Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Tabi ki canim:) adin ne

Tatlm tşk ederim ben gölge :) 2gün oldu ben diyete başlayalı günde 40 dk yürüyorum yalnız bağırsak sorunum var sabah aç karnına sirkeli su içtim inş ii gelir. Günde 2Litre su içiyorum

Sabah normal kahvaltı iki dilim ekme domates salatalık az peynir 1yumurta

2saat sonra kuru kayısı ve çeviz atıştırdm

öğlen çorba ve sebze yemeği

akşam çeyrek ekmk az et yedim sonra hiçbirşey yemedim Nasıl sizce çok yiyor gibi göründü ama bunlar hep az az:)

Az ve sık yemek istiyorum arkdaşım bu şekilde 20 kilo verdi bi arkadşaımda hiç sarkmadan buna benzer bir diyetle 2 ay da 10 kilo verdi

Iyi gidiyosun golgecim hic fazla degil bende buna benzer biseyle 23 kilo verdim :)

Oy yerim o oglani ben:)benimde 8 aylik oglum var ben uyku egitimi verdim 9da uyur sabah 6.30 7de kalkar gerci bu ada dis cikariyo uyumuyo ama olsun:)

Ben 2 ogun yapiyorum canim sabah 7de yarim lt limonlu su iciyorum.9 gibi kahvalti ediuorum.5-6 gibide aksam yemegimi yiyorum.oglenleri oglumla 1 saat uyuyorum bna yetiyo sutumdede herhangi bi eksilme kesilme olmadi.bazi gunler sabah muz ceviz yiyorum oglen omlet 7 gibide aksam yemegi bu sekilde donusumlu gidiyo.

canım geçen pazarda 71 yazmışız. bu pazar da 71.4 diyip 1 kilo verdim dedin. yanlış mı yazdım yoksa ?

gunaydın kızlar tartıldım 61.6 kiloyum çok şükür tam 1 kilo gitmiş

canım başlangıç kilon 64, 61 e inmişsin. 1 kilo değil 3 kilo oluyo. bi yanlışlık mı var?

Iyi gidiyosun golgecim hic fazla degil bende buna benzer biseyle 23 kilo verdim :)

Ciddi misin cnm? Senn diyetin nasıldı peki? Şimdi Kahvaltı yaptım ama biraz kaçırdım sanırım 1krep yedim 13.30gibi kayısı ceviz atıştıracağım çok istiyorum klilo vermeyi ama şunu merak ediyorum her hafta tartılmak mantıklı mı? Yoksa ayda 1 mi?

evet canım. sabah fazla kaçırdığımda öğle yemeğinde sadece çorba içiyodum ya da ara öğün yapmıyodum. ve ben hergün tartılıp gram gram takip ediyodum kiloyu. çünkü kalori hesabı yaptığım ve düzenli yürüdüğüm için hergün birazcık da olsa azalıyodu

canım geçen pazarda 71 yazmışız. bu pazar da 71.4 diyip 1 kilo verdim dedin. yanlış mı yazdım yoksa ?

canım başlangıç kilon 64, 61 e inmişsin. 1 kilo değil 3 kilo oluyo. bi yanlışlık mı var?
bn ılk tartıldıgımda 62.6ydım canım dıyte basladgım gun tartıldım. acaba sana tartılmadan oncemı soyledım kılomu? cunku 64tum dıyete ılk basladgım gun 62.6 cıktım . sanırım ben tartılmadan soyledım saana

Peki cnm sen diyetisyene mi gttin? Pilav ve ya donurma tatlı falan onları ne yapıyordun?

bilmiyorum buraya ilk yazdığında 64 demiştin heralde tartılmadan söyledin. düzelteyim bari onu da yanlışlık olmasın:)
Günaydın kızlar
62.300 olmuşum.
Sadece 700 gram
ne var canım gayette güzel :)
Peki cnm sen diyetisyene mi gttin? Pilav ve ya donurma tatlı falan onları ne yapıyordun?
pilav makarnayı yemiyodum. canım isterse 2 haftada bir 2-3 kaşık.
ben mart ayında başladıgım için zaten dondurma mevsimi değildi ama haziran ayında falan haftada bir sade dondurma yiyodum külahsız. tatlıyı da kesmiştim tamamen çikolatayı falan.
diyetisyene gitmedim :)

k bkma canım duzeltelım ilk tartıldıgımda 62.6 şimdi 61.6

Selam kizlar ben geldim ama kilo alarak geldim 76.600 dum 77.100 olmusum bu ara gidip geliyorum boyle sanirim eylul 15 e kadar duzene giremiycem haftaya esim izine ayriliyor 3 hafta diyet yapamicam ama dikkat etmeye calisicam eylul 15 de zaten okullar da aciliyor insallah o zaman daha cok dikkat edicem

Kilo veren herkesi tebrik ederim devamini dilerim
Sabit kalanlar ve alanlar da haftaya telafi ederler insallah

Hepinizi opuyorum iyi pazarlar

tamam tatlım nerelerdesinn:) zaten eylülde işin ciddiye bineceğini tahmin ediyorum bnde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…