Kararli olman yeterli:)
Onemli degill gorusuruz:)Esim gelir birazdan yemek yapmam lazım yarın görüşmek üzere verdiğiniz destek ve bilgiler için teşekkür ederim
Yogurt ye canim 1 saate de uyu:)Kızlarrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz acıktım sankiiiiiiiiiiiii neredeyse hiçbişey yiyemedim bugün hasta olduğum için. Birkaç saate yatar uyurum yoksa dayanamayıp yicem bişey
Yogurt ye canim 1 saate de uyu:)
Bence yogurt ye :/Çorba içsem olur mu canım? Yoksa sadece yoğurt mu yiyim
İki ay önce 4 kilo vermeme yardımcı oldu canım bu hafta da tekrar içmeye başladım. Senin söylediğin sıvı sanırım benim bahsettiğim bildiğimiz karbonat gibi toz. Bir litre suya bir çay kaşığı koyuyorsun. Damla olan halini bilmiyorum ben canım kullanmadım onu hiç.[/QUOTE/]
Himm anladım bir ayda mı 4 kılo verdin ?ben eczanede dediğini arastiricam yarın bulamazsam internettekini alırım son care
Tamam canım öyle yapayım sonra da yavaş yavaş uyuyayım bitsin bugün
Ben yogurda yesillik dograyip yedim canim 1 saat once falanTamam canım öyle yapayım sonra da yavaş yavaş uyuyayım bitsin bugün
Salata
Salatalık varsa cacikta yapabilirsin canım
Ben yogurda yesillik dograyip yedim canim 1 saat once falan
Evet canım ama abur cubur çok yiyordum tamamen bıraktım bir de yediklerime dikkat ederek vermiştim o 4 kiloyu.
Bunlarin hicbirini yemiyosan protein diyeti yapmanin hicbi mantigi yok sutle yogurtla gunmu gecer birak canim bunu sen bence
Sadece alkali su o kadar kilo verdirmez bildiğim. Ben alkali suyla yani ingiliz karbonatı+su ile bir ayda 4 kilo civarı verebilmiştim. Ama sadece su ile değil yediklerime dikkat ederek verebildim. Sadece alkali su kilo verdirmiyor. Alkali su vücuttaki asitleri yok ederek vücudun ph dengesini düzenliyor. Ve metabolizmayı hızlandırıyor.
İki ay önce 4 kilo vermeme yardımcı oldu canım bu hafta da tekrar içmeye başladım. Senin söylediğin sıvı sanırım benim bahsettiğim bildiğimiz karbonat gibi toz. Bir litre suya bir çay kaşığı koyuyorsun. Damla olan halini bilmiyorum ben canım kullanmadım onu hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?