Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Fatma adım boyum 1,68 kilom 89 ....
tamamdır canım seni birazdan listeye ekleyeceğim.
burada bazıları karatay diyeti yapıyo. bazıları kalori hesabı yapıyo. bazıları protein diyeti yapıyo. ama genel olarak hepimizin yaptığı ortak şeyler, pilav makarna hamur işi ekmek yemiyoruz. tuzu ve şekeri mümkün oldugunca az kullanıyoruz. ekmeği günde 1 tane yiyosan yarıya indir şimdilik mesela. spor yapıyoruz. bazıları spor salonuna gidiyo bazıları evde leslie, mekik, jillian michaels yapıyo. bunlar evde spor programları youtube a yazarsan bulursun:)
ara öğünler koyan da var koymayan da. ben 3-4 gündür ara öğünsüz besleniyorum çünkü bi değişiklik yapmam gerekiyodu. ama sen ilk olarak ara öğünlü başlayabilirsin:)

Ayyy kepek ekmeği demi yemeyeceğiz yani
Şimdi ben size bi örnek yazsam
Ben bu şekilde 17 kilo vermiştim 6 ayda

çalıştığım için kahvaltıya vaktim olmuyo Sabahları
2 dilim uno kepekli ekmekle sandviç yapardım

Öğlen iş yerinde ne yemek varsa onlardan yiyodum
Mesela 1 kase çorba 4 kaşık ana yemekten sebze yemeği 3 kaşık pilav veya makarna (bu nadiren oluyodu)
Genelde 1 dilim kepek ekmeği yiyodum
Vee mutlaka yoğurt

Akşam : Örneğin tavuk sote 1 servis kaşığı kadar Salata veya yoğurt 1 dilim kepek ekmeği

Sabah ve öğlen aralarda Genelde kurukayısı - badem gibi kuruyemiş yerdim bi kaç tane

Meyve çok hayatımda olan bişey zaten değildir
Spor olarak leslie ve mari winsor diye bacak hareketleri vardı onu yapıyordum yada dışarda 45 dk yürüyordum

Sizce çokmu anormal ??????

değil canım bende bu şekilde kilo verdim 4 ayda 23 kilo verdim. ama şuan metabolizmam durdugu için ekmeği tamamen kestim. zaten şuan ekmeği her öğün 1 dilim olmak üzere tüketenler ve kilo verenler de var:) ama en azından akşam yemeğinde yemezsen daha hızlı kilo verirsin. deneyimlerime dayanarak konusuyorum sadece:)

en kotu ıhtımal aralıkta 60 kıloyumm fazladan fazladan ay var =) lelelelele sakineeee tey teyy

Aslında sizin yazdıklarınıza göre çok ama ben kendi sistemimde bi başlayayım
Kilo durdukça azaltırım Emzirdiğim için daha çok yiyesim geliyor
Hele tatlı krizleri…Bunun içinde bi öneriniz varmı sürekli canım tatlı çekiyor
Tarçınlı süt önermişlerdi bi ara arkadaşlar ama kesmiyor beni gündüz iyiyim akşam eve gidince
bi yeme isteği bi tatlı isteği…Sonrada amaan emziriyosun boşver diye kendimi kandırmaca sonucunda
bu kilolara çıktım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…