sindirim sorunun varsa kayısı kahvaltıdan 15 dk önce yiyip üzerine ılık su iç canım çok iyi geliyo:)Yok ara öğün yapmadım zaten gün kurusu kayısı yedim onu da sindirim sorunu yaşıyorum bugünlerde ondan yedim iyi geliyor bana çok:) Akşam yemeğine kadar yemek yokkkkkkkkkk
bende nerede bu kız demeye başlamıştım :) bu arada biz 3-4 kişi karatayı denemeye karar verdik. yani sağlam bi kahvaltı akşama doğru sağlam bi öğün daha ve ara öğün yok:) istersen sen de denekızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
2 gündür yazamadım size...çünkü mahallede internet yok...arıza varmış şükür artık tamir edildi....
inanın buraya girmek ne yediğini yazmak yazılanları okumak insanı motive ediyor...
bugün yediklerimi yazıyorum
sabah:2 dilim ekmekle 1 haşlanmış yumurta
ara:1 kase yoğurt
öğle:1 dilim kek ile 1 sütlü kahve
ara:1 elma
şimdi elmamı yedim :)akşam yemeğini yazarımmmm
yarın olsun tartılalım artıkkkkk
yaz aylarında dayanamıyoruz canım ya hamurişidir dondurmadır. bence okullar açılınca düzene giricez. üzülme o yüzden:)Kizlar selam yazdiklarinizi okuyamadim sabahtan beri mahmutpasadaydik yamuldum resmen ..
Bu arada dun aksam diyetim mafoldu 4 tane un kurabiyesi yedim ...
Bugun pek bisey yemedim tost yedm sabah sadece o kdr aksamida yogurtla filan gecistircem ....
Sanirim kilo veremedim kizlar saglik olsun diyorum tatildi alisveristi hep ogunlerim sarkti aksadi ...
Yarn gene duzene giricem soz veriyorum :-(
yaz aylarında dayanamıyoruz canım ya hamurişidir dondurmadır. bence okullar açılınca düzene giricez. üzülme o yüzden:)
sindirim sorunun varsa kayısı kahvaltıdan 15 dk önce yiyip üzerine ılık su iç canım çok iyi geliyo:)
bende nerede bu kız demeye başlamıştım :) bu arada biz 3-4 kişi karatayı denemeye karar verdik. yani sağlam bi kahvaltı akşama doğru sağlam bi öğün daha ve ara öğün yok:) istersen sen de dene
sende de mi oldu oInsallah bitanecimm ..
Uzulmuyorum cunki eskiden yediklerimi dusunuyorumda ne cok yiyormusum diyorum ....
Iki haftada iki kilo vermis olucam bu bile basari benim icin Allah buyuk ...
tamam canım :)sevgicim şimdilik ben böyle devam ediyim olmassa karataya bakarım...
bu arada söylediğiniz cümleyi bende söylüyorum..ben gerçekten anormal yiyomuşum..inanın hergün sadece ekmek olarak 1 ekmek yiyordum makarnası poğaçası pilavı ayrıııı...valla midem bence kendine geliyor...:)
bence de canım daha yeni başladığın için bu şekilde de kilo verirsin zaten :) durcak gibi olduğunda karataya geçersin:)Telden normal googledan siteye gitmek kabus gibi kızlar ya
Karatayı bende çok istiyorum mantıklı geliyor.
Daha yeniyim ama daldan dala konmiyim.
Kitabını okiyim sindireyim iyice öyle.
Hedefim ay başında başlamak kısmetse.
bakalım ne kadarını toplayabilcem gramların:)Bu arada sevgicim bencwde bildirimde gr yazmak mantıklı.
Benim başlangıç 71.700 gr dı mesela :)
Suanda ödem atma şişkinliklerdenkurtulma dönemim dimi kuzuş ay başında karataya başlasam ancabence de canım daha yeni başladığın için bu şekilde de kilo verirsin zaten :) durcak gibi olduğunda karataya geçersin:)
evet tatlımmm :) görüşürüz canımmmSuanda ödem atma şişkinliklerdenkurtulma dönemim dimi kuzuş ay başında karataya başlasam anca
akşam yemeğini 6 gibi ye ki uyuyana kadar acıkma canım:)Kızlar siz yazdıkça mutlu oluyorum vallahi kendimize geldik şimdi 3 mile leslie yapıcam sonra da akşam yemeğimi yerim 2 öğün yapıyorum ben de
Öyle yapıcam canım biraz işim var zaten hemen yapamam duş falan derken 6yı buluyor zatenakşam yemeğini 6 gibi ye ki uyuyana kadar acıkma canım:)
tereyağlı tavuk sote yapmayı düşünüyorum tuzsuz bol baharatlı. karataya uygun sanırmÖyle yapıcam canım biraz işim var zaten hemen yapamam duş falan derken 6yı buluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?