Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Hadi bakalim biz kac vericezz en azindan detoks degl tek cesit beslenme yok ve ben sut yogurt peynir ayrann bayilirimmmmmm beni zorlamaycak insallah
Hicbi zarari olmaz kusum yap ama uzun sure degil bi haftayi gecirmemeye calis.kilo vermesi duranlar dukan diyetinin sadece atak donemini yapabilirler kendi kilolarina gore gun belirleyip.2-3 kilo vermek motive eder ustelik

Hicbi zarari olmaz kusum yap ama uzun sure degil bi haftayi gecirmemeye calis.kilo vermesi duranlar dukan diyetinin sadece atak donemini yapabilirler kendi kilolarina gore gun belirleyip.2-3 kilo vermek motive eder ustelik
Canım nasıl gün belirliycez mesela benim 62 falan sanırım kilom bi 4-5 vermek istiyorum kaç yapsam bilemedim

Günaydın arkadaşlar bu hafta inanılmaz yoğun geçti ve davetler falan filan derken hem burayı takip edemedim hem de diyeti biraz kaçırdım ama tüm bunlara ragmen yine de 1 kg vermişim.71.4 kg olmuşum ve çok mutluyum.Bu hafta takip edicem sizleri hepinizi öpüyorum. iyi zayıflamalar ...

Kıızlar günaydın giremiyorum hiç işler çok yoğun gece 12ye kadar çalışıyorum tabi diyette gidiyor spora falanda gidemedim hiç 100 gr vermişim 72.9 du 72.8 olmuşum

Günaydın canlar malesef bu haftanin hic iyi gecmedigini soylemistim dolayisiyla gecen hafta 86.5 idim bugun ise 87.3 yani 800 gram almisim ama ben asla pes etmicem ve bugunden itibaren daha sıkı tutucam diyetimi, kilo verenleri simdi den tebrik ediyorum

Kıızlar günaydın giremiyorum hiç işler çok yoğun gece 12ye kadar çalışıyorum tabi diyette gidiyor spora falanda gidemedim hiç 100 gr vermişim 72.9 du 72.8 olmuşum

100 gr 100 grdır tatlım mesailer zor anlıyorum seni insanın düzeni saşıyor
Bunada şükür kuzusım bu hafta daha iyi olcak eminim

Kızlaar 61.7 çıktım 1.600 vermişimm teşekkür ederim 61leri 1-2 senedir görmüyodum iyi ki varsınız 60 olmak istiyodum bu pazar aslında ama neyse

Süpersin canım tebrikler
Sana bir şey sormak istiyorum ben çalışıyorum erken kalkıp oğluştan dolayıda geç yatıyorum karatayda iki öğün mü yapayım üç mü ?
Sen 3 le basla canim bende ilk zamanlar oyle yaptim sonra duzene giriyo istemiyo ama istersede bozma 3 ogunle devam et:)uykularinizi duzene sokmaya calis uykusuzluk kilo yapiyo odem yapiyo
Ne kadar guzel uyursak o kadar iyi

Sen 3 le basla canim bende ilk zamanlar oyle yaptim sonra duzene giriyo istemiyo ama istersede bozma 3 ogunle devam et:)uykularinizi duzene sokmaya calis uykusuzluk kilo yapiyo odem yapiyo
Ne kadar guzel uyursak o kadar iyi

Sen şuan ikş öğün yapıyorsun dimi öğün araların da kaç saat var meseşa en son kaçta yıyorsun

Bende çok ısterım erkenden uyuyim ama 16 Aylık oglum var uykusu duzene girmedi gecede uyanıyoruz şimdikık yeterli uyumam mumkun degıl gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…