hayır canım 1.200 vermişsin:) listeye bak. ilk kilonun gramını hatırlıyomusun
hayır canım 1.200 vermişsin:) listeye bak. ilk kilonun gramını hatırlıyomusun
Bugün kahvaltıda yediklerim,
Tereyağlı omlet (iki yumurtalı)
7 yeşil zeytin
Şekersiz bitki çayı
Peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Ara öğün yapmadım 6 da akşam yemeği yiyip günü bitircem bana bugün ödül yok çok az verdim ve cuma ödülü yapmıştım zaten pasta yiyerek
Normalde en geç 9 gibi yapıyorum ama bugün biraz rahatsızım kalkamadım 12 gibi yedim hala da yatıyorum baya halsizlik var. Yürüyüş yapıyorum en çok haftada 5 gün yürüyorum bir saat kadar. Akşamları da mekik çekiyorum birkaç hareket yapıyorumPeki cnm kaçta kahvaltı yaptın? Bide spor nasıl yapıyorsun?
Adın eslem miydi canım listeye eklicem de seniBoyumda 1.67
pilav makarnayı yemiyodum. canım isterse 2 haftada bir 2-3 kaşık.
ben mart ayında başladıgım için zaten dondurma mevsimi değildi ama haziran ayında falan haftada bir sade dondurma yiyodum külahsız. tatlıyı da kesmiştim tamamen çikolatayı falan.
diyetisyene gitmedim :)
tebrik ederim canımm :))kızlarrr bende vermişimmmm:)
67.1 dim şimdi ise 65.8:)
şimdi anneme gidicem orda kaçamağımı yaparım haberiniz olsun...
kilo verenleri tebrik ediyorum vermeyenler nolur moralinizi bozmayın..yarından itibaren sizin haftanız başlıyor
hepinizi öpüyorummm
sana katılıyorum canım tebrik ederimm bu arada:)Kızlaar birkaç gündür yazamadım benim ki 65 ti tam diyete başladığımda bu sabah tartıldım 63.600 -1400 gram vermişim. İlk haftaya göre iyi sanırım ilk hafta su ve ödem gitti zaten diye düşünüyorum inşallah kilo vermem durmaz yavaş da olsa verebilirim. Kilo alanlar ve vermesi duranlar ne olur bozmayın moralinizi diyette kilo vermesi bazen durabiliyor regl dönemi oluyor vs. ama moral bozmadan diyete ve spora devam
tamamdır canım:)Adim elif cnm liste eklersen cok sevinirim
başarı öykülerinde hikayem var canım onu oku istersen yeternce bilgi vermiştim orada:) spor konusundan da bahsederm yine şuan evde oldugum için değiştirdim çünkü yaptıgım şeyleriAdın eslem miydi canım listeye eklicem de seni
Cnm sen bir harikasın yaa senin gibi hırslı ve azimli olacağımı sanmıyorum malesefAma çok imrendim şimdi sana acaba nasıl bir gün geçiriyorsun çok merak ettim... Bide sporu nasıl yapıosun
canım geçen pazarda 71 yazmışız. bu pazar da 71.4 diyip 1 kilo verdim dedin. yanlış mı yazdım yoksa ?
Yok yok yanlış olmuş canım 70.4 olucak :)) allah korusun artık çıkmak istemiyorum 60 ları görsem rahatlıcam.
ne demek tatlımm :) eksik olan gramlarda tamamlandığında harika olcakk:)kızlar bugün her öğüne biraz kaçamak eklediğim için yediklerimi yazmıyorum...bu arada sevgicim ilk sayfadaki tablo çoook güzel ve düzenli herşey için emeklerine sağlık tatlım teşekkürler:)
başarı öykülerinde hikayem var canım onu oku istersen yeternce bilgi vermiştim orada:) spor konusundan da bahsederm yine şuan evde oldugum için değiştirdim çünkü yaptıgım şeyleri
tebrik ederim canımm :))
sana katılıyorum canım tebrik ederimm bu arada:)
merhaba :) aldığın gibi tekrar verirsin, spor yapıyo musun:)selammmmmmmlaaaaaaaaaaaar hanımlar
bende 1,64 boy
67 kg
65i görmüştüm ama son bi haftadır baya bıraktım ve üstün başarı sonucu tekrar gördüm 67 yi
hedefim 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?