yükle tabi canım ben, nihal, nilay, hilal, miray yükledik:)Foto yüklesem mi diye düşünüyorum iğrenç halimi görürsünüz :)
B
birde sicak-soguk dus spordan sonra ama mutlakaaa esimden yasakli olmasam koyardim size fotomu gorurdunuz bacaklarimin geldigi hali:)
bu arada hilal nerelerde ya?
Bu arada yoruyorum ama önerdiğiniz veya iyi olduğunu duyduğunuz sıkılaştırıcı jel var mı
Basari oykulerini bi okuyun isterseniz.ben yuruyuste cok yaptimyaww karatay bu kadar mı devası bırsey
Duzenli spor yaparsan jele falan ihtiyacin kalmaz canim sadece nemlendir dustan sonra vucudunuBu arada yoruyorum ama önerdiğiniz veya iyi olduğunu duyduğunuz sıkılaştırıcı jel var mı
Basari oykulerini bi okuyun isterseniz.ben yuruyuste cok yaptim
yükle tabi canım ben, nihal, nilay, hilal, miray yükledik:)
ilk sayfadaki tabloya bak ismine :)Dün bende sabahki bisküviden sonra
Öğlen salata döner yedim.
Ara yapmadım(halim yoktu)
Akşamda annem seviyorum diye biber dolması yapmıştı pazar günü 2 tane yoğurtladım ondan yedim.
2,5 litre su içtim.
30 dk kadar yürüyüş yaptım.
evet örnek diyet menülerine baktım orda da çorba göremedim ama karataya uygun çorba tarifleri vardır heralde tam bilmiyorum:)Kızlar bişey sorucam. Bu karatay diyetinde çorba yokmu? Kimse menüsünde çorba yazmamış
tabiki:) adın ne ?:)Merhaba :) süper bir sistem kurmuşsunuz. bende gelebilir miyim :) zira 2 gündür diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?