Hayir canim tek basina atsa atsa siskinligi atar:)Diyete ek olduğunu biliyorum. Ama diyet yapmadan da veren varmış ama az vermişler diyet yapınca daha cok veririyormuş kullandınız mı hiç
Sadece alkali su o kadar kilo verdirmez bildiğim. Ben alkali suyla yani ingiliz karbonatı+su ile bir ayda 4 kilo civarı verebilmiştim. Ama sadece su ile değil yediklerime dikkat ederek verebildim. Sadece alkali su kilo verdirmiyor. Alkali su vücuttaki asitleri yok ederek vücudun ph dengesini düzenliyor. Ve metabolizmayı hızlandırıyor.
Hayir canim tek basina atsa atsa siskinligi atar:)
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için ben bes aya kadar 20 kilo vermem gerek onun için araştırmıştım kolu bandında koluyorum diyet yapıyorum Ekstra kullansam mı diye düşünüyordum
aramıza hoşgeldin canımcnm Merhaba ben yeni katıldım
menun güzel benim beslenme sitilime yakin bi menü beğendim
tabi aksam patates yemeği yerine başka bi yemek olsa çok çok daha iyi olurdu
sorma sevgicim yaaa:)yine akşam arasında dayanamamışsın kurabiyecikkk yemişsiinn:))
menün iyi canım ama akşam meyve yeme. acıkırsan pulbiberli yoğurt ye:)
Onu dusunme diyet yaparken. Psikolojik olarak etkileme kendini:)Teşekkürler cevabınız için pkos var bende çokzorverşyorum
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Diyetine yardımcı olması için içebilirsin tansiyon ve kalp rahatsızlığın yoksa hiçbir zarar vermez aksine faydalı olur sana
Bu kacamaklari bi tek pazar yapsan bidaki hafta nazar boncugunu sen alirsin tatlimm:)sorma sevgicim yaaa:)
Onu dusunme diyet yaparken. Psikolojik olarak etkileme kendini:)
ay inşallahhh:)hepimize nasip olsun inşallaahhhhhhhh:):)Bu kacamaklari bi tek pazar yapsan bidaki hafta nazar boncugunu sen alirsin tatlimm:)
ay inşallahhh:)hepimize nasip olsun inşallaahhhhhhhh:):)
Tabiki de teşekkürler . Yalnız iki üç yer var hangisi orijinal site bilemedim
Eczanelerden alabilirsin canım tüm eczanelerde bulunuyor ingiliz karbonatı fiyatı da 5 tl civarı birşeydi.
Umarim basarirsin:)Düşünmemeye çalışıyorum bütün çabam bebişim olsun diye inşallah veririm
czanede pahali olmadı gerekirken orada uçuşmuşEczanelerden alabilirsin canım tüm eczanelerde bulunuyor ingiliz karbonatı fiyatı da 5 tl civarı birşeydi.
İnşallahh kaçkere kalkıştım başaramadım ama bu sefer kararlılığım çünkü az kaldıUmarim basarirsin:)
Ben şifa kimyanın ingiliz karbonatını almıştım canım eczaneden yine de bir araştır istersenInternette 48 tl nedeni pahalı ki orada ?marankı sitesinde 30 tl nereden alsam bilemedim
Ben şifa kimyanın ingiliz karbonatını almıştım canım eczaneden yine de bir araştır istersen
Kararli olman yeterli:)İnşallahh kaçkere kalkıştım başaramadım ama bu sefer kararlılığım çünkü az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?