vereceksiin. aralık ayında hepimiz çıtır olcazz:)
ayh verırsın canım yaaa ınsallah hırs azim olduktan sonra verırsın ve dıyetteyımm aman amann psıkolojısıne gırıpte urkme sakın dıkkat edıceksın ınsan zamanla yememeye cıkolataya el uzatmaya korkmaya baslıyor ekmege el uzatmaya korkuyor bır zaman sonrada yemıyor zaytı
çok geçmiş olsun canımAnlamadım ki çok fena sancı giriyo dakika başı neyse ki sıcak su koyunca bikaç saat duruyo o sıra da uyuyorum hemen çok halsizimcam açık yatıyorum çarptı heralde veya mide gazı var dünden beri bugün hiçbişey yemedim bu gidişle de yiyemicem nane limon içiyorum sadece akşam kalkabilirsem bir çırba yapıp içerim
çok geçmiş olsun canım
birazcık karatay birazcık protein iyi karıştırmışsın :))Kızlar öğlen 1 bardak süt içtim akşam 2 yağsız biftek 1 bardak ayran
Kurtulursuunn daha çook var:)Kızlarrrrrrrr bütün gün bişey yiyemedimŞimdi arpa şehriyeli çorba içtim yanında yoğurt yedim. Tek isteğim kurban bayramına kadar şu 70lerden kurtulmakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Kurtulursuunn daha çook var:)
aynenn öyle :)Ayda 4-5 kilo versem yeter aceleye gerek yok acele ettikçe olmuyo
Ayda 4-5 kilo versem yeter aceleye gerek yok acele ettikçe olmuyo
Agzin bal yisin bende oyle dusunuyorum ki hep oyle oldu acele ettikce aldim
yazmadı bende merak ediyorumNilayy nasil oldu acaba yazdimi gozumdenmi kacti acaba tansiyony dusuktuu bugun
Vercez vercezzzzzzzzzzzzzzzz başka çare yokk
yazmadı bende merak ediyorum
Aslında öyle bi amacım yoktu ama öğlen canım bi şey istemedi öyle oldubirazcık karatay birazcık protein iyi karıştırmışsın :))
cnm Merhaba ben yeni katıldımmerhabalar kızlar bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmekle biraz peynir zeytin domates
ara:1 incir
öğlen:1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:1 sütlü kahve 1 küçük kurabiye
akşam:1 tabak patates yemeği 1 kase yoğurt
yine akşam arasında dayanamamışsın kurabiyecikkk yemişsiinn:))merhabalar kızlar bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmekle biraz peynir zeytin domates
ara:1 incir
öğlen:1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:1 sütlü kahve 1 küçük kurabiye
akşam:1 tabak patates yemeği 1 kase yoğurt
Menü mu yazayım arkadaşlar ilk gün olması sebebiyle eksik bugünlük böyle olsun bakalım
Sabah :
1avuc k flakes mısır gevreği
10 adet fındık işyerinde baska bisey bulamadım
Ögle:
1kase mercimek çorbası
4 kaşık tavuklu patates yemeği
3 kaşık makarna
Ara: 1kase yoğurt - minicik kepek ekmeği ucundan
Akşam :
1yumurta haşlanmış
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Makarna corba vardi yemedim
Simdilik su 2 lt icmeye devam ediyorm
spora bugün basliyamiycam
belki cok acikirsam yarim şeftali yerim
Bunlarin hicbirini yemiyosan protein diyeti yapmanin hicbi mantigi yok sutle yogurtla gunmu gecer birak canim bunu sen benceDoymadım karataya baslıyamadım henuz ben bılıyorsun canım
sadece proteın alıyorum ... yumurtdan nefret ederım yıyemedım sımdı sutumu ıccemmm oglenede napsam kı ?
tavvvvıkk sevmem et sevmem bı kofte olur o da yagda kızartılırsa fenaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?