neyse ki saat daha erkenn :)çok canım istedi yarım tabakçık yedim sonrada pişman oldum
yarın olsun da tartılalım ya veremediysem valla çok kötü olurumneyse ki saat daha erkenn :)
Aynen bende oyle dusunuyorumda bu ara basima vurdu belki yarin tartildiktan sonra firinlarim 1 tane:)ömrünün sonuna kadar ağzına sürmemek olmaz zateenn:) hedefine ulaştığında yersin 2-3 haftada birr
evet bi ödülü hakettin zaten:)Aynen bende oyle dusunuyorumda bu ara basima vurdu belki yarin tartildiktan sonra firinlarim 1 tane:)
vermişsindirrr. gram olsa bile vermişsindir mutlaka canım.yarın olsun da tartılalım ya veremediysem valla çok kötü olurum
tatlım gramlarla kilo istemişsin hemen yazıyım...vermişsindirrr. gram olsa bile vermişsindir mutlaka canım.
tatlım gramlarla kilo istemişsin hemen yazıyım...
buraya başladığımda 69.0 dım
geçen pazar 67.1 oldum
yarın ne olurum artık bilemem:)
Aks.yemegm
4 kofte iki kasik ygrt
Bu arada kizlar pazar pazartesi ve cumaya kdr proteon agirlikli beslenmek istiyorum sut peynir yogurt yumurta ayran tavuk vb ...
Ekmeksiz tuketimm ogunlere yayma vs sizce zararlimi olur ?
Fenalik gecircem sicaktan resmen .. spor mpor hakgetire ...
Ama dambillarla simit bolgemi calistircam umarim isinmadan yapnca biryerim.incinmez
bakalımm bende merakla bekliyorumm :) keşke kızlar aktif olsa da yazsa gramları
bence zararı olmaz sırf proteinle beslenmenin canım ama arada yeşillik ye bence.
bende hiç bişey yapamadım spor olarakk
Kızlarrrrrrrrr ben geldimm 17:00 gibi yeşil mercimek yemeği + yoğurt + çorba içtim. 7 gibi yürüyüşe çıktım 1 saatten fazla yürümüşümdür yokuş yukarı yokuş aşağıÖlüyordum sandım valla. Şuan da çok acıktım ya süt içebiliyor muyuz karatayda bu saatteeee
Ay canım ben de yapıcam pazartesiden itibaren hep protein beslencem bi arkadaşım 4 günde 3 kilo verdi çok kıskandımAks.yemegm
4 kofte iki kasik ygrt
Bu arada kizlar pazar pazartesi ve cumaya kdr proteon agirlikli beslenmek istiyorum sut peynir yogurt yumurta ayran tavuk vb ...
Ekmeksiz tuketimm ogunlere yayma vs sizce zararlimi olur ?
evet canım yoğurt süt ayran :)Kızlarrrrrrrrr ben geldimm 17:00 gibi yeşil mercimek yemeği + yoğurt + çorba içtim. 7 gibi yürüyüşe çıktım 1 saatten fazla yürümüşümdür yokuş yukarı yokuş aşağıÖlüyordum sandım valla. Şuan da çok acıktım ya süt içebiliyor muyuz karatayda bu saatteeee
Tabi ki canim:) adin neKızlarr bende katılabilirmiyim aranıza??? Boyum 165 kilom 65hedefim 57 olmak
Tek cesiti artik iyicee durdugunda yaparsinHadi bakalim biz kac vericezzen azindan detoks degl tek cesit beslenme yok ve ben sut yogurt peynir ayrann bayilirimmmmmm beni zorlamaycak insallah
hadı bakalımm yarın hepiniz de bi düşüş görürüz umarıımm :) iyi gecelerrrSütümü de içtim yarım saate yatarım uykum geldi :) yarın sabah tartılcaz çok heyecanlıyım inşallah almamışımdır gram olarak versem de yeter bu hafta kötü geçti çokiyi geceler hepinize kızlar sabah görüşürüzzZzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?