Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Teşekkürler araştıracağım benim dediğim bir bardak suya iki üç damla damlarım taze içiyorsun alkadays duydun mu gördün mü bilmiyorum

Esim gelir birazdan yemek yapmam lazım yarın görüşmek üzere verdiğiniz destek ve bilgiler için teşekkür ederim

Kızlarrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz acıktım sankiiiiiiiiiiiii neredeyse hiçbişey yiyemedim bugün hasta olduğum için. Birkaç saate yatar uyurum yoksa dayanamayıp yicem bişey

İki ay önce 4 kilo vermeme yardımcı oldu canım bu hafta da tekrar içmeye başladım. Senin söylediğin sıvı sanırım benim bahsettiğim bildiğimiz karbonat gibi toz. Bir litre suya bir çay kaşığı koyuyorsun. Damla olan halini bilmiyorum ben canım kullanmadım onu hiç.

Ahmet

Bunlarin hicbirini yemiyosan protein diyeti yapmanin hicbi mantigi yok sutle yogurtla gunmu gecer birak canim bunu sen bence

Evet gecmedi zaten :-( ben tatile gdp gelene kdr boyle zirvaliycam sanirim abur cubursuz geciyor ama kiloda gitmiyor karataya baslycam eylul 1 de

Benim metobolizma yasim 40li yaslarda kendim 25 yasindayimm ise yariyabilir aslinda yarn sorayim eczaneye ben

Bi bakam ben sifanin demkstin ing karbonati toz hmmm

Cuma sabahina kadsr hic tartilmiycam kizlar ve ben bildirimj ancak cuma sabahi yapabilcem :-(

Gelene kdr tartilmam zor ama pazar gunleri tarti bulursam cikarim eczanede filan artik 500-600 gram noksandsn sayarimm tokken
..

Karatayi yarin derinlemesine arastiiricam ofiste baya vaktim var yarin ... kitabi okuyamasamda kisa kisa faydali notlar alicam ...

Ana temayi anladikmi.sorun yok zaten ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…