Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlar kahvaltıda ödülümü yaptım menemen ve kızartma yedim Umarım başka bozmam bugün şimdi leslie yapıcam kilo verenleri tebrik ediyorumm

pilav makarnayı yemiyodum. canım isterse 2 haftada bir 2-3 kaşık.
ben mart ayında başladıgım için zaten dondurma mevsimi değildi ama haziran ayında falan haftada bir sade dondurma yiyodum külahsız. tatlıyı da kesmiştim tamamen çikolatayı falan.
diyetisyene gitmedim :)[/QUOTE]

Cnm sen bir harikasın yaa senin gibi hırslı ve azimli olacağımı sanmıyorum malesef Ama çok imrendim şimdi sana acaba nasıl bir gün geçiriyorsun çok merak ettim... Bide sporu nasıl yapıosun

kızlarrr bende vermişimmmm:)

67.1 dim şimdi ise 65.8:)
şimdi anneme gidicem orda kaçamağımı yaparım haberiniz olsun...
kilo verenleri tebrik ediyorum vermeyenler nolur moralinizi bozmayın..yarından itibaren sizin haftanız başlıyor
hepinizi öpüyorummm

Bugün kahvaltıda yediklerim,

Tereyağlı omlet (iki yumurtalı)
7 yeşil zeytin
Şekersiz bitki çayı
Peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık

Ara öğün yapmadım 6 da akşam yemeği yiyip günü bitircem bana bugün ödül yok çok az verdim ve cuma ödülü yapmıştım zaten pasta yiyerek

Peki cnm kaçta kahvaltı yaptın? Bide spor nasıl yapıyorsun?

Peki cnm kaçta kahvaltı yaptın? Bide spor nasıl yapıyorsun?
Normalde en geç 9 gibi yapıyorum ama bugün biraz rahatsızım kalkamadım 12 gibi yedim hala da yatıyorum baya halsizlik var. Yürüyüş yapıyorum en çok haftada 5 gün yürüyorum bir saat kadar. Akşamları da mekik çekiyorum birkaç hareket yapıyorum

Kızlaar birkaç gündür yazamadım benim ki 65 ti tam diyete başladığımda bu sabah tartıldım 63.600 -1400 gram vermişim. İlk haftaya göre iyi sanırım ilk hafta su ve ödem gitti zaten diye düşünüyorum inşallah kilo vermem durmaz yavaş da olsa verebilirim. Kilo alanlar ve vermesi duranlar ne olur bozmayın moralinizi diyette kilo vermesi bazen durabiliyor regl dönemi oluyor vs. ama moral bozmadan diyete ve spora devam

Adın eslem miydi canım listeye eklicem de seni

Cnm sen bir harikasın yaa senin gibi hırslı ve azimli olacağımı sanmıyorum malesef Ama çok imrendim şimdi sana acaba nasıl bir gün geçiriyorsun çok merak ettim... Bide sporu nasıl yapıosun[/QUOTE]
başarı öykülerinde hikayem var canım onu oku istersen yeternce bilgi vermiştim orada:) spor konusundan da bahsederm yine şuan evde oldugum için değiştirdim çünkü yaptıgım şeyleri

tebrik ederim canımm :))

sana katılıyorum canım tebrik ederimm bu arada:)

başarı öykülerinde hikayem var canım onu oku istersen yeternce bilgi vermiştim orada:) spor konusundan da bahsederm yine şuan evde oldugum için değiştirdim çünkü yaptıgım şeyleri

tebrik ederim canımm :))

sana katılıyorum canım tebrik ederimm bu arada:)[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım :)

kızlar bugün her öğüne biraz kaçamak eklediğim için yediklerimi yazmıyorum...bu arada sevgicim ilk sayfadaki tablo çoook güzel ve düzenli herşey için emeklerine sağlık tatlım teşekkürler:)

kızlar bugün her öğüne biraz kaçamak eklediğim için yediklerimi yazmıyorum...bu arada sevgicim ilk sayfadaki tablo çoook güzel ve düzenli herşey için emeklerine sağlık tatlım teşekkürler:)
ne demek tatlımm :) eksik olan gramlarda tamamlandığında harika olcakk:)

selammmmmmmlaaaaaaaaaaaar hanımlar

bende 1,64 boy

67 kg

65i görmüştüm ama son bi haftadır baya bıraktım ve üstün başarı sonucu tekrar gördüm 67 yi

hedefim 57

Teşekkür ederim canım :)[/QUOTE]
ilk kilonun gramını hatırlıyo musn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…