O zaman karatay hosgeldi hahaBen deeeeeeeee:))) aklımdan tam da o geçiyordu :)
Iyi geceler canimm optummmBen yatıyorum sabah erken kalkıp yürüyüşe gideyim bikaç saat yürürsem bugün yediklerimin birazını anca yakarımherkese iyi geceler öpüyorum hepiniziiiiii yarın görüşürüzz
Iyi gecelerrr citir anne:)Hadi bende yatiyorum malum uç cocuk yoruyolar beni butun gun hepinize iyi geceler
Tereyagli yumurtanin hayalini kurarak uyuAkşam yemediğim için karnım gurulduyo uyuyamıyorumsabah olsa da kahvaltı yapsamm
Senin bunu toparlaman uzun surmezz:) bu anlik kacamaklar sana cok az oluyo zaten telafi edilir:)Cok fena bisey yaptim az once sinirimden oturdum yarim kilo cilekle 1 muzu cikolatali kremaya bana bana yedim.pismanmiyim evet ama beni o sakinlestirdi o an bana iyi geldi napiyim
Canim boyun kacti senin :) listede bosluk kalmis da.bende sabah canım bir şey çekmedi diye sadece şeftali akşama doğruda fasülye aradada dondurma yedim ama yarın sabah inşallah sporla başlıcam güne :)
Oylemi dersin mahvoldum butun gece o kadar rahatsiz olduki midem anlatamam tansiyonum falan oynadi bidaha tovbeee:)Senin bunu toparlaman uzun surmezz:) bu anlik kacamaklar sana cok az oluyo zaten telafi edilir:)
Mide alismis guzel beslenmeye tabi:) sasirtmaca olmus bosver:)Oylemi dersin mahvoldum butun gece o kadar rahatsiz olduki midem anlatamam tansiyonum falan oynadi bidaha tovbeee:)
kalk kalkkk spor yapGünaydın kızlarrrr kahvaltımı yaptım yine klasik şeyler işte yiyeceklerim peynir, zeytin, domates vs bide süt içtim dün baya kaçırdığım için aç değildim ama yine de yedim çok tokum yaYarın da tartı günü kesin kilo aldım
Gunduz yeterli besleniyomusun?kızlar merhaba yarın tartılma gunu ama ben aksamdan sonra kendımı tutamıyorum lutfen yardımmm
evet sırf oburluktan aksam midem sureklı ıstıyoGunduz yeterli besleniyomusun?
ya cok umıtsızım nerdeyse brakıcam dıyetı kızlar bı akıl verin
Mide alismis guzel beslenmeye tabi:) sasirtmaca olmus bosver:)
kalk kalkkk spor yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?