merhaba bale82 :) adın nedir?:)selam
beni de aranıza alın motive olup zayıflamam lazım her gün yediklerimizi yazalım
boy 166
kilo 73
4 sene önce 80 kilolardan 53 kiloya düşmüştüm spor ve az yemeyle..
bu sefer nasıl dayanıcam çünki artık çalışıyorum spor yapamıyorum
ne önerirsiniz kızlar
protein karatay karışımı bişey yap canım tek bi şeye uyum sağlama boşver. zaten ne yaparsan kilo vereceğin belli:) ekmek tuz hamurişi şeker pilav makarna yok:) gerisini uydur uydur ye
selam
beni de aranıza alın motive olup zayıflamam lazım her gün yediklerimizi yazalım
boy 166
kilo 73
4 sene önce 80 kilolardan 53 kiloya düşmüştüm spor ve az yemeyle..
bu sefer nasıl dayanıcam çünki artık çalışıyorum spor yapamıyorum
ne önerirsiniz kızlar
tabikii:) fasulyenin zararı olmaz. zeytinyağı varsa onunla yap bide ohh miss:)Oyle yapayım canım o zaman annemden yuruttugum fasulyenın yarısı buzlukta oglene ondan yapayım doyana kdr yıyeyım yogurtla ...
hosgeldın canım =)
Çok teşekkürler canım yataktayım halaGecmis olsun tatlimm. Nasilsin simdi
allah allah havalardan mı acaba? birden soğudu ya :/Çok teşekkürler canım yataktayım halasırtıma doğru yayılan sancı giriyo sıcak su koyuyorum ayakkarıma o zaman hafifliyı bugünü yatakta geçiricem sanırım
Anlamadım ki çok fena sancı giriyo dakika başı neyse ki sıcak su koyunca bikaç saat duruyo o sıra da uyuyorum hemen çok halsizimallah allah havalardan mı acaba? birden soğudu ya :/
çok geçmiş olsun ya büyük ihtimalle cam açık yattığın için oldu. bende öyle yatıyorum çünkü geçen gün boğazım şişmişti. umarım akşama geçer sancıların:/Anlamadım ki çok fena sancı giriyo dakika başı neyse ki sıcak su koyunca bikaç saat duruyo o sıra da uyuyorum hemen çok halsizimcam açık yatıyorum çarptı heralde veya mide gazı var dünden beri bugün hiçbişey yemedim bu gidişle de yiyemicem nane limon içiyorum sadece akşam kalkabilirsem bir çırba yapıp içerim
Çok sıcak oluyo mecbur açıyoruz sonra da hasta oluyoruz umarım geçer valla zor dayanıyorım batıyo resmençok geçmiş olsun ya büyük ihtimalle cam açık yattığın için oldu. bende öyle yatıyorum çünkü geçen gün boğazım şişmişti. umarım akşama geçer sancıların:/
tabi kii:)Selam kızlar benide aranıza alırmısınız acaba ?
tamam canım sen sıcak su koymaya devam et iyi geliyosa:/Çok sıcak oluyo mecbur açıyoruz sonra da hasta oluyoruz umarım geçer valla zor dayanıyorım batıyo resmenakşam yazarım ne yedim ne içtim pek bişey yiyemesem de:)
Acıyı söküp alıyo canım o ara da uykuya dalıyorum hemen ama 2-3 saat geçince yine uyanıyorum ağrıdantabi kii:)
tamam canım sen sıcak su koymaya devam et iyi geliyosa:/
:// uyu tatlım geçmezse hemen bu akşam acile bile gidebilirsin..Ac
Acıyı söküp alıyo canım o ara da uykuya dalıyorum hemen ama 2-3 saat geçince yine uyanıyorum ağrıdanyarına kadar geçer umarım gaz sancısı mıdır mide spazmı mıdır çözemedim zaten geçmezse yarın doktora gidicem. Hadi ben uyuyayım şindi geçti ağrı başlamadan dinleneyim
şu havalar bi geçseeebı halsızlık gelıyor bır canlılık cozemedım halen ogle yemegı yıyemedım
ama haslama patates yıyeceghım sanırım yogurtla
şu havalar bi geçseee
afiyet olsun canım:)
adım leyla canımmerhaba bale82 :) adın nedir?:)
bu topikte çalışanlar da var, işten döndükleri zaman evde leslie yapıyolar mekik çalışıyolar vs. Zor ama yine de iki işi aynı anda yürütmek zorundasınız çalışanlar olarak:) çok iyi kilo vermişsin aslında neden geri aldın. 53 e inince mutluluktan iyice saldın mı:)
hoşbulduk :)Oyle yapayım canım o zaman annemden yuruttugum fasulyenın yarısı buzlukta oglene ondan yapayım doyana kdr yıyeyım yogurtla ...
hosgeldın canım =)
ne yaşlanması canımm:)adım leyla canım
evet sanırım mutluluktan saldım denebilir :)
daha önce günde 1 ssat koşuyordum ve okadar az yiyordum ki,, ve dayanabiliyordum da ama artık sanırım yaşlandım
32 yaşındayım 12 yaşında oğlum var
akşamları spor yapabilirim ama bu leslie dediğiniz şey nedir hiç bilmiyorum
hergün yediklerimi yazıp spor yapıcam ve güncel olarak sizlerle paylaşıcam
motivasyon için yalnız olmadığımızı bilmek gerekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?