Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

alt karında bacaklarını mı kaldırıyosun öyle bi mekik şekli gördüm jillianda:)

Kızlar merhaba işlerim vardı giremedim bugün
Sabah çeyrekden biraz fazla beyaz ekmek yedim yarım yumurta iki dilim peynr bol yeşillik domats salatalık:) 3zeytn
Arada 2 kuru kayısı ve 1ceviz ve yarım bardak süt
Öğle öğününe de çok acıktım halbuki 4saat önce kahvaltı 2saat önce kayısı yemiştm semizotu yemeği ile yoğurt yedim acaba çok mu kaçırdım bugün Bide çok acıkıyoymrm nedense akşam 1saat yürüyeceğim

tatlı isteğimi kuru kayısılarla bitter çikolatalarla giderdim :) ama onu bile haftada bir yaptım. genelde canımın tatlı isteyeceğini anladığımda ilk ara öğünde bademi bala batırıp yiyodum yaklaşık 10 tane :)
sizin şuan uyguladığınız gayet iyi.

bazı aylar 6 verirsen 3 ay bile yeter ohh ohh
ki eylül ve ekim ayında iyi vercez bence

ayhh canım bencede eylul ekım bızım ayımız olacak ınsallah suanda ınsan adapte olsada derlerya

geldı yaz ayları gevser gonul yayları dıye harbıdende oyle hahahahah saputtuk ...

ama ben en kotu ıhtımal aralık ayı verıyorum yavas yavas sındıre sındıre acelemm yok nasılsa

hayır canım çok değil. kendini diyet psikolojisine soktuğun için acıkıyo olabilirsin. sağlıklı besleniyorum çok doyuyorm diye düşün.
beyaz ekmekte acıktırır:)

aynen ya yeniyıla istediğimiz kiloda girsek yeterli

canım kusura bakma ben bırkac gundur pek onlıne olamıyorum takıp edemedım yenımı basladın sen dıyete ?

beyaz ekmek cok zorda kalınmadıkca yenmemelı helekı ceyrekten fazla yemısssssın neyse yarına daha temkınlı davranırsın oglede skıntı yık sabahtada ekmek harıcı skıntı yok ..

bol su ıc aclıgı onluyor

Ben kayısı veya hurma veya bitter çikolatayla türk kahvesi
Bunlarla bastırıyodum şimdi işe yararmı deneyeceğim
İnşallah yine verebilirim bu sefer vermem gereken daha çok kilo var teşekkür ederim canım yardımların için
Bu arada yaşımıda yazayım 31
Bir çocuk annesiyim 7 yıldır şişmanlatan evlilik kurumu içerisindeyim

burada evli çocuklu olup doğum kilolarını verenler de var hatta biri 59a düştü bilee :)) sen de vereceksin merak etmee :)

alt karında bacaklarını mı kaldırıyosun öyle bi mekik şekli gördüm jillianda:)

evet canım sırt ustu yatıyorum once 20 ust karın mekık cekıyorum bacaklarımı kendıme dogru cekıp eller kulak mememde boynu zorlamadan ust karına cekıyorum ...

ardına hemen 20 tenede sırt ustu gene ayakları uzatıyorum ellerım belımın altında havaya kaldırıyorum bacakları kırmadan ...

bırde nefes olayı cok onemlı dıyaframı kalkınca bosaltmak lazım yerdeyken nefes alıyorum kafayı kaldırırken ust karın ıcın nefesı verıyorum ..

bacaklarda yerdeyken nefes alıyorum kaldırınca vrıyorummm

evet canım nefese dikkat etme işi ben de pilatesten kaldı ama çok işe yarıyo:) ben de yapıcam bu akşam. beraber start verebiliriz hatta haha

burada evli çocuklu olup doğum kilolarını verenler de var hatta biri 59a düştü bilee :)) sen de vereceksin merak etmee :)

İnşallah canım bende hamilelikten önce 67 idim fena durmuyodum hani
Ama hamilelikte yediğim serumlar ve sonrasında emzirme dönemi mafetti beni iştahım gittikçe açıldı
bende vereceğim inş

Ama hamilelikte yediğim serumlar ve sonrasında emzirme dönemi mafetti beni iştahım gittikçe açıldı
bende vereceğim inş
vereceksiin. aralık ayında hepimiz çıtır olcazz:)

evet canım nefese dikkat etme işi ben de pilatesten kaldı ama çok işe yarıyo:) ben de yapıcam bu akşam. beraber start verebiliriz hatta haha

olur sekerım hıhıhıhıhı =)

bende vereceğim inş

ayh verırsın canım yaaa ınsallah hırs azim olduktan sonra verırsın ve dıyetteyımm aman amann psıkolojısıne gırıpte urkme sakın dıkkat edıceksın ınsan zamanla yememeye cıkolataya el uzatmaya korkmaya baslıyor ekmege el uzatmaya korkuyor bır zaman sonrada yemıyor zaytı

Kızlar bugün misafir gittikten sonra tekrar başladım demiştim
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Ara öğün 20 findik sütlü kahve kahvaltıyi geç yaptığım için öğle yemeği yok kızlar tatile kadar böyle :)

CANIM az yıyerekte olmuyor aslında mısafırlerınde gıtmısken su karataya bır baksan fena olmazdı hanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…