Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Cuma sabahina kadsr hic tartilmiycam kizlar ve ben bildirimj ancak cuma sabahi yapabilcem :-(

Gelene kdr tartilmam zor ama pazar gunleri tarti bulursam cikarim eczanede filan artik 500-600 gram noksandsn sayarimm tokken
..
Tamam canim:) tatilini yap gel de kacamak yaparsan bincem tepene

Bi sor canım eczaneye inşallah işe yarar

merhaba kızlarr
boyum 168 kilom bu sabah itibariyle 83.1
aynalardan kaçar oldum ,zayıflamak istiyorum... aranıza katılabilirmiyim

Yürüyen tavuklardan çıkan yumurtalar ayy ne güzel tadı bile farklı olur onların :)

Yürüyen tavuklardan çıkan yumurtalar ayy ne güzel tadı bile farklı olur onların :)
Rengi kokusu tadi herseyi farkli gercekten artik fabrikasyon bisey yemem cok zor:)bu zamana kadar yediklerim yumurta yada tavuk degilmis benim nelerle beslemisiz kendimizi.hic yemem daha iyi artik:)

Tamam canim:) tatilini yap gel de kacamak yaparsan bincem tepene

tamam bin kabulummmmsun :)

Bi sor canım eczaneye inşallah işe yarar

sorucam cnm bugun

Teşekkürler canım hoşbulduk tanışırız kaynaşırız inş

kaynasırız tabı sekerım neden kaynasmıyalım burayı bırakmıyalımdaaa yeter

Rengi kokusu tadi herseyi farkli gercekten artik fabrikasyon bisey yemem cok zor:)bu zamana kadar yediklerim yumurta yada tavuk degilmis benim nelerle beslemisiz kendimizi.hic yemem daha iyi artik:)

ayh ablacım yaw bırde koy yımırtası tayuguu dıyırsız =) ben neden yıyemıyorum ya hıcmı sevmez ınsan

kucukken bır tavıgı yermısım 5-6 yaslarında annem anlatır bende hatırlarım boyun kısmını dahı kemırırdım

sanırım tıksındım zamanla agzıma suremıyorum allahtan yogurt sut peynır tutkunuyumm

Ne güzel sana köyden geliyormuş. Bizim maalesef buralarda köy tavuğu yoğurdu alacak yerimiz yok Afiyet bal şeker olsun, diyetine faydası olsun :)

Karatay'ı o kadar çok anlattınızki dün araştırdım biraz. Gerçi üslubundan dolayı kendisine pek sempati beslemem o yüzden de pek yapmayı düşünmemiştim. Kahvaltımı Karatay kahvaltısı gibi yaptım sadece cevizim eksikti. 2 tane haşlanmış yumurta,1 salatalık, 2 biber, 1 dilim peynir. Şu anda karnım inanılmaz şiş gibi hissediyorum. Biraz da böyle deneyelim bakalım,iyice durdu kilo vermem.

Konusmayi cok seviyo sagolsun:)
Bidahakine ceviz badem findik fistik herhangi birini ekle cunku b12 icerip ekmegin yerini tutuyolar eksikligide depresyon sinir sac dokulmesi falan liste boylee uzuyoo

Bidahakine ceviz badem findik fistik herhangi birini ekle cunku b12 icerip ekmegin yerini tutuyolar eksikligide depresyon sinir sac dokulmesi falan liste boylee uzuyoo
Hımm bunları bilmem iyi oldu,depresyon saç dökülmesi fln istemem tabi :) kitabını alıp okumadığım için çok bilgim yok, internetten araştırdığım kadarıyla işte. Sizin anlattıklarınız da çok işime yarıyor :)

Ayy bende b12 eksikliğimi var acaba bu aralar kırıp döküyorum herkesi
Daha doğrusu doğumdan sonra böyle oldum
hiçbişeyden zevk almıyorum Oğlum hariç...
Saç dökülmesi de var kaşlarım bile dökülüyor Aşırı yorgunluk ve stres diyodum ama
b12 nasıl ölçülüyor acaba...Hastanede tahlil yapıyolar mı biliyomusunuz ?

Yapiliyo canim tahlil baktirabilirsin.emziriyosan o yuzdende dokuluyo saclar falan vitaminlerini eksik etme.beslenmene cok dikkat et.tatlidan aman aman kac.ben kel kalicam diye korkuyodumda hafifledi cok sukur.dogumdan sonra o kirip dokmeler normal:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…