tamamdır canım seni birazdan listeye ekleyeceğim.Fatma adım boyum 1,68 kilom 89 ....
olmaaazzhergün bitter yesem olur mu:)
ara öğünde bende elma ile tatlı ihtiyacımı gidereyim bariolmaaazzbirazcık vazgeçmen lazım maalesef:) gerçi senin boyuna göre kilon iyi:) yavaş yavaş versen de olur. ama hergün yersen yavaş yavaş da veremezsin
elmayı da sabahki ara öğünde ye sadece. onun dışında yeme. zaten meyveyi genel olarak akşamları yemeara öğünde bende elma ile tatlı ihtiyacımı gidereyim bari
afiyet olsun canımmkızlar selamlar ogle yemegım
ıkı haslama patates
3 kasık ygurt
ee akşam ne yicem?elmayı da sabahki ara öğünde ye sadece. onun dışında yeme. zaten meyveyi genel olarak akşamları yeme
Akşam yemeği?ee akşam ne yicem?
tamamdır inşallah zayıflarmAkşam yemeği?
çorba salata yoğurt bi ana yemek. 18 den sonra yememen gerekiyo
afiyet olsun canımm
ben de bayadır yapmıyorum akşam yemeğinden sonra yapıcam hazır hava sıcak değilken :)sağol canımmm şiştim valahı aksam olsada jıllıan ve leslıemı yapsammm bayadır yapamıyordum =(
tamamdır canım seni birazdan listeye ekleyeceğim.
burada bazıları karatay diyeti yapıyo. bazıları kalori hesabı yapıyo. bazıları protein diyeti yapıyo. ama genel olarak hepimizin yaptığı ortak şeyler, pilav makarna hamur işi ekmek yemiyoruz. tuzu ve şekeri mümkün oldugunca az kullanıyoruz. ekmeği günde 1 tane yiyosan yarıya indir şimdilik mesela. spor yapıyoruz. bazıları spor salonuna gidiyo bazıları evde leslie, mekik, jillian michaels yapıyo. bunlar evde spor programları youtube a yazarsan bulursun:)
ara öğünler koyan da var koymayan da. ben 3-4 gündür ara öğünsüz besleniyorum çünkü bi değişiklik yapmam gerekiyodu. ama sen ilk olarak ara öğünlü başlayabilirsin:)
değil canım bende bu şekilde kilo verdim 4 ayda 23 kilo verdim. ama şuan metabolizmam durdugu için ekmeği tamamen kestim. zaten şuan ekmeği her öğün 1 dilim olmak üzere tüketenler ve kilo verenler de var:) ama en azından akşam yemeğinde yemezsen daha hızlı kilo verirsin. deneyimlerime dayanarak konusuyorum sadece:)Ayyy kepek ekmeği demi yemeyeceğiz yani
Şimdi ben size bi örnek yazsam
Ben bu şekilde 17 kilo vermiştim 6 ayda
çalıştığım için kahvaltıya vaktim olmuyo Sabahları
2 dilim uno kepekli ekmekle sandviç yapardım
Öğlen iş yerinde ne yemek varsa onlardan yiyodum
Mesela 1 kase çorba 4 kaşık ana yemekten sebze yemeği 3 kaşık pilav veya makarna (bu nadiren oluyodu)
Genelde 1 dilim kepek ekmeği yiyodum
Vee mutlaka yoğurt
Akşam : Örneğin tavuk sote 1 servis kaşığı kadar Salata veya yoğurt 1 dilim kepek ekmeği
Sabah ve öğlen aralarda Genelde kurukayısı - badem gibi kuruyemiş yerdim bi kaç tane
Meyve çok hayatımda olan bişey zaten değildir
Spor olarak leslie ve mari winsor diye bacak hareketleri vardı onu yapıyordum yada dışarda 45 dk yürüyordum
Sizce çokmu anormal ??????
ben de bayadır yapmıyorum akşam yemeğinden sonra yapıcam hazır hava sıcak değilken :)
aynen ya serınken degerlendırmek lazım
iyi bi terlicem bugünnn
bazı aylar 6 verirsen 3 ay bile yeter ohh ohhHer ay 4,25 kılo verırsem eger 4 ayda 17 kılo verıp 60 kg oluyorum ayhhh
Aslında sizin yazdıklarınıza göre çok ama ben kendi sistemimde bi başlayayımdeğil canım bende bu şekilde kilo verdim 4 ayda 23 kilo verdim. ama şuan metabolizmam durdugu için ekmeği tamamen kestim. zaten şuan ekmeği her öğün 1 dilim olmak üzere tüketenler ve kilo verenler de var:) ama en azından akşam yemeğinde yemezsen daha hızlı kilo verirsin. deneyimlerime dayanarak konusuyorum sadece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?