Tamam canım.Tamam o zaman bu haftadan itibaren baslayalim oyle yazmaya. Digerlerini hatirliyosaniz onlari da soyleyin
Ay hadi bakalimBenim 63.3tü bu pazar Allah kerim son 1 gün
Vermisssindiirrr. Gram olarak farkederrr:)Tamam sevgicim ben veremedim ama bakalmm kismet
Vermisssindiirrr. Gram olarak farkederrr:)
He bacim 200 gram
aa oda bisey oyle demeHe bacim 200 gram
evet canim diger 2 kilonun gramlarini tamamlayamam bu saatten sonra belki ama bundan sonrakileri yazicaz:)Iyi aksamlar bencede kilolarla beraber gramlari da yazalim artik onlara bile ihtiyacimiz olucak bundan sonra
aa oda bisey oyle deme
evet canim diger 2 kilonun gramlarini tamamlayamam bu saatten sonra belki ama bundan sonrakileri yazicaz:)
Ne demek canimm ben mutlu oluyorun aksine :)Tamam canim seni de yoruyoruz boyle ama hakkini helal et artik
Ne demek canimm ben mutlu oluyorun aksine :)
Doğru söylüyorsun canım bence de acıkmadan yememek lazım daha yediğimizi eritemeden yine yiyoruz mideyi de yoruyoruz sanki hadi bakalım kararaya geçeyim yarın:)Acikmadan yemek yemek bana oldum olasi sacma geliyo bi kere yaratilisa aykiri.diyetisyenlerin cogu gece yatmadan once meyve veriyo ki bu zehir.kaldiki karatay diyetisyen degil.ama benim herkese tavsiyem 1 hafta herseyine uyarak deneyin farki gorun:)
100 gram bile ilerledigini gosterir:) sakin pes etme bak ben 1 ayda 1 kilo verdim ilk haftadan sonra pes etseydim verebilirmiydim yoksa kiloma kilo mu eklerdim:)Gerçi bu hafta geçen haftaki kadar fazla güzel şeyler yazamicaksin oyle gorunuyo ama ne yapalim haftaya artik
Sabah tereyagli yumurta yicem immmm lezizzzDoğru söylüyorsun canım bence de acıkmadan yememek lazım daha yediğimizi eritemeden yine yiyoruz mideyi de yoruyoruz sanki hadi bakalım kararaya geçeyim yarın:)
Tamam canim yarin sabah kizlar geldikce sorayim da gecen haftaki gramlarini hatirlayanlar soylesin :)Çok yedim bugün tartılmaya korktum o kadar yani tam da zamanıydı doğum gününün(( neyse sabah yeni bir güne güzelce başlıyayım sevgicim bu arada geçen pazarki kilom 79.7. Gramları da yazalım daha iyi
Ben deeeeeeeee:))) aklımdan tam da o geçiyordu :)Sabah tereyagli yumurta yicem immmm lezizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?