Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ne yaşlanması canımm:)
leslie bir evde yürüyüş programı canım. youtube a leslie yaz 1 milden 5 mile kadar var:) 1 milden başlayıp zamanla arttırabilirsin.
burada istediğin kadar motivasyon var:)
teşekkürler :) o zaman akşamları leslie yapıyorum ve dengeli besleniyorum.günlük yediklerimizi yazalım
ben sabah şekersiz nescafe içtim
öğlen birkaç dilimm kavun ve biraz da çörek yedim
akşam yemicem :)

teşekkürler :) o zaman akşamları leslie yapıyorum ve dengeli besleniyorum.günlük yediklerimizi yazalım
ben sabah şekersiz nescafe içtim
öğlen birkaç dilimm kavun ve biraz da çörek yedim
akşam yemicem :)
ama çok az yiyosun. akşam da en azından çorba ve yoğurt ye:) saat 18 gibi

merhaba bende 1.78 boyunda 67 kiloyum 60 a düşmek istiyorum. çalışıyorum öğle arasında neler yemem lazım. işim rahat olduğu için sürekli bir şeyler yemek istiyorum ne yapmalıyım?

merhaba bende 1.78 boyunda 67 kiloyum 60 a düşmek istiyorum. çalışıyorum öğle arasında neler yemem lazım. işim rahat olduğu için sürekli bir şeyler yemek istiyorum ne yapmalıyım?
yanınızda kuruyemişler taşıyabilirsiniz ya da kaselik yoğurt, ayran benzeri şeyler tüketebilirsiniz. Yemek olarak da çorba ve sağlıklı bir ana yemek olabilir. pilav makarna ekmek tüketilmemesi gerek şeyler.:)

sabah kahvaltıda illa tost yada pogaça yiyorum yoksa aç hissediyorum kendimi.bu sabah bi poğaça yedim.birde öğlen iki adet küçük dolma. daha baştan falsolu yani:S

sabah kahvaltıda illa tost yada pogaça yiyorum yoksa aç hissediyorum kendimi.bu sabah bi poğaça yedim.birde öğlen iki adet küçük dolma. daha baştan falsolu yani:S
sabahları evde kahvaltı yapamıyo musunuz?
öğlen yediğinizde birşey yok da. poğaça çok kalorili:)

Ilk kilom 66.5 ikinci kilom 64.3 sonra 65.1 oldum maalesef

sabahları evde kahvaltı yapamıyo musunuz?
öğlen yediğinizde birşey yok da. poğaça çok kalorili:)
evde kahvaltı yapmak için yarım saat erken kalkmam lazım o da çok zor.ama evde yaptığım kahvaltıyı iş yerinde yapabiliyorum. mesela neler yemeliyim sabah pogaça yememek için

evde kahvaltı yapmak için yarım saat erken kalkmam lazım o da çok zor.ama evde yaptığım kahvaltıyı iş yerinde yapabiliyorum. mesela neler yemeliyim sabah pogaça yememek için
yumurta kesin olmalı, tok tutar. haşlayabilirsiniz ya da zeytinyağında veya tereyağda kırabilirsinz. tuzu çok az kullanmaya çalışın. domates salata peynir de yerseniz tamam:) ekmek 1 dilimden fazla olmazsa daha iyi. zaten kendinizi çok doymuş hissetmezseniz ceviz fındık falan yersiniz üstüne:)

hersabah yumurta yemek dokunmaz mı domates salata peynir severim. 1dilimde ekmek alayım yanıma.tuzu domateste seviyorum ama artık kullanmıcam demek ki. çikolata hastasıyım onu ne yapıcam:S

hersabah yumurta yemek dokunmaz mı domates salata peynir severim. 1dilimde ekmek alayım yanıma.tuzu domateste seviyorum ama artık kullanmıcam demek ki. çikolata hastasıyım onu ne yapıcam:S
dokunmaz, ama siz rahatsız oluyosanız bazı sabahlar onun yerine meyve yiyin:)
çikolatadan ben direk vazgeçmiştim. ama illa tatlı bişeyler yemeliyim diyosanız. çiğ bademi bala batırarak yerdim bazı sabahlar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…