Gidecek ulennnKizlar yarin proteinle beslenmeye basliyorumm ....
Dukan diyemiyorum cunki arada salara vs yiyecegim umarim 1 kilo gider :-(
Ayy bunuda gordu ya gozlerim dillerini sevsinler ne uyurum ne uyurum:)))Oh ohhh:) iyi geceler citir anne:))
:)) az mi verdinn goreceksin tabii:) optum tatlimmAyy bunuda gordu ya gozlerim dillerini sevsinler ne uyurum ne uyurum:)))
Diyetten nagmelerrsen napiyosun yavrum:)
Gidecek ulennn
Sabah yiyecegim tereyagli peynirli yumurtayi dusunuyormm aciktm sankimmKiz napayimm hava cok guzel sogudu bugun guzel uyuycaz ... sabaha dinc olcezz
Oyhh giderrr ins kilocuklarrre
Hihihibibi bende cakma dukanimi dusunuyorumSabah yiyecegim tereyagli peynirli yumurtayi dusunuyormm aciktm sankimm
Bence baya kilo verirsin canim cunku protein vucutta birikmiyomus:)Hihihibibi bende cakma dukanimi dusunuyorum
65.7lerde olabilir mi?
Tamam tatlimm:)yok canım 65 buçuğa bile gelmedi ibre en fazla 65.2 gibi birşeydir
Hayır hatırlamıyorum ama 72.5 yazabilirsin. Diğer hafta 71.6 ve bu hafta 70.4 olması lazım.tamamdır canım:) ilk kilonun gramını hatırlıyo musun
500 gram vermissin canim gecen hafta 69mussun bak. Su siralar kimse adapte olamiyo sorun sende degilll:) eylul ayinda sende dahil herkes daha hirsli olcak bak gorursun. Oyle hemen kendini salmak yok. Tabiki yapicaksinn :)Günaydın kızlar. Benim moral sıfırlandı resmen. Haftaiçi o kadar aç kalıyorum ama haftasonu gelince aileyle biraraya gelince dayanamıyorum yiyorum bende. Ekmek ve hamur işi yememeye çalışıyorum ama bu haftasonu babamın doğumgünüydü pasta falan yedim. Pazar tartıldım 68,5 çıktım. Veremediğim gibi hemen ufak kaçamaklarda geri alıyorum. O yüzden hiç buraya da dün bildirim yapmak istemedim. Ben yapamicam galiba,hiç istediğim kiloya düşemicem çok mutsuzum
Tamam canim ayda 4-5 kilo vericeksin boyle gidersen:)Hayır hatırlamıyorum ama 72.5 yazabilirsin. Diğer hafta 71.6 ve bu hafta 70.4 olması lazım.
Gecmis olsun tatlimm. Nasilsin simdiKızlarrrr uyuyakalmışım erkenden mide gazı var dünden beri canıma okudu terledim midem bulandı halsizleştim şimdi biraz geçti sabaha kadar iyileşeyim güzelce kahvaltımı yapıp yürüyüşe çıkmam lazım bu hafta 2 kilo vermek istiyorum hepinize iyi gecelerrrrr geri uyuyayım :)
İnşallah canım500 gram vermissin canim gecen hafta 69mussun bak. Su siralar kimse adapte olamiyo sorun sende degilll:) eylul ayinda sende dahil herkes daha hirsli olcak bak gorursun. Oyle hemen kendini salmak yok. Tabiki yapicaksinn :)
Hayirdir canim neden boyle oldu?Günaydın kızlar,
Bugun pek ii değilim tansiyonum düştü
8/6
Ayakta zor duruyorum şimdi acil faturaları kesip 1. kata revire inicem.
Az uzanıcam inşallah toparlarım.
Sabahda canım inanılmaz tatlı istedi.
Bir paket yulaflı biküvi yedim üzerine türk kahvesi içtim.
Kahvaltı yapmadım anlıcanız
Öğlen ve akşam dikkat edip günü kurtarmaya çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?