Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

merhaba bale82 :) adın nedir?:)
bu topikte çalışanlar da var, işten döndükleri zaman evde leslie yapıyolar mekik çalışıyolar vs. Zor ama yine de iki işi aynı anda yürütmek zorundasınız çalışanlar olarak:) çok iyi kilo vermişsin aslında neden geri aldın. 53 e inince mutluluktan iyice saldın mı:)

protein karatay karışımı bişey yap canım tek bi şeye uyum sağlama boşver. zaten ne yaparsan kilo vereceğin belli:) ekmek tuz hamurişi şeker pilav makarna yok:) gerisini uydur uydur ye

Oyle yapayım canım o zaman annemden yuruttugum fasulyenın yarısı buzlukta oglene ondan yapayım doyana kdr yıyeyım yogurtla ...

hosgeldın canım =)

Oyle yapayım canım o zaman annemden yuruttugum fasulyenın yarısı buzlukta oglene ondan yapayım doyana kdr yıyeyım yogurtla ...

hosgeldın canım =)
tabikii:) fasulyenin zararı olmaz. zeytinyağı varsa onunla yap bide ohh miss:)

allah allah havalardan mı acaba? birden soğudu ya :/
Anlamadım ki çok fena sancı giriyo dakika başı neyse ki sıcak su koyunca bikaç saat duruyo o sıra da uyuyorum hemen çok halsizim cam açık yatıyorum çarptı heralde veya mide gazı var dünden beri bugün hiçbişey yemedim bu gidişle de yiyemicem nane limon içiyorum sadece akşam kalkabilirsem bir çırba yapıp içerim

çok geçmiş olsun ya büyük ihtimalle cam açık yattığın için oldu. bende öyle yatıyorum çünkü geçen gün boğazım şişmişti. umarım akşama geçer sancıların:/

çok geçmiş olsun ya büyük ihtimalle cam açık yattığın için oldu. bende öyle yatıyorum çünkü geçen gün boğazım şişmişti. umarım akşama geçer sancıların:/
Çok sıcak oluyo mecbur açıyoruz sonra da hasta oluyoruz umarım geçer valla zor dayanıyorım batıyo resmen akşam yazarım ne yedim ne içtim pek bişey yiyemesem de:)

Ac
tabi kii:)

tamam canım sen sıcak su koymaya devam et iyi geliyosa:/
Acıyı söküp alıyo canım o ara da uykuya dalıyorum hemen ama 2-3 saat geçince yine uyanıyorum ağrıdan yarına kadar geçer umarım gaz sancısı mıdır mide spazmı mıdır çözemedim zaten geçmezse yarın doktora gidicem. Hadi ben uyuyayım şindi geçti ağrı başlamadan dinleneyim

:// uyu tatlım geçmezse hemen bu akşam acile bile gidebilirsin..

bı halsızlık gelıyor bır canlılık cozemedım halen ogle yemegı yıyemedım

ama haslama patates yıyeceghım sanırım yogurtla

adım leyla canım
evet sanırım mutluluktan saldım denebilir :)
daha önce günde 1 ssat koşuyordum ve okadar az yiyordum ki,, ve dayanabiliyordum da ama artık sanırım yaşlandım
32 yaşındayım 12 yaşında oğlum var
akşamları spor yapabilirim ama bu leslie dediğiniz şey nedir hiç bilmiyorum
hergün yediklerimi yazıp spor yapıcam ve güncel olarak sizlerle paylaşıcam
motivasyon için yalnız olmadığımızı bilmek gerekiyor :)

ne yaşlanması canımm:)
leslie bir evde yürüyüş programı canım. youtube a leslie yaz 1 milden 5 mile kadar var:) 1 milden başlayıp zamanla arttırabilirsin.
burada istediğin kadar motivasyon var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…