Tabi ki canim:) adin ne
Iyi gidiyosun golgecim hic fazla degil bende buna benzer biseyle 23 kilo verdim :)Tatlm tşk ederim ben gölge :) 2gün oldu ben diyete başlayalı günde 40 dk yürüyorum yalnız bağırsak sorunum var sabah aç karnına sirkeli su içtim inş ii gelir. Günde 2Litre su içiyorum
Sabah normal kahvaltı iki dilim ekme domates salatalık az peynir 1yumurta
2saat sonra kuru kayısı ve çeviz atıştırdm
öğlen çorba ve sebze yemeği
akşam çeyrek ekmk az et yedim sonra hiçbirşey yemedim Nasıl sizce çok yiyor gibi göründü ama bunlar hep az az:)
Az ve sık yemek istiyorum arkdaşım bu şekilde 20 kilo verdi bi arkadşaımda hiç sarkmadan buna benzer bir diyetle 2 ay da 10 kilo verdi
Oy yerim o oglani ben:)benimde 8 aylik oglum var ben uyku egitimi verdim 9da uyur sabah 6.30 7de kalkar gerci bu ada dis cikariyo uyumuyo ama olsun:)Sen şuan ikş öğün yapıyorsun dimi öğün araların da kaç saat var meseşa en son kaçta yıyorsun
Bende çok ısterım erkenden uyuyim ama 16 Aylık oglum var uykusu duzene girmedi gecede uyanıyoruz şimdikık yeterli uyumam mumkun degıl gibi
canım geçen pazarda 71 yazmışız. bu pazar da 71.4 diyip 1 kilo verdim dedin. yanlış mı yazdım yoksa ?Günaydın arkadaşlar bu hafta inanılmaz yoğun geçti ve davetler falan filan derken hem burayı takip edemedim hem de diyeti biraz kaçırdım ama tüm bunlara ragmen yine de 1 kg vermişim.71.4 kg olmuşum ve çok mutluyum.Bu hafta takip edicem sizleri hepinizi öpüyorum. iyi zayıflamalar ...
gunaydın kızlar tartıldım 61.6 kiloyum çok şükür tam 1 kilo gitmiş
Iyi gidiyosun golgecim hic fazla degil bende buna benzer biseyle 23 kilo verdim :)
evet canım. sabah fazla kaçırdığımda öğle yemeğinde sadece çorba içiyodum ya da ara öğün yapmıyodum. ve ben hergün tartılıp gram gram takip ediyodum kiloyu. çünkü kalori hesabı yaptığım ve düzenli yürüdüğüm için hergün birazcık da olsa azalıyoduCiddi misin cnm? Senn diyetin nasıldı peki? Şimdi Kahvaltı yaptım ama biraz kaçırdım sanırım 1krep yedim13.30gibi kayısı ceviz atıştıracağım çok istiyorum klilo vermeyi ama şunu merak ediyorum her hafta tartılmak mantıklı mı? Yoksa ayda 1 mi?
bn ılk tartıldıgımda 62.6ydım canım dıyte basladgım gun tartıldım. acaba sana tartılmadan oncemı soyledım kılomu? cunku 64tum dıyete ılk basladgım gun 62.6 cıktım . sanırım ben tartılmadan soyledım saanacanım geçen pazarda 71 yazmışız. bu pazar da 71.4 diyip 1 kilo verdim dedin. yanlış mı yazdım yoksa ?
canım başlangıç kilon 64, 61 e inmişsin. 1 kilo değil 3 kilo oluyo. bi yanlışlık mı var?
evet canım. sabah fazla kaçırdığımda öğle yemeğinde sadece çorba içiyodum ya da ara öğün yapmıyodum. ve ben hergün tartılıp gram gram takip ediyodum kiloyu. çünkü kalori hesabı yaptığım ve düzenli yürüdüğüm için hergün birazcık da olsa azalıyodu
bilmiyorum buraya ilk yazdığında 64 demiştin heralde tartılmadan söyledin. düzelteyim bari onu da yanlışlık olmasın:)bn ılk tartıldıgımda 62.6ydım canım dıyte basladgım gun tartıldım. acaba sana tartılmadan oncemı soyledım kılomu? cunku 64tum dıyete ılk basladgım gun 62.6 cıktım . sanırım ben tartılmadan soyledım saana
ne var canım gayette güzel :)Günaydın kızlar
62.300 olmuşum.
Sadece 700 gram
pilav makarnayı yemiyodum. canım isterse 2 haftada bir 2-3 kaşık.Peki cnm sen diyetisyene mi gttin? Pilav ve ya donurma tatlı falan onları ne yapıyordun?
k bkma canım duzeltelım ilk tartıldıgımda 62.6 şimdi 61.6bilmiyorum buraya ilk yazdığında 64 demiştin heralde tartılmadan söyledin. düzelteyim bari onu da yanlışlık olmasın:)
ne var canım gayette güzel :)
pilav makarnayı yemiyodum. canım isterse 2 haftada bir 2-3 kaşık.
ben mart ayında başladıgım için zaten dondurma mevsimi değildi ama haziran ayında falan haftada bir sade dondurma yiyodum külahsız. tatlıyı da kesmiştim tamamen çikolatayı falan.
diyetisyene gitmedim :)
önemli değil tatlımmk bkma canım duzeltelım ilk tartıldıgımda 62.6 şimdi 61.6
hayır canım 1.200 vermişsin:) listeye bak. ilk kilonun gramını hatırlıyomusunMerhaba kızlar 78.9 vere vere 700-800 gram vermişim
tamam tatlım nerelerdesinn:) zaten eylülde işin ciddiye bineceğini tahmin ediyorum bnde:)Selam kizlar ben geldim ama kilo alarak geldim 76.600 dum 77.100 olmusum bu ara gidip geliyorum boylesanirim eylul 15 e kadar duzene giremiycem haftaya esim izine ayriliyor 3 hafta diyet yapamicam ama dikkat etmeye calisicam eylul 15 de zaten okullar da aciliyor insallah o zaman daha cok dikkat edicem
Kilo veren herkesi tebrik ederim devamini dilerim
Sabit kalanlar ve alanlar da haftaya telafi ederler insallah
Hepinizi opuyorum iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?