Benim ayda hedefim 4 kilo zaten inşallah ulaşıcam. Aslında ben 74 kilodan düştüm.bu siteye perşembe giriş yapmıştım o hafta başında 74 kiloydum.aslında o şekilde düzeltebiliriz.neyse bende bu sitedeki ilk mesajları çocuk uyurken okumaya çalışıyorum ve leslie walk yaptım 20 dk lık. Basenler pıt pıt atıyor şuan :) yarın uzun olanı yapıcam. Çok sayfa var takip edicem yavaş yavaş.Tamam canim ayda 4-5 kilo vericeksin boyle gidersen:)
Günaydın kızlar,
Bugun pek ii değilim tansiyonum düştü
8/6
Ayakta zor duruyorum şimdi acil faturaları kesip 1. kata revire inicem.
Az uzanıcam inşallah toparlarım.
Sabahda canım inanılmaz tatlı istedi.
Bir paket yulaflı biküvi yedim üzerine türk kahvesi içtim.
Kahvaltı yapmadım anlıcanız
Öğlen ve akşam dikkat edip günü kurtarmaya çalışıcam.
aynen öyle canım sen ne zaman gidiyodun tatile. eylülde bütün bu tatildir ailecek pikniktir bilmem nedir son bulcak bence. okullarda açılcak zaten. Herkes tam gaz gelicek eylülde hızlı kilo vermek isticek:)gunaydın kızlar motıvasyonumuz dusmus gıbı sankı ama sevgının dedıgı gıbı eylulde tam gazla gırıcez dıye dusunuyorum ılk ay adaptasyon ayı olarak dusunuyorum ....
ve herkes bende dahıl tatıllere vs gıdıcez ınsan cok dıkkatte edemez saglk olsun uzun vade dedık 4-5 ay dedık ayda 3 kılodan 15 kılo eder kı az degıl maksat verdıgımızı almamak
Ne güzel o zaman hedefine ulaşıyosun:) ilk sayfaları takip etmen de çok iyi ilk zamanlar baya bilgi vermiştik şimdi biraz düştü motivasyon havalardan dolayı. :)Benim ayda hedefim 4 kilo zaten inşallah ulaşıcam. Aslında ben 74 kilodan düştüm.bu siteye perşembe giriş yapmıştım o hafta başında 74 kiloydum.aslında o şekilde düzeltebiliriz.neyse bende bu sitedeki ilk mesajları çocuk uyurken okumaya çalışıyorum ve leslie walk yaptım 20 dk lık. Basenler pıt pıt atıyor şuan :) yarın uzun olanı yapıcam. Çok sayfa var takip edicem yavaş yavaş.
aynen öyle canım sen ne zaman gidiyodun tatile. eylülde bütün bu tatildir ailecek pikniktir bilmem nedir son bulcak bence. okullarda açılcak zaten. Herkes tam gaz gelicek eylülde hızlı kilo vermek isticek:)
Ne güzel o zaman hedefine ulaşıyosun:) ilk sayfaları takip etmen de çok iyi ilk zamanlar baya bilgi vermiştik şimdi biraz düştü motivasyon havalardan dolayı. :)
uu bayaaCuma gunu oglen gıdıyorum canım ayın 31inde donucem
az değil mi canım doydun mu kisabah ıkı uc catal yogurt yedım
4-5 catalda beyaz peynır yıdım
sımdıde buyuk bardak sut ıcıne 1 cy kasıgı kahve soguk ıcıcem ....
proteın devam
az değil mi canım doydun mu ki
olursun canım eylül ayına hızlı bi giriş yapıcaz:) ilk iki kilonun gramını hatırlıyo musun bu arada:)Kızlar misafirim gitti Sabah 64. 9 dum yeniden başlıyorum ama agustos içinde tatile gideceğim inşallah dikkat edebilirim ama dediginiz gibi eylül ayı daha güzel geçer sanırım okullar açılınca düzenimi tekrar kurarim kurbana kadar 60 olsam
kız tavuğu tereyağda şöyle bi kavursan da mı sevmiyosuun:/Doymadım karataya baslıyamadım henuz ben bılıyorsun canım
sadece proteın alıyorum ... yumurtdan nefret ederım yıyemedım sımdı sutumu ıccemmm oglenede napsam kı ?
tavvvvıkk sevmem et sevmem bı kofte olur o da yagda kızartılırsa fenaaaaaaa
uu bayaadevam edecek misin orda da takip edebilecek misin
Kızlar misafirim gitti Sabah 64. 9 dum yeniden başlıyorum ama agustos içinde tatile gideceğim inşallah dikkat edebilirim ama dediginiz gibi eylül ayı daha güzel geçer sanırım okullar açılınca düzenimi tekrar kurarim kurbana kadar 60 olsam
kız tavuğu tereyağda şöyle bi kavursan da mı sevmiyosuun:/
Merhabalar hepinize!
Beni de aranıza alabilirseniz nasıl mutlu olurum anlatamam
Boyum 1.70, kilom ise 71 .
Bu sabah itibariyle tartılmadım.
15 aylık evliyim . Ve On Kilom da evlendikten sonra bindi sırtıma
Sizinle birlikte azim kazanmak istiyorum
Sizde kabul ederseniz tabiii
merhaba canım tabi ki katılabilirsin:) adın neydiMerhabalar hepinize!
deli o zaman protein diyeti yaparken de aç kalcaksınnnıyk anam tereyaglı tavukzeytınyagı olsa neysede bılemıyomm ya
hos geldın canım sevgı ekler senı lısteye =)
Bi de kilonun gramı:) listeye eklemek için soruyormMerhabalar hepinize!
deli o zaman protein diyeti yaparken de aç kalcaksınnn
protein karatay karışımı bişey yap canım tek bi şeye uyum sağlama boşver. zaten ne yaparsan kilo vereceğin belli:) ekmek tuz hamurişi şeker pilav makarna yok:) gerisini uydur uydur yeKız ben napayım hıcbırseye uyumum yok delırıcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?