Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

cok güzel seçim bence canım. ben napsam ki hiç düşünmedim
yemek konusunda zorluk çekeceğim bizimkiler hep sıvıyağla yapıyo ben kendi yemeğimi kendim yapıcam izmite dönene kadar:) döndüğümde de yurt ortamında hiç uygulayamıcam sanırım:/

yemek konusunda zorluk çekeceğim bizimkiler hep sıvıyağla yapıyo ben kendi yemeğimi kendim yapıcam izmite dönene kadar:) döndüğümde de yurt ortamında hiç uygulayamıcam sanırım:/
O zamana kadar ne kadar versen kar canım o zaman tam uygulayamasan da belli şeylere dikkat eder kilonu korursun

Ben de dediğim gibi tereyağlı bol baharatli tavuk sote yaptım, bol yeşillikli salata ve bir kase yoğurt yedimm. saat 18.de.

Yok ara öğün yapmadım zaten gün kurusu kayısı yedim onu da sindirim sorunu yaşıyorum bugünlerde ondan yedim iyi geliyor bana çok:) Akşam yemeğine kadar yemek yokkkkkkkkkk
Cicim diger yorumlari okuyamadim ama onu ara ogunde degil kahvaltida yemelisin dususe gecen insulin tekrar yukseliyo meyveyle cunku.

Dunku kacamagim daha dogrusu intihar girisimimden sonra:)bugun uzun bi yuruyus yapicaktim ama hava gercekten cok sicak onun yerine evi supurdum sildim belki gece yururum:)sabah midem cok kotuydu kahvaltiyi es gectim oglen koz sebzeli peynirli salata yedim aksam mantarli sebzeli boyle uydurmasyon bisey verdim firina uzerine kasarla onu yedim.yalniz canim inanilmaz zero ve patates cekiyo ikisini cok ozluyorum

ömrünün sonuna kadar ağzına sürmemek olmaz zateenn:) hedefine ulaştığında yersin 2-3 haftada birr

kola-cips :) sorma canım ya 2 haftadır çok uzakta kaldılar banada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…