Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Yok ara öğün yapmadım zaten gün kurusu kayısı yedim onu da sindirim sorunu yaşıyorum bugünlerde ondan yedim iyi geliyor bana çok:) Akşam yemeğine kadar yemek yokkkkkkkkkk
sindirim sorunun varsa kayısı kahvaltıdan 15 dk önce yiyip üzerine ılık su iç canım çok iyi geliyo:)
bende nerede bu kız demeye başlamıştım :) bu arada biz 3-4 kişi karatayı denemeye karar verdik. yani sağlam bi kahvaltı akşama doğru sağlam bi öğün daha ve ara öğün yok:) istersen sen de dene

yaz aylarında dayanamıyoruz canım ya hamurişidir dondurmadır. bence okullar açılınca düzene giricez. üzülme o yüzden:)

yaz aylarında dayanamıyoruz canım ya hamurişidir dondurmadır. bence okullar açılınca düzene giricez. üzülme o yüzden:)

Insallah bitanecimm ..
Uzulmuyorum cunki eskiden yediklerimi dusunuyorumda ne cok yiyormusum diyorum ....

Iki haftada iki kilo vermis olucam bu bile basari benim icin Allah buyuk ...

Tamam canım dediğin gibi yapayım ılık su içiyorum üstüne bende ama sabaha çekeyim bari daha iyi.

Insallah bitanecimm ..
Uzulmuyorum cunki eskiden yediklerimi dusunuyorumda ne cok yiyormusum diyorum ....

Iki haftada iki kilo vermis olucam bu bile basari benim icin Allah buyuk ...
sende de mi oldu o bende diyorum kendime , hayvan gibi yiyomuşsun Sevgi buna şükür diye hahaha

sevgicim şimdilik ben böyle devam ediyim olmassa karataya bakarım...
bu arada söylediğiniz cümleyi bende söylüyorum..ben gerçekten anormal yiyomuşum..inanın hergün sadece ekmek olarak 1 ekmek yiyordum makarnası poğaçası pilavı ayrıııı...valla midem bence kendine geliyor...:)

tamam canım :)
aynen öyle ya. midemiz bize dua ediyo :)

Selam kızlar ben geldim.

Bugun evdeyim çok şükür.
Kociş az kestireyim dedi uyudu kalkınca temizlik var dinlensin diye kırmadım :)

Şimdi oğluşu sallıyorum size bakayım dedim.

Ben en son ucundanda olsa 6 lı rakamı görunce tartılmadım.

Dün akşam misafir vardı geç saatte çay içtim ve bisküvi yedim

Bugun yine dıkkatlıyım.inş 6 lı rakamdan 7 ye cıkmamışımdor.

Telden normal googledan siteye gitmek kabus gibi kızlar ya

Karatayı bende çok istiyorum mantıklı geliyor.
Daha yeniyim ama daldan dala konmiyim.
Kitabını okiyim sindireyim iyice öyle.
Hedefim ay başında başlamak kısmetse.

bence de canım daha yeni başladığın için bu şekilde de kilo verirsin zaten :) durcak gibi olduğunda karataya geçersin:)

Bugun neler yedim

Sabah 11 kahvaltı

Bşr haslama yumurta maydanoz roka
Domates salatalık 3 zeytin
Bir fincan klasik kahve

Ara yeşil çay

Şu ana kadar 1,5 litre su

Akşamda tavuklu salata
Ve yoğurt duşunuyorum

Bugun temizlikten sonra dışarı çıkıcaz canlar
O yuzden yarın sabah görüşürüz
Az kalori aldığımız ve bol hareketli bir gün diliyorum

Kızlar siz yazdıkça mutlu oluyorum vallahi kendimize geldik şimdi 3 mile leslie yapıcam sonra da akşam yemeğimi yerim 2 öğün yapıyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…