Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Aks.yemegm

4 kofte iki kasik ygrt

Bu arada kizlar pazar pazartesi ve cumaya kdr proteon agirlikli beslenmek istiyorum sut peynir yogurt yumurta ayran tavuk vb ...

Ekmeksiz tuketimm ogunlere yayma vs sizce zararlimi olur ?

Fenalik gecircem sicaktan resmen .. spor mpor hakgetire ...

Ama dambillarla simit bolgemi calistircam umarim isinmadan yapnca biryerim.incinmez

tatlım gramlarla kilo istemişsin hemen yazıyım...

buraya başladığımda 69.0 dım
geçen pazar 67.1 oldum
yarın ne olurum artık bilemem:)

bakalımm bende merakla bekliyorumm :) keşke kızlar aktif olsa da yazsa gramları

Aks.yemegm

4 kofte iki kasik ygrt

Bu arada kizlar pazar pazartesi ve cumaya kdr proteon agirlikli beslenmek istiyorum sut peynir yogurt yumurta ayran tavuk vb ...

Fenalik gecircem sicaktan resmen .. spor mpor hakgetire ...

Ama dambillarla simit bolgemi calistircam umarim isinmadan yapnca biryerim.incinmez

bence zararı olmaz sırf proteinle beslenmenin canım ama arada yeşillik ye bence.
bende hiç bişey yapamadım spor olarakk

bakalımm bende merakla bekliyorumm :) keşke kızlar aktif olsa da yazsa gramları

bence zararı olmaz sırf proteinle beslenmenin canım ama arada yeşillik ye bence.
bende hiç bişey yapamadım spor olarakk

Kiz bu havada buhar olup ucariz birde spor yapsak ....

Aynen arada salata yirim bol marullllu mis gibi bu hafta veririmm belki 2 kilocukkkk

Yani haftaya pazara kdr

Kızlarrrrrrrrr ben geldimm 17:00 gibi yeşil mercimek yemeği + yoğurt + çorba içtim. 7 gibi yürüyüşe çıktım 1 saatten fazla yürümüşümdür yokuş yukarı yokuş aşağı Ölüyordum sandım valla. Şuan da çok acıktım ya süt içebiliyor muyuz karatayda bu saatteeee

Bilmiyorum ki cnm ama icilebilir ilk gunlerde galibaa alisana kdr

Aks.yemegm

4 kofte iki kasik ygrt

Ay canım ben de yapıcam pazartesiden itibaren hep protein beslencem bi arkadaşım 4 günde 3 kilo verdi çok kıskandım

evet canım yoğurt süt ayran :)

Sütümü de içtim yarım saate yatarım uykum geldi :) yarın sabah tartılcaz çok heyecanlıyım inşallah almamışımdır gram olarak versem de yeter bu hafta kötü geçti çok iyi geceler hepinize kızlar sabah görüşürüzzZzz

hadı bakalımm yarın hepiniz de bi düşüş görürüz umarıımm :) iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…