teşekkürler :) o zaman akşamları leslie yapıyorum ve dengeli besleniyorum.günlük yediklerimizi yazalımne yaşlanması canımm:)
leslie bir evde yürüyüş programı canım. youtube a leslie yaz 1 milden 5 mile kadar var:) 1 milden başlayıp zamanla arttırabilirsin.
burada istediğin kadar motivasyon var:)
ama çok az yiyosun. akşam da en azından çorba ve yoğurt ye:) saat 18 gibiteşekkürler :) o zaman akşamları leslie yapıyorum ve dengeli besleniyorum.günlük yediklerimizi yazalım
ben sabah şekersiz nescafe içtim
öğlen birkaç dilimm kavun ve biraz da çörek yedim
akşam yemicem :)
ok o zaman akşamları sadece yağsız salata yicem..ama çok az yiyosun. akşam da en azından çorba ve yoğurt ye:) saat 18 gibi
yanınızda kuruyemişler taşıyabilirsiniz ya da kaselik yoğurt, ayran benzeri şeyler tüketebilirsiniz. Yemek olarak da çorba ve sağlıklı bir ana yemek olabilir. pilav makarna ekmek tüketilmemesi gerek şeyler.:)merhaba bende 1.78 boyunda 67 kiloyum 60 a düşmek istiyorum. çalışıyorum öğle arasında neler yemem lazım. işim rahat olduğu için sürekli bir şeyler yemek istiyorum ne yapmalıyım?
sabah kahvaltıda illa tost yada pogaça yiyorum yoksa aç hissediyorum kendimi.bu sabah bi poğaça yedim.birde öğlen iki adet küçük dolma. daha baştan falsolu yani:Syanınızda kuruyemişler taşıyabilirsiniz ya da kaselik yoğurt, ayran benzeri şeyler tüketebilirsiniz. Yemek olarak da çorba ve sağlıklı bir ana yemek olabilir. pilav makarna ekmek tüketilmemesi gerek şeyler.:)
sabahları evde kahvaltı yapamıyo musunuz?sabah kahvaltıda illa tost yada pogaça yiyorum yoksa aç hissediyorum kendimi.bu sabah bi poğaça yedim.birde öğlen iki adet küçük dolma. daha baştan falsolu yani:S
Ilk kilom 66.5 ikinci kilom 64.3 sonra 65.1 oldum maalesefKızlar misafirim gitti Sabah 64. 9 dum yeniden başlıyorum ama agustos içinde tatile gideceğim inşallah dikkat edebilirim ama dediginiz gibi eylül ayı daha güzel geçer sanırım okullar açılınca düzenimi tekrar kurarim kurbana kadar 60 olsam
evde kahvaltı yapmak için yarım saat erken kalkmam lazım o da çok zor.ama evde yaptığım kahvaltıyı iş yerinde yapabiliyorum. mesela neler yemeliyim sabah pogaça yememek içinsabahları evde kahvaltı yapamıyo musunuz?
öğlen yediğinizde birşey yok da. poğaça çok kalorili:)
düşersin merak etmee:)Ilk kilom 66.5 ikinci kilom 64.3 sonra 65.1 oldum maalesef
yumurta kesin olmalı, tok tutar. haşlayabilirsiniz ya da zeytinyağında veya tereyağda kırabilirsinz. tuzu çok az kullanmaya çalışın. domates salata peynir de yerseniz tamam:) ekmek 1 dilimden fazla olmazsa daha iyi. zaten kendinizi çok doymuş hissetmezseniz ceviz fındık falan yersiniz üstüne:)evde kahvaltı yapmak için yarım saat erken kalkmam lazım o da çok zor.ama evde yaptığım kahvaltıyı iş yerinde yapabiliyorum. mesela neler yemeliyim sabah pogaça yememek için
Inşallah kurbana kadar kaç olabilirim acaba kendime büyük hedefler koymayacam ilk hedef 60 yeniden başlangıç yapalım bakalım haydi hayırlısı :)düşersin merak etmee:)
kurbana kadar 55i bile görürsün. daha çok var. eylülden itibaren sıkmaya başlarsan tabiki:)Insal
Inşallah kurbana kadar kaç olabilirim acaba kendime büyük hedefler koymayacam ilk hedef 60 yeniden başlangıç yapalım bakalım haydi hayırlısı :)
dokunmaz, ama siz rahatsız oluyosanız bazı sabahlar onun yerine meyve yiyin:)hersabah yumurta yemek dokunmaz mı domates salata peynir severim. 1dilimde ekmek alayım yanıma.tuzu domateste seviyorum ama artık kullanmıcam demek ki. çikolata hastasıyım onu ne yapıcam:S
ben çikolatadan nasıl vazgeçicem bilmiyorum yadokunmaz, ama siz rahatsız oluyosanız bazı sabahlar onun yerine meyve yiyin:)
çikolatadan ben direk vazgeçmiştim. ama illa tatlı bişeyler yemeliyim diyosanız. çiğ bademi bala batırarak yerdim bazı sabahlar. :)
teşekkürler napmam gerekli acabatabi kii:)
tamam canım sen sıcak su koymaya devam et iyi geliyosa:/
arada bir isteğinizi köreltmek için bitter çikolata yersin. o gün biraz spor yaparsın :)ben çikolatadan nasıl vazgeçicem bilmiyorum ya
adını boyunu kilonu söylemen yeterli:)teşekkürler napmam gerekli acaba
arada bir isteğinizi köreltmek için bitter çikolata yersin. o gün biraz spor yaparsın :)
adını boyunu kilonu söylemen yeterli:)
hergün bitter yesem olur mu:)arada bir isteğinizi köreltmek için bitter çikolata yersin. o gün biraz spor yaparsın :)
adını boyunu kilonu söylemen yeterli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?