CANIM ödem atmak istiyorsan 15 dal maydanozu 1 bardak su ve yarım limon ile blenderdan iyice geçir ve aç karnına içkızlar bu arada bir şey duydum ödem attırıyor diyorlar. sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir de yatmadan yarım saat önce 1 bardak çaya 1 çay kaşığı soda koyup içmek işe yarıyormuş.
karatay diyetinde kesinlikle bu form bisküvilerinden yemiyeceksiniz diye okumuştum. yanılmıyorsamBu arada diyet konusunda çok deneyimsizim kızlar, bir türlü o rotayı tutturamıyorum. Dolayısıyla kendimce ne kadar az yiyebiliyorsam o şekilde kendimi programladım. Sabah, bir bardak şekersiz çay içtim ve annenanne yapımı tuzsuz az yağlı çeçil peynirden biraz atıştırdım. 1, 1.5 saat sonra bir tane incir yedim. Şuan da eti form un mısırından bir tane aldım. Ögleni eti form bisküvilerle geçiştirmeyi düşünüyorum. Akşam için programım çok bambaşka bir şey :) Ne diyorsunuz bu sisteme?
listeye eklememi ister misin seni?kızlar slm. dün akşam 7den sonra sadece şekersiz çay içtim. bu sabahta az peynir,domates haşlanmış yumurta 3 zeytin yedim. şimdide meyveli yoğurt yiyorum. o kdr tok hissediyorum ki 3 kaşık aldım yetti. tabi bol bol su içiyorum.
birazdan eklicem seni listeye canım.İrem, boyum 1.63 ve şuan ki kilom hemen tartılıyorum, tartıldım 69.400:|
bence az yeme işini abartıyosun canım. sadece akşam yersen çabuk bıkarsın. ve geçici bişey yani, sağlıklı beslenmeyi hayatına oturtursan daha sağlıklı ve kalıcı kilo verirsin bence.selam kızlar
sabah sütlü şekersiz kahve içtim ve bir şeftali ve salatalık yedim
işe geldim ve öğlen yemeğe çıkamadım sadece 1 şeftali yedim 1 lt su içtim sabahtan beri
günde toplam 3 lt su içiyorum akşam ise dolma ve yoğurt yicem
karatayın FASILALI AÇLIK diyetini yarından itibaren uygulicam sadece akşam ye diyo ama ne yeneceğini yazmamış,
BİLEN VAR MI?
sabah normal kahvaltı yap. ekmek kullanmadan. öğlen çorbanı iç ne yemek varsa ye ekmeksiz. akşamda o şekilde. ara yapmak istersen de yoğurt, kuru incir, badem, fındık falan yiyebilirsin. formlarla geçiştirmek daha sağlıksız. :)Bu arada diyet konusunda çok deneyimsizim kızlar, bir türlü o rotayı tutturamıyorum. Dolayısıyla kendimce ne kadar az yiyebiliyorsam o şekilde kendimi programladım. Sabah, bir bardak şekersiz çay içtim ve annenanne yapımı tuzsuz az yağlı çeçil peynirden biraz atıştırdım. 1, 1.5 saat sonra bir tane incir yedim. Şuan da eti form un mısırından bir tane aldım. Ögleni eti form bisküvilerle geçiştirmeyi düşünüyorum. Akşam için programım çok bambaşka bir şey :) Ne diyorsunuz bu sisteme?
Var canim mercimek tarhana pirincsiz olursa yogurt corbasi sebze corbasi.havalar cok sicak diye gorememissindir:)Kızlar bişey sorucam. Bu karatay diyetinde çorba yokmu? Kimse menüsünde çorba yazmamış
Bu arada diyet konusunda çok deneyimsizim kızlar, bir türlü o rotayı tutturamıyorum. Dolayısıyla kendimce ne kadar az yiyebiliyorsam o şekilde kendimi programladım. Sabah, bir bardak şekersiz çay içtim ve annenanne yapımı tuzsuz az yağlı çeçil peynirden biraz atıştırdım. 1, 1.5 saat sonra bir tane incir yedim. Şuan da eti form un mısırından bir tane aldım. Ögleni eti form bisküvilerle geçiştirmeyi düşünüyorum. Akşam için programım çok bambaşka bir şey :) Ne diyorsunuz bu sisteme?
Bunu bu beslenme seklinizden sonra bianda yapamazsiniz yalnizselam kızlar
işe geldim ve öğlen yemeğe çıkamadım sadece 1 şeftali yedim 1 lt su içtim sabahtan beri
karatayın FASILALI AÇLIK diyetini yarından itibaren uygulicam sadece akşam ye diyo ama ne yeneceğini yazmamış,
BİLEN VAR MI?
selam kızlar
BİLEN VAR MI?
Süper o zaman, çorba içmeyi hem seviyorum hem de beni tok tutuyor gibi hissediyorum :)Va
Var canim mercimek tarhana pirincsiz olursa yogurt corbasi sebze corbasi.havalar cok sicak diye gorememissindir:)
Soğuk çorba hiç duymuş muydunuz? İçinde az erişte, mercimek ve yoğurt var. Yağ vs hiçbir şey yok başka. Bunu her akşam yapıp yemeyi düşünüyorum. Erişte de çok az yağ var kendi ellerimle yapmıştım, ne dersin bu akşam için idare eder mi beni?
Eriste yerine mercimek ve nohutla yapsan saglik deposu olur o gonlunce icebilirsin:)Soğuk çorba hiç duymuş muydunuz? İçinde az erişte, mercimek ve yoğurt var. Yağ vs hiçbir şey yok başka. Bunu her akşam yapıp yemeyi düşünüyorum. Erişte de çok az yağ var kendi ellerimle yapmıştım, ne dersin bu akşam için idare eder mi beni?
peki, öğlen için biskivülerden kesin uzak mı durayım? Tanıdığım bir diyetisyen bu konuda bir bilgilendirme yapmıştı ondan kalmış aklımda...Yaz için güzel bir seçenek canım ...
ilk sayfadaki tabloya bak ismine :)
O zaman sanırım çok tatsız tutsuz olurEriste yerine mercimek ve nohutla yapsan saglik deposu olur o gonlunce icebilirsin:)
evet uzak durmalısın canım:)peki, öğlen için biskivülerden kesin uzak mı durayım? Tanıdığım bir diyetisyen bu konuda bir bilgilendirme yapmıştı ondan kalmış aklımda...
bu haftanın 1.si oldun canım:)Ayy bende iki tane maşallah var:)
Çoook mutlu oldum kız
evet uzak durmalısın canım:)
bu haftanın 1.si oldun canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?