Ne guzel:)seve seve yardimci olurum herzaman:)Hımm bunları bilmem iyi oldu,depresyon saç dökülmesi fln istemem tabi :) kitabını alıp okumadığım için çok bilgim yok, internetten araştırdığım kadarıyla işte. Sizin anlattıklarınız da çok işime yarıyor :)
Foto yüklesem mi diye düşünüyorum iğrenç halimi görürsünüz :)
Hiiiiiii cok ayipp olmaz denmez oyle.once kendini sev sevdikce guzellesirsin.daha ince halini koymaya soz verirsen paylas tabi:)Foto yüklesem mi diye düşünüyorum iğrenç halimi görürsünüz :)
Kizzzzsabah kahvaltım
ıkı dlm ekmek yedım ama şiştimmmm keske yemıyeydım
2 dlım peynır
2 zeytın
yarım domates salatalık
dunden kızartma vardı yagından suze suzee 3-4 dlm patlıcan ve patatesınden yedım
aksamı hafıf yapıyorum cok sukur ıkı gundur bugunde oyle olcak ıns
Çok sayfa olduğu için ilk 10 sayfayı okudum canım.ama okuyarak geliyorum görürüm sizinkileri deyukle canım cogumuz yukledık
Hiiiiiii cok ayipp olmaz denmez oyle.once kendini sev sevdikce guzellesirsin.daha ince halini koymaya soz verirsen paylas tabi:)
KizzzzYeme iste yemeeee
Çok sayfa olduğu için ilk 10 sayfayı okudum canım.ama okuyarak geliyorum görürüm sizinkileri de
Evet şimdi 70 kiloluk basenli göbekli kalın bacaklı halimi koyayım sonra 50 kiloluk incelmiş halimi koyarım inlallah ama 4 ay sonra çünkü ayda 5 kilo fakan versem diye düşünüyorum.
Kızlar benim 4-5 kilom kaldı ama vücudum çok kötü sıkılaşmam lazım bildiğiniz yoğun bi program var mi
canım ben 79 kusurdum suan ıkı haftada 77 ye dustum ılk hafta verdım ıkıncı hafta durdu veremedım bende odem fılanda yok paso yaganca 2 kılocuk gıttı bırde cok dıkkatte etmedıgım halde 79 kıloluk fotomu koydum ben sen ne dıyonn bacummm
bende 60 kılo olunca paylasıcam Allah kısmet ederse aralık başı gibi
Diyet ler hakkında bilgim yok desem Karatay verdirir mi nedense o diyete önyargılıyim herseyi yiyorsun diye dukan nasıl sağlıklı mı bu aradaCANIM az yıyerekte olmuyor aslında mısafırlerınde gıtmısken su karataya bır baksan fena olmazdı hanı
Tamam canım deneyim jillianı teşekkürlerjillian
50 kusur dakıkalık programları var yaparsan eger sonuna kdr her gun bırde guzel bır jel arastır sıkılasmak ıcın sur jıllıanı yap mıs olursun
Ben karatayla 1 ayda 7,5 kilo verdim 7si yag sanki 15 kilo vermisim gibi duruyo.hemde hic sklmadim alternatif cok oldugu icin.Di
Diyet ler hakkında bilgim yok desem Karatay verdirir mi nedense o diyete önyargılıyim herseyi yiyorsun diye dukan nasıl sağlıklı mı bu arada
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
birde sicak-soguk dus spordan sonra ama mutlakaaa esimden yasakli olmasam koyardim size fotomu gorurdunuz bacaklarimin geldigi hali:)Tamam canım deneyim jillianı teşekkürler
Tamam canım deneyim jillianı teşekkürler
merhaba canım adın nedir?:)merhaba kızlarr
boyum 168 kilom bu sabah itibariyle 83.1
aynalardan kaçar oldum ,zayıflamak istiyorum... aranıza katılabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?