Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ya cok umıtsızım nerdeyse brakıcam dıyetı kızlar bı akıl verin
Canim tamamen psikolojik bunun olmamasi icin kilolarini kafanda bitirmelisin.aksam spor yapabilirsin film tv falan uzak dur bi sure atistirma istegin tetiklenmesin.gec ayna karsisina dans et:)basari hikayelerini oku.dar kiyafetlerini giy bak kendine:)

Kızlar misafirlerim var nebkadar dikkat etmeye çalışsam da misafir yanında olamıyor maalesef bu ara yazamıyorum da ama aklım burda ben bu haftayı pas geçiyorum pazar tartilayim ama hiç umudum yok kilo almamak için ugrasiyorum

ya bugun kahvaltımda kaçtı zaten öğle yemeğide yemicem acıkmıyorum yarın bide kilo almıs cıkarsam off su ilk haftayı bi atlatsam

sporu yapıyorum dun gece 3 saat yurudum sporda zorlanmıyorum zaten vucudum cok orantılı oyle sarkma dusme yok buyurkende gelişirkende hep spor vardı hayatımda bu yuzden sıkıntı yasamıyorum tek problem göbek bende ama yinede zayıfladıkça heryerımde ıncelse guzel olur tabı

biliyorum canım misafirler varken olmuyo. yine de moralini bozma, toplarsın bi dahaki hafta:)

mekik programını da uygula canım. ayrıyeten akşamları canın bişey istediğinde pulbiberli yoğurt ye:)

ya bugun kahvaltımda kaçtı zaten öğle yemeğide yemicem acıkmıyorum yarın bide kilo almıs cıkarsam off su ilk haftayı bi atlatsam

Olsun canım üzme kendini yarın bir tartıl bakalım ona göre hareket edersin fazla çıkarsan. Akşam yemeğini erken saatte ye sonra bir şey yeme süt falan içersin acıkırsan. Bence gram da olsa vermiş olacaksın canım :)

inşallah gram bile gitmiş olsa yeter yarın kahvaltıdan öncemi sonramı tartılcaz?
yogurdu deneyecm inşallah işe yarar

Kızlar ben kahvaltımı yaptım sabah az önce kuru kayısı yedim iki tane öğlen falan yemedim akşam yemeği yicem 6 da sonra da bişey yemek yok. Karatay çünkü 2 öğün yiyin diyor acıkmadıkça yemeyin diyor ben işte kuru kayısı yedim sadece arada doğru mu ilerliyorum acaba daha bugün ilk günüm gerçi bir sonraki pazar tartılınca anlarız işe yarıyor mu

karatay ara öğünde önermiyo canım arada sadece yoğurt süt ayran tüketebilirsin. ama alışma sürecinde olur ara öğün:)

karatay ara öğünde önermiyo canım arada sadece yoğurt süt ayran tüketebilirsin. ama alışma sürecinde olur ara öğün:)

Yok ara öğün yapmadım zaten gün kurusu kayısı yedim onu da sindirim sorunu yaşıyorum bugünlerde ondan yedim iyi geliyor bana çok:) Akşam yemeğine kadar yemek yokkkkkkkkkk

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

2 gündür yazamadım size...çünkü mahallede internet yok...arıza varmış şükür artık tamir edildi....
inanın buraya girmek ne yediğini yazmak yazılanları okumak insanı motive ediyor...
bugün yediklerimi yazıyorum
sabah:2 dilim ekmekle 1 haşlanmış yumurta
ara:1 kase yoğurt
öğle:1 dilim kek ile 1 sütlü kahve
ara:1 elma

şimdi elmamı yedim :)akşam yemeğini yazarımmmm
yarın olsun tartılalım artıkkkkk

Kizlar selam yazdiklarinizi okuyamadim sabahtan beri mahmutpasadaydik yamuldum resmen ..

Bu arada dun aksam diyetim mafoldu 4 tane un kurabiyesi yedim ...

Bugun pek bisey yemedim tost yedm sabah sadece o kdr aksamida yogurtla filan gecistircem ....

Sanirim kilo veremedim kizlar saglik olsun diyorum tatildi alisveristi hep ogunlerim sarkti aksadi ...

Yarn gene duzene giricem soz veriyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…