Teşekkür ederim canım :)
ilk kilonun gramını hatırlıyo musn canım
merhaba :) aldığın gibi tekrar verirsin, spor yapıyo musun:)
Boyunu adini kilonu soylemen yetrrli:)Merhabalr nasılı katılıabilirim acaba. ?
65.7lerde olabilir mi?65 ti canım dijitalde tartılamadım geçen hafta eczanelerdeki normal tartıyla tartılmıştım 65 in üstünde durdu ibre tam 65 te durduğundan gramını pek hesaplayamadım canım
Bence şok diyetleri kilo vermenin durdugu zamanlara sakla:)simdilik duzenli beslenmen yeterli:)leslie yapmaya başlamıştım gayette faydalı oldu
yarın tekrar başlıyorum :)
5 günde 5 kg diyeti var bi deneyim bakalım nasıl olcak
Canim kilo vermede aslinda mantik gun icinde aldigin kaloriden daha fazlasini harcamaktir. Yani gun icinde yediklerimin kalorisini hesapladim. Internette hepsi var. 1000i gecmemeye calistim. Ama inmemeye de calis ondan dusugu de zararli. Zaten ben normalde gunde 2500 kaloriyi gecen biriydim. Birden bire 1000e inince ve ustune yuruyuslerle o 1000inde yarisini harcayinca ben 3 gunde 1 kilo verdim ilk zamanlar. Umarim anlatabilmisimdir.başarı öykülerinde hikayem var canım onu oku istersen yeternce bilgi vermiştim orada:) spor konusundan da bahsederm yine şuan evde oldugum için değiştirdim çünkü yaptıgım şeyleri
Cnm harikasın sen yaaa Gerçekten okuduktan sonra bende hırs yaptım 1saatten fazla yürüyeceğim bide yeşil çay içmiyordum onu içeceğim... Yalnız sadece kalori hesabını anlamadım cnmonu nasıl yaptın?
Canim kilo vermede aslinda mantik gun icinde aldigin kaloriden daha fazlasini harcamaktir. Yani gun icinde yediklerimin kalorisini hesapladim. Internette hepsi var. 1000i gecmemeye calistim. Ama inmemeye de calis ondan dusugu de zararli. Zaten ben normalde gunde 2500 kaloriyi gecen biriydim. Birden bire 1000e inince ve ustune yuruyuslerle o 1000inde yarisini harcayinca ben 3 gunde 1 kilo verdim ilk zamanlar. Umarim anlatabilmisimdir.
yesil cayda spordan yarim saat once icersen daha cok kalori yakarsin. Ben suan evde oldugum icin leslie ve mekik yapiyorum. Ama yurda gectigimde yuruyus yapcam yine. Bir de dambil calistim kollarim icin.
Tesekkur ederim :) sucuk salam yemedim. Zaten yurt ortaminda yemesen daha iyiYazılarını okuyorumd a cnm azmine hayran kaldım bende ilk defa böyle azimliyim aslında ya bi 7 kilo vermem gerek bir türlü veremiyorumonun dışında verdiğim her kilo kar olacak ama ilk hedef 7kilo:) Peki cnm sucuk salam falan yedin mi? Dışarıda olduğun zamanlar ar öğünü nasıl yaptın? Ben çalışıyorum da öğlen hep ekmekarası geliyor
Tesekkur ederim :) sucuk salam yemedim. Zaten yurt ortaminda yemesen daha iyiama eve geldigim zamanlar mesela 2-3 haftda bir yagsiz bi sekilde altini ustunu kizartarak yedigim oldu. Ara ogunumu ben cantamda tasidim. Badem kuru kayisi ceviz findik falan.bi kesenin icinde hep cantamdalardi. Bazende kaselik yogurt alip icine ceviz koyup yiyodum:)
Cikolata yerine bunu yiyorum daha saglikli diyodum. Duzenli beslenmeye basladim diyodum. Acik acik evet diyet yapiyorum dediklerimde oluyodu. Ama farketmiyolar bile:)Aa çok mantıklı peki aa rejim mi yapıyorsun gibi gereksiz soruları nasıl cevaplıyordun? Ben işin bu kısmından da şikayetçiyim
Kizlar 11.30da kahvalti yaptim koy kahvaltisi ve menemen.18.30da snitzel ve hardalli patates salatasi yedimNasil ozlemisim nasil ozlemisiiiiim.yarim saat oncede leslie 5 mil sicak soguk dus at kili fircasi kremlendim ve kapanis:)bebi uyuyo bende hooop yatak uyuyayim gencleseyim guzelleseyim uykumda bile zayiflayayim.leptinime kuvvet:)iyi geceler
Diyetten nagmelerrKizlaaarrrr ben celdimm neydionuz
Oh ohhh:) iyi geceler citir anne:))Kizlar 11.30da kahvalti yaptim koy kahvaltisi ve menemen.18.30da snitzel ve hardalli patates salatasi yedimNasil ozlemisim nasil ozlemisiiiiim.yarim saat oncede leslie 5 mil sicak soguk dus at kili fircasi kremlendim ve kapanis:)bebi uyuyo bende hooop yatak uyuyayim gencleseyim guzelleseyim uykumda bile zayiflayayim.leptinime kuvvet:)iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?