Var canım iyi fikir öyle yapayım:) Çok az yesem yeter gözüm doysun çok aç kaldım dünden beri midem fenaydı hiçbişey yiyemedim katı
olarak
Tamam canim:) tatilini yap gel de kacamak yaparsan bincem tepeneCuma sabahina kadsr hic tartilmiycam kizlar ve ben bildirimj ancak cuma sabahi yapabilcem :-(
Gelene kdr tartilmam zor ama pazar gunleri tarti bulursam cikarim eczanede filan artik 500-600 gram noksandsn sayarimm tokken
..
Evet gecmedi zaten :-( ben tatile gdp gelene kdr boyle zirvaliycam sanirim abur cubursuz geciyor ama kiloda gitmiyor karataya baslycam eylul 1 de
Benim metobolizma yasim 40li yaslarda kendim 25 yasindayimm ise yariyabilir aslinda yarn sorayim eczaneye ben
Bi bakam ben sifanin demkstin ing karbonati toz hmmm
Bu arada yeni gelenler hosgelmisler .. telden yazmak biraz zor yarin tanisiriz insallah ve hepinize iyi geceler citirlar optm
Bu arada yeni gelenler hosgelmisler .. telden yazmak biraz zor yarin tanisiriz insallah ve hepinize iyi geceler citirlar optm
Hosgeldin:))sevgi ekler seni buraya gelince:)merhaba kızlarr
boyum 168 kilom bu sabah itibariyle 83.1
aynalardan kaçar oldum ,zayıflamak istiyorum... aranıza katılabilirmiyim
Gunaydinn:)sende hosgeldinn:)Günaydın herkeseeee
Gunaydinn:)sende hosgeldinn:)
Yürüyen tavuklardan çıkan yumurtalar ayy ne güzel tadı bile farklı olur onların :)Menemen ya da omleti genelde gec kahvaltilarda yiyorum sabah erken yiyosam eger haslanmis daha tok tutuyo severim yumurtayi bi de koyden geliyo serbest gezengillerden:))mis miss:))
Meyvelerde b vitamini varmi ki eksikliginden depresyona girmeyeyim?:)bi arastiriyim bunu ben
Rengi kokusu tadi herseyi farkli gercekten artik fabrikasyon bisey yemem cok zor:)bu zamana kadar yediklerim yumurta yada tavuk degilmis benim nelerle beslemisiz kendimizi.hic yemem daha iyi artik:)Yürüyen tavuklardan çıkan yumurtalar ayy ne güzel tadı bile farklı olur onların :)
Tamam canim:) tatilini yap gel de kacamak yaparsan bincem tepene
Bi sor canım eczaneye inşallah işe yarar
Teşekkürler canım hoşbulduk tanışırız kaynaşırız inş
Rengi kokusu tadi herseyi farkli gercekten artik fabrikasyon bisey yemem cok zor:)bu zamana kadar yediklerim yumurta yada tavuk degilmis benim nelerle beslemisiz kendimizi.hic yemem daha iyi artik:)
Ne güzel sana köyden geliyormuş. Bizim maalesef buralarda köy tavuğu yoğurdu alacak yerimiz yokRengi kokusu tadi herseyi farkli gercekten artik fabrikasyon bisey yemem cok zor:)bu zamana kadar yediklerim yumurta yada tavuk degilmis benim nelerle beslemisiz kendimizi.hic yemem daha iyi artik:)
Konusmayi cok seviyo sagolsun:)Karatay'ı o kadar çok anlattınızki dün araştırdım biraz. Gerçi üslubundan dolayı kendisine pek sempati beslemem o yüzden de pek yapmayı düşünmemiştim. Kahvaltımı Karatay kahvaltısı gibi yaptım sadece cevizim eksikti. 2 tane haşlanmış yumurta,1 salatalık, 2 biber, 1 dilim peynir. Şu anda karnım inanılmaz şiş gibi hissediyorum. Biraz da böyle deneyelim bakalım,iyice durdu kilo vermem.
Hımm bunları bilmem iyi oldu,depresyon saç dökülmesi fln istemem tabi :) kitabını alıp okumadığım için çok bilgim yok, internetten araştırdığım kadarıyla işte. Sizin anlattıklarınız da çok işime yarıyor :)Konusmayi cok seviyo sagolsun:)
Bidahakine ceviz badem findik fistik herhangi birini ekle cunku b12 icerip ekmegin yerini tutuyolar eksikligide depresyon sinir sac dokulmesi falan liste boylee uzuyoo
Konusmayi cok seviyo sagolsun:)
Bidahakine ceviz badem findik fistik herhangi birini ekle cunku b12 icerip ekmegin yerini tutuyolar eksikligide depresyon sinir sac dokulmesi falan liste boylee uzuyoo
Yapiliyo canim tahlil baktirabilirsin.emziriyosan o yuzdende dokuluyo saclar falan vitaminlerini eksik etme.beslenmene cok dikkat et.tatlidan aman aman kac.ben kel kalicam diye korkuyodumda hafifledi cok sukur.dogumdan sonra o kirip dokmeler normal:)Ayy bende b12 eksikliğimi var acaba bu aralar kırıp döküyorum herkesi
Daha doğrusu doğumdan sonra böyle oldum
hiçbişeyden zevk almıyorum Oğlum hariç...
Saç dökülmesi de var kaşlarım bile dökülüyor Aşırı yorgunluk ve stres diyodum ama
b12 nasıl ölçülüyor acaba...Hastanede tahlil yapıyolar mı biliyomusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?