süper canım ama akşam çok az yemişsin uyuyana kadar acıkmazsın inşallah:)Kızlar iyi akşamlar
Bugünkü menüm sabah: domates salatalık bir dilim ekmek biraz peynir çay
Öğle: fırında tavuk patates
Ara: 1 fincan türk kahvesi
Akşam: pulbiberli yoğurt
spor olarak da 75 mekik çektim birazdan da leslie ve jillian ı yapacam
gitsin bu kilolar
sabah meyve yenmesinin sakıncalı olmadığını biliyorum canım. Bi süre meyve yiyebilirsin:) bi de kuru meyvelerde hoş oluyo özellikle kuru incir.Kizlar hava bugun mis gibiydi cok sukur 8,4 km yurudum.
İki kayisi yumurta beyaz peynir bol dereotlu kahvalti salatasi bol zeytin bi avuc badem ama kuruyemisten cok skldm yerine bisey koymaya calisiyorum bulamiyorum.sevgiiiiii sence ne olabiliir?
Aksam firina kabak patlican kirmizibiber verdim zeytinyagi birazda feslegen ekledim yogurtla cok guzel oldu.4te kofte yedim
evdeki bitmiş de izmite gittiğimde almayı düşünüyorum:)Bu arada kizlaaar salata ya da yogurtlarimiza keten tohumu katmayi ihmal etmiyoruuuuz degil mi?:)
Menemen ya da omleti genelde gec kahvaltilarda yiyorum sabah erken yiyosam eger haslanmis daha tok tutuyo severim yumurtayi bi de koyden geliyo serbest gezengillerden:))mis miss:))sabah meyve yenmesinin sakıncalı olmadığını biliyorum canım. Bi süre meyve yiyebilirsin:) bi de kuru meyvelerde hoş oluyo özellikle kuru incir.
yulaflı yoğurtta olabilir.
menemen de yapabilirsin yumurtadan sıkılmış gibi görünmüyosun ama:)
yoğurduna b vitamini koyup ye hahahMenemen ya da omleti genelde gec kahvaltilarda yiyorum sabah erken yiyosam eger haslanmis daha tok tutuyo severim yumurtayi bi de koyden geliyo serbest gezengillerden:))mis miss:))
Meyvelerde b vitamini varmi ki eksikliginden depresyona girmeyeyim?:)bi arastiriyim bunu ben
Ahahah olurmu dersin:)karaalimiydi neydi bi ciftlik var siparis veriyosun hakiki sut yumurta tereyag geliyo mis gibi kapina kadar ucretsiz.esimin arkadasinin ciftligi bizede ordan geliyo.ama sen izmite donuceksin dimiiiiyoğurduna b vitamini koyup ye hahah
ay ne güzel köy yumurtasıbenim öyle bi imkanım yok maalesefff
evet canım 2 hafta sonra dönüyorum yurduma:)Ahahah olurmu dersin:)karaalimiydi neydi bi ciftlik var siparis veriyosun hakiki sut yumurta tereyag geliyo mis gibi kapina kadar ucretsiz.esimin arkadasinin ciftligi bizede ordan geliyo.ama sen izmite donuceksin dimiiii
süper canım ama akşam çok az yemişsin uyuyana kadar acıkmazsın inşallah:)
Bu arada kizlaaar salata ya da yogurtlarimiza keten tohumu katmayi ihmal etmiyoruuuuz degil mi?:)
Ahh canim kiyamamm.gecmis olsun.cokmu koydun acaba gunde 1 tatli kasigindan fazlasi gaz siskinlik ishal yapiyo vunkuÖğlen biraz fazla yedim sanırım canım akşam hiç yiyesim gelmedi hala da acıkmadım :) sanırım midem küçülüyor yavaş yavaş :)
Canım geçen sene iki ay boyunca yediğim her yoğurda keten tohumu koyup yedim çok büyük zevkle yiyordum tadı da hoşuma gidiyordu ama iki ay sonunda bağırsaklarım bir bozuldu 3 ay boyunca doktor doktor gezdim kimse bulamadı çözümü. 3 ay boyunca tahliller ilaçlar her hafta gidilen doktorlar içilen bitkisel çaylar derken keten tohumundan uzak durmaya karar verdim. Bir daha da yemedim keten tohumunu ama çok işe yaramıştı bende :)
Ahh canim kiyamamm.gecmis olsun.cokmu koydun acaba gunde 1 tatli kasigindan fazlasi gaz siskinlik ishal yapiyo vunku
Anladim canim gecmis olsun tekrar iste herkese hersey yaramiyo haklisin.bende hergece yatmadan elma sirkeli su iciyorum.Teşekkür ederim canım. Yok canım koyduğum bir tatlı kaşığını bile doldurmuyordu ama işte demek ki benim bünyeme iyi gelmedi. Öyle herşeyi kaldırabilen bir bünyeye sahip değilim malesefsirkeli su da iyi gelmemişti bana mesela
Anladim canim gecmis olsun tekrar iste herkese hersey yaramiyo haklisin.bende hergece yatmadan elma sirkeli su iciyorum.
Alkali suyla bilgim var ama tek basina alkali suyla o kadar kilo mumkun degil.alkali diyetle karistiriyor olabilirmisin?Alkali su hakkı da bilginiz var mı ? Iki ayda 15 18 kilo arası veriyormuş
Diyete ek olduğunu biliyorum. Ama diyet yapmadan da veren varmış ama az vermişler diyet yapınca daha cok veririyormuş kullandınız mı hiçAlkali suyla bilgim var ama tek basina alkali suyla o kadar kilo mumkun degil.alkali diyetle karistiriyor olabilirmisin?
Alkali su hakkı da bilginiz var mı ? Iki ayda 15 18 kilo arası veriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?