Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Teşekkür ederim canım :)
ilk kilonun gramını hatırlıyo musn canım

65 ti canım dijitalde tartılamadım geçen hafta eczanelerdeki normal tartıyla tartılmıştım 65 in üstünde durdu ibre tam 65 te durduğundan gramını pek hesaplayamadım canım

Selam kizlar kilo verenleri tebrik ederim veremeyenn ve benim gibi alanlarada sabir diliyorum

Sabah iki dlm.peynir bir parca ekmek yedim

Ogle yok disaridaydimm

Aksamda bir kumpirin yarisini bile yiyrmedim ....

Cok aktif olamiyorum bu aralar.kizlar kilo.almiyayimdaaa dusuncesindeyimm ...

Sicaklarsan sporda yapilmadi hos iki gundur sokaklardayim :''( en iyi spor vslla her yanim sizliyor..

Yarin spora devam Allahin izniyle ve daha ski bir program uyguluycam hem spor hem yeme icme adinaaa

Slm kızlar 2.5litre su içtim
sabah çok az peynr 1yumrta bol domates salatalk 2dilim kepek ekmek yedim
arada ceviz atıştırdım
Öğlen çrba ve 2kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek
Akşam salata az et yedim ekmek yok şimdi spordan geldim 50dk tempolu yürüdümm :)

başarı öykülerinde hikayem var canım onu oku istersen yeternce bilgi vermiştim orada:) spor konusundan da bahsederm yine şuan evde oldugum için değiştirdim çünkü yaptıgım şeyleri

Cnm harikasın sen yaaa Gerçekten okuduktan sonra bende hırs yaptım 1saatten fazla yürüyeceğim bide yeşil çay içmiyordum onu içeceğim... Yalnız sadece kalori hesabını anlamadım cnm onu nasıl yaptın?

Canim kilo vermede aslinda mantik gun icinde aldigin kaloriden daha fazlasini harcamaktir. Yani gun icinde yediklerimin kalorisini hesapladim. Internette hepsi var. 1000i gecmemeye calistim. Ama inmemeye de calis ondan dusugu de zararli. Zaten ben normalde gunde 2500 kaloriyi gecen biriydim. Birden bire 1000e inince ve ustune yuruyuslerle o 1000inde yarisini harcayinca ben 3 gunde 1 kilo verdim ilk zamanlar. Umarim anlatabilmisimdir.
yesil cayda spordan yarim saat once icersen daha cok kalori yakarsin. Ben suan evde oldugum icin leslie ve mekik yapiyorum. Ama yurda gectigimde yuruyus yapcam yine. Bir de dambil calistim kollarim icin.

Yazılarını okuyorumd a cnm azmine hayran kaldım bende ilk defa böyle azimliyim aslında ya bi 7 kilo vermem gerek bir türlü veremiyorum onun dışında verdiğim her kilo kar olacak ama ilk hedef 7kilo:) Peki cnm sucuk salam falan yedin mi? Dışarıda olduğun zamanlar ar öğünü nasıl yaptın? Ben çalışıyorum da öğlen hep ekmekarası geliyor

Tesekkur ederim :) sucuk salam yemedim. Zaten yurt ortaminda yemesen daha iyi ama eve geldigim zamanlar mesela 2-3 haftda bir yagsiz bi sekilde altini ustunu kizartarak yedigim oldu. Ara ogunumu ben cantamda tasidim. Badem kuru kayisi ceviz findik falan.bi kesenin icinde hep cantamdalardi. Bazende kaselik yogurt alip icine ceviz koyup yiyodum:)

Aa çok mantıklı peki aa rejim mi yapıyorsun gibi gereksiz soruları nasıl cevaplıyordun? Ben işin bu kısmından da şikayetçiyim

Aa çok mantıklı peki aa rejim mi yapıyorsun gibi gereksiz soruları nasıl cevaplıyordun? Ben işin bu kısmından da şikayetçiyim
Cikolata yerine bunu yiyorum daha saglikli diyodum. Duzenli beslenmeye basladim diyodum. Acik acik evet diyet yapiyorum dediklerimde oluyodu. Ama farketmiyolar bile:)

Kizlar 11.30da kahvalti yaptim koy kahvaltisi ve menemen.18.30da snitzel ve hardalli patates salatasi yedim Nasil ozlemisim nasil ozlemisiiiiim.yarim saat oncede leslie 5 mil sicak soguk dus at kili fircasi kremlendim ve kapanis:)bebi uyuyo bende hooop yatak uyuyayim gencleseyim guzelleseyim uykumda bile zayiflayayim.leptinime kuvvet:)iyi geceler

Ohh masalllah iyi geceler

Kizlar yarin proteinle beslenmeye basliyorumm ....

Dukan diyemiyorum cunki arada salara vs yiyecegim umarim 1 kilo gider :-(

Oh ohhh:) iyi geceler citir anne:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…