Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlarrrr uyuyakalmışım erkenden mide gazı var dünden beri canıma okudu terledim midem bulandı halsizleştim şimdi biraz geçti sabaha kadar iyileşeyim güzelce kahvaltımı yapıp yürüyüşe çıkmam lazım bu hafta 2 kilo vermek istiyorum hepinize iyi gecelerrrrr geri uyuyayım :)

Günaydın kızlar. Benim moral sıfırlandı resmen. Haftaiçi o kadar aç kalıyorum ama haftasonu gelince aileyle biraraya gelince dayanamıyorum yiyorum bende. Ekmek ve hamur işi yememeye çalışıyorum ama bu haftasonu babamın doğumgünüydü pasta falan yedim. Pazar tartıldım 68,5 çıktım. Veremediğim gibi hemen ufak kaçamaklarda geri alıyorum. O yüzden hiç buraya da dün bildirim yapmak istemedim. Ben yapamicam galiba,hiç istediğim kiloya düşemicem çok mutsuzum

500 gram vermissin canim gecen hafta 69mussun bak. Su siralar kimse adapte olamiyo sorun sende degilll:) eylul ayinda sende dahil herkes daha hirsli olcak bak gorursun. Oyle hemen kendini salmak yok. Tabiki yapicaksinn :)

Gecmis olsun tatlimm. Nasilsin simdi

Günaydın kızlar,

Bugun pek ii değilim tansiyonum düştü
8/6

Ayakta zor duruyorum şimdi acil faturaları kesip 1. kata revire inicem.
Az uzanıcam inşallah toparlarım.

Sabahda canım inanılmaz tatlı istedi.
Bir paket yulaflı biküvi yedim üzerine türk kahvesi içtim.
Kahvaltı yapmadım anlıcanız

Öğlen ve akşam dikkat edip günü kurtarmaya çalışıcam.

Hayirdir canim neden boyle oldu?

gunaydın kızlar motıvasyonumuz dusmus gıbı sankı ama sevgının dedıgı gıbı eylulde tam gazla gırıcez dıye dusunuyorum ılk ay adaptasyon ayı olarak dusunuyorum ....

ve herkes bende dahıl tatıllere vs gıdıcez ınsan cok dıkkatte edemez saglk olsun uzun vade dedık 4-5 ay dedık ayda 3 kılodan 15 kılo eder kı az degıl maksat verdıgımızı almamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…