cok güzel seçim bence canım. ben napsam ki hiç düşünmedimtereyağlı tavuk sote yapmayı düşünüyorum tuzsuz bol baharatlı. karataya uygun sanırm
yemek konusunda zorluk çekeceğimcok güzel seçim bence canım. ben napsam ki hiç düşünmedim
O zamana kadar ne kadar versen kar canım o zaman tam uygulayamasan da belli şeylere dikkat eder kilonu korursunyemek konusunda zorluk çekeceğimbizimkiler hep sıvıyağla yapıyo ben kendi yemeğimi kendim yapıcam izmite dönene kadar:) döndüğümde de yurt ortamında hiç uygulayamıcam sanırım:/
Cicim diger yorumlari okuyamadim ama onu ara ogunde degil kahvaltida yemelisin dususe gecen insulin tekrar yukseliyo meyveyle cunku.Yok ara öğün yapmadım zaten gün kurusu kayısı yedim onu da sindirim sorunu yaşıyorum bugünlerde ondan yedim iyi geliyor bana çok:) Akşam yemeğine kadar yemek yokkkkkkkkkk
Aynen yine kimse yokbugün kızlar nerelere kaçtı acabaaa
burdayımm canımmmbugün kızlar nerelere kaçtı acabaaa
Superr menu:)kaya tuzu kullanabilirsin canim buyuk marketlerin hepsinde var:)Ben de dediğim gibi tereyağlı bol baharatli tavuk sote yaptım, bol yeşillikli salata ve bir kase yoğurt yedimm. saat 18.de.
okudum menünüü makarna yemişsinnnburdayımm canımmm
ben tuzsuzluğa alıştım canım:) ama yurda gittiğimde ne yapcam bilmiyorumSuperr menu:)kaya tuzu kullanabilirsin canim buyuk marketlerin hepsinde var:)
bu topik eylüle kadar toplanmaz tam olarak söliimAynen yine kimse yokUmarım haftaya böyle olmayız haftaya çok sıkı tutmam lazım size ihtiyacım var
yedim valla ya sormaokudum menünüü makarna yemişsinnn
ben tuzsuzluğa alıştım canım:) ama yurda gittiğimde ne yapcam bilmiyorum
yemeğin yanına bol salata yapsan, onu yediğinde bi tokluk hissedersin makarna veya ekmek yemek istemezsin aslında canım ?yedim valla ya sorma
çok canım istedi yarım tabakçık yedim sonrada pişman oldumyemeğin yanına bol salata yapsan, onu yediğinde bi tokluk hissedersin makarna veya ekmek yemek istemezsin aslında canım ?
ömrünün sonuna kadar ağzına sürmemek olmaz zateenn:) hedefine ulaştığında yersin 2-3 haftada birrDunku kacamagim daha dogrusu intihar girisimimden sonra:)bugun uzun bi yuruyus yapicaktim ama hava gercekten cok sicak onun yerine evi supurdum sildim belki gece yururum:)sabah midem cok kotuydu kahvaltiyi es gectim oglen koz sebzeli peynirli salata yedim aksam mantarli sebzeli boyle uydurmasyon bisey verdim firina uzerine kasarla onu yedim.yalniz canim inanilmaz zero ve patates cekiyo ikisini cok ozluyorum
kola-cips :) sorma canım ya 2 haftadır çok uzakta kaldılar banada...Dunku kacamagim daha dogrusu intihar girisimimden sonra:)bugun uzun bi yuruyus yapicaktim ama hava gercekten cok sicak onun yerine evi supurdum sildim belki gece yururum:)sabah midem cok kotuydu kahvaltiyi es gectim oglen koz sebzeli peynirli salata yedim aksam mantarli sebzeli boyle uydurmasyon bisey verdim firina uzerine kasarla onu yedim.yalniz canim inanilmaz zero ve patates cekiyo ikisini cok ozluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?