alt karında bacaklarını mı kaldırıyosun öyle bi mekik şekli gördüm jillianda:)terlıyek be bacımmm yuaaa bol bol ter atak son 4 gunum sporla gecmesı acısından sıkı bır program uyguluycam
leslıe jıllıan 15er dakıka
100 alt karın
100 ust karın mekık
dambıllarla 200 sag sol egılmeeeeeeee
tatlı isteğimi kuru kayısılarla bitter çikolatalarla giderdim :) ama onu bile haftada bir yaptım. genelde canımın tatlı isteyeceğini anladığımda ilk ara öğünde bademi bala batırıp yiyodum yaklaşık 10 tane :)Aslında sizin yazdıklarınıza göre çok ama ben kendi sistemimde bi başlayayım
Kilo durdukça azaltırım Emzirdiğim için daha çok yiyesim geliyor
Hele tatlı krizleri…Bunun içinde bi öneriniz varmı sürekli canım tatlı çekiyor
Tarçınlı süt önermişlerdi bi ara arkadaşlar ama kesmiyor beni gündüz iyiyim akşam eve gidince
bi yeme isteği bi tatlı isteği…Sonrada amaan emziriyosun boşver diye kendimi kandırmaca sonucunda
bu kilolara çıktım zaten
bazı aylar 6 verirsen 3 ay bile yeter ohh ohh
ki eylül ve ekim ayında iyi vercez bence
hayır canım çok değil. kendini diyet psikolojisine soktuğun için acıkıyo olabilirsin. sağlıklı besleniyorum çok doyuyorm diye düşün.Kızlar merhaba işlerim vardı giremedim bugün
Sabah çeyrekden biraz fazla beyaz ekmek yedimyarım yumurta iki dilim peynr bol yeşillik domats salatalık:) 3zeytn
Arada 2 kuru kayısı ve 1ceviz ve yarım bardak süt
Öğle öğününe de çok acıktım halbuki 4saat önce kahvaltı 2saat önce kayısı yemiştm semizotu yemeği ile yoğurt yedim acaba çok mu kaçırdım bugünBide çok acıkıyoymrm nedense akşam 1saat yürüyeceğim
aynen ya yeniyıla istediğimiz kiloda girsek yeterliayhh canım bencede eylul ekım bızım ayımız olacak ınsallah suanda ınsan adapte olsada derlerya
geldı yaz ayları gevser gonul yayları dıye harbıdende oyle hahahahah saputtuk ...
ama ben en kotu ıhtımal aralık ayı verıyorum yavas yavas sındıre sındıre acelemm yok nasılsa
Kızlar merhaba işlerim vardı giremedim bugün
Sabah çeyrekden biraz fazla beyaz ekmek yedimyarım yumurta iki dilim peynr bol yeşillik domats salatalık:) 3zeytn
Arada 2 kuru kayısı ve 1ceviz ve yarım bardak süt
Öğle öğününe de çok acıktım halbuki 4saat önce kahvaltı 2saat önce kayısı yemiştm semizotu yemeği ile yoğurt yedim acaba çok mu kaçırdım bugünBide çok acıkıyoymrm nedense akşam 1saat yürüyeceğim
aynen ya yeniyıla istediğimiz kiloda girsek yeterli
55 hedefliyorum bakalımmm. ben biraz incelmiş gibi hissediyorum. bakalım pazar günü nolcakkk. eğer vermişsemmmm. hemen sen de karataya tam anlamıyla başla hahhe gız sen 57 fılan bende60 olsam yehhhuuu
tatlı isteğimi kuru kayısılarla bitter çikolatalarla giderdim :) ama onu bile haftada bir yaptım. genelde canımın tatlı isteyeceğini anladığımda ilk ara öğünde bademi bala batırıp yiyodum yaklaşık 10 tane :)
sizin şuan uyguladığınız gayet iyi.
Ben kayısı veya hurma veya bitter çikolatayla türk kahvesi
Bunlarla bastırıyodum şimdi işe yararmı deneyeceğim
İnşallah yine verebilirim bu sefer vermem gereken daha çok kilo var teşekkür ederim canım yardımların için
Bu arada yaşımıda yazayım 31
Bir çocuk annesiyim 7 yıldır şişmanlatan evlilik kurumu içerisindeyim
alt karında bacaklarını mı kaldırıyosun öyle bi mekik şekli gördüm jillianda:)
55 hedefliyorum bakalımmm. ben biraz incelmiş gibi hissediyorum. bakalım pazar günü nolcakkk. eğer vermişsemmmm. hemen sen de karataya tam anlamıyla başla hah
evet canım nefese dikkat etme işi ben de pilatesten kaldıevet canım sırt ustu yatıyorum once 20 ust karın mekık cekıyorum bacaklarımı kendıme dogru cekıp eller kulak mememde boynu zorlamadan ust karına cekıyorum ...
ardına hemen 20 tenede sırt ustu gene ayakları uzatıyorum ellerım belımın altında havaya kaldırıyorum bacakları kırmadan ...
bırde nefes olayı cok onemlı dıyaframı kalkınca bosaltmak lazım yerdeyken nefes alıyorum kafayı kaldırırken ust karın ıcın nefesı verıyorum ..
bacaklarda yerdeyken nefes alıyorum kaldırınca vrıyorummm
burada evli çocuklu olup doğum kilolarını verenler de var hatta biri 59a düştü bilee :)) sen de vereceksin merak etmee :)
vereceksiin. aralık ayında hepimiz çıtır olcazz:)İnşallah canım bende hamilelikten önce 67 idim fena durmuyodum hani
Ama hamilelikte yediğim serumlar ve sonrasında emzirme dönemi mafetti beni iştahım gittikçe açıldı
bende vereceğim inş
evet canım nefese dikkat etme işi ben de pilatesten kaldıama çok işe yarıyo:) ben de yapıcam bu akşam. beraber start verebiliriz hatta haha
İnşallah canım bende hamilelikten önce 67 idim fena durmuyodum hani
Ama hamilelikte yediğim serumlar ve sonrasında emzirme dönemi mafetti beni iştahım gittikçe açıldı
bende vereceğim inş
Kızlar bugün misafir gittikten sonra tekrar başladım demiştim
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Ara öğün 20 findik sütlü kahve kahvaltıyi geç yaptığım için öğle yemeği yok kızlar tatile kadar böyle :)
hayır canım çok değil. kendini diyet psikolojisine soktuğun için acıkıyo olabilirsin. sağlıklı besleniyorum çok doyuyorm diye düşün.
beyaz ekmekte acıktırır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?