- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Canim tamamen psikolojik bunun olmamasi icin kilolarini kafanda bitirmelisin.aksam spor yapabilirsin film tv falan uzak dur bi sure atistirma istegin tetiklenmesin.gec ayna karsisina dans et:)basari hikayelerini oku.dar kiyafetlerini giy bak kendine:)ya cok umıtsızım nerdeyse brakıcam dıyetı kızlar bı akıl verin
ya bugun kahvaltımda kaçtı zaten öğle yemeğide yemicem acıkmıyorum yarın bide kilo almıs cıkarsam off su ilk haftayı bi atlatsamCanım bırakma sakın zayıf olmanın hayalini kur istediğin şeyleri giyebilmenin özgürlüğünü düşün. Ayyy kadınlar nelerin üstesinden geliyoz bunu mu başaramıcaz biraz sabret öyle çok hızlı vermeye gerek yok yavaş yavaş kalıcı bir şekilde vericez yavaş yavaş azalt yediklerini kahvaltını sağlam yap acıkmadan yeme akşam 6-7 gibi yemeğini ye sonra oyalancak birşeyler bul aklına getirme yemeği dayanamıcak gibi olursan 9 gibi tarçınlı süt içebilirsin. Olur da kaçamak yaparsan da üzülme ertesi gün telafi etmeye çalış.
sporu yapıyorum dun gece 3 saat yurudum sporda zorlanmıyorum zaten vucudum cok orantılı oyle sarkma dusme yok buyurkende gelişirkende hep spor vardı hayatımda bu yuzden sıkıntı yasamıyorum tek problem göbek bende ama yinede zayıfladıkça heryerımde ıncelse guzel olur tabıCanim tamamen psikolojik bunun olmamasi icin kilolarini kafanda bitirmelisin.aksam spor yapabilirsin film tv falan uzak dur bi sure atistirma istegin tetiklenmesin.gec ayna karsisina dans et:)basari hikayelerini oku.dar kiyafetlerini giy bak kendine:)
biliyorum canım misafirler varken olmuyo. yine de moralini bozma, toplarsın bi dahaki hafta:)Kızlar misafirlerim var nebkadar dikkat etmeye çalışsam da misafir yanında olamıyor maalesef bu ara yazamıyorum da ama aklım burda ben bu haftayı pas geçiyorum pazar tartilayim ama hiç umudum yok kilo almamak için ugrasiyorum
mekik programını da uygula canım. ayrıyeten akşamları canın bişey istediğinde pulbiberli yoğurt ye:)sporu yapıyorum dun gece 3 saat yurudum sporda zorlanmıyorum zaten vucudum cok orantılı oyle sarkma dusme yok buyurkende gelişirkende hep spor vardı hayatımda bu yuzden sıkıntı yasamıyorum tek problem göbek bende ama yinede zayıfladıkça heryerımde ıncelse guzel olur tabı
Ooooo karatay kahvaltisi:))Kızlar kahvaltım peynirli omlet 3 zeytin 3 ceviz biraz da beyaz peynir yeşil çay. Simdi spora gidiyorumm
pul biber iştah acmıyormu?mekik programını da uygula canım. ayrıyeten akşamları canın bişey istediğinde pulbiberli yoğurt ye:)
benim hiç açmadı şimdiye kdar. göbek çevresinde erimeye yardımcı oluyo amapul biber iştah acmıyormu?
ya bugun kahvaltımda kaçtı zaten öğle yemeğide yemicem acıkmıyorum yarın bide kilo almıs cıkarsam off su ilk haftayı bi atlatsam
pul biber iştah acmıyormu?
önce canım:)inşallah gram bile gitmiş olsa yeter yarın kahvaltıdan öncemi sonramı tartılcaz?
yogurdu deneyecm inşallah işe yarar
karatay ara öğünde önermiyo canım arada sadece yoğurt süt ayran tüketebilirsin. ama alışma sürecinde olur ara öğün:)Kızlar ben kahvaltımı yaptım sabah az önce kuru kayısı yedim iki tane öğlen falan yemedim akşam yemeği yicem 6 da sonra da bişey yemek yok. Karatay çünkü 2 öğün yiyin diyor acıkmadıkça yemeyin diyor ben işte kuru kayısı yedim sadece arada doğru mu ilerliyorum acaba daha bugün ilk günüm gerçi bir sonraki pazar tartılınca anlarız işe yarıyor mu
peki canım yarın mutlaka yazıcamönce canım:)
karatay ara öğünde önermiyo canım arada sadece yoğurt süt ayran tüketebilirsin. ama alışma sürecinde olur ara öğün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?