Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

bu arada hilal nerelerde ya?

he gızzz gorunmuyor baayadır ?
Bu arada yoruyorum ama önerdiğiniz veya iyi olduğunu duyduğunuz sıkılaştırıcı jel var mı

estagfırullah canım yorulmak ne kelıme fekat ben hıc kullanmadım sıkılastırıcı ıcın sadece peeppr tımemıydı neydı yanlıs yazmıs olabılırım kırmızı acı bıber jelını yapmıslar surup streclenıp spor yapılıyordu bırını duymustum oyle ıncelen sıkılasan bır arastır ıstersen

Dün şirkete gerekiyor diye tartı aldık kızlar,

Yağ,kas,su kilo ölçümü yapıyor
Yağım çok çıkar diyordum normal 31 iken benim 31,5 çok şaşırdım.
Kas,kemik,normal diyebilirim.
Ama suyum az çıktı o kadarda su içiyorum.
Geçmişte içmiyordum belkide onun sıkıntısı.
51 kişi çalışıyoruz şirkette baktım herkes tartılıyo

Nihal yine beslenme şeklini değiştirme kız

Valla bak ne okusak yapmaya kalkıyoruz bünye şaşkına dönüyor bende yaptım o hatayı çok.
Bu sefer istediğin kadar az ye spor yapma yine kilo veremiyorsun.
Senin yediğin abartı bir şey yok.
Haftada 1 kilo gitse ayda 4 kilo yapar
5 ayda 20 kilo
Bu yıl sonunda çıtır hatunlarız anlıcan
Metabolizmanı çok yoruyorsun gibi geliyor

Dün bende sabahki bisküviden sonra

Öğlen salata döner yedim.
Ara yapmadım(halim yoktu)
Akşamda annem seviyorum diye biber dolması yapmıştı pazar günü 2 tane yoğurtladım ondan yedim.
2,5 litre su içtim.

30 dk kadar yürüyüş yaptım.

ilk sayfadaki tabloya bak ismine :)

Kızlar bişey sorucam. Bu karatay diyetinde çorba yokmu? Kimse menüsünde çorba yazmamış

kızlar slm. dün akşam 7den sonra sadece şekersiz çay içtim. bu sabahta az peynir,domates haşlanmış yumurta 3 zeytin yedim. şimdide meyveli yoğurt yiyorum. o kdr tok hissediyorum ki 3 kaşık aldım yetti. tabi bol bol su içiyorum.

kızlar bu arada bir şey duydum ödem attırıyor diyorlar. sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir de yatmadan yarım saat önce 1 bardak çaya 1 çay kaşığı soda koyup içmek işe yarıyormuş.

selam kızlar
sabah sütlü şekersiz kahve içtim ve bir şeftali ve salatalık yedim
işe geldim ve öğlen yemeğe çıkamadım sadece 1 şeftali yedim 1 lt su içtim sabahtan beri
günde toplam 3 lt su içiyorum akşam ise dolma ve yoğurt yicem
karatayın FASILALI AÇLIK diyetini yarından itibaren uygulicam sadece akşam ye diyo ama ne yeneceğini yazmamış,
BİLEN VAR MI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…