Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

kızlar bu arada bir şey duydum ödem attırıyor diyorlar. sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir de yatmadan yarım saat önce 1 bardak çaya 1 çay kaşığı soda koyup içmek işe yarıyormuş.
CANIM ödem atmak istiyorsan 15 dal maydanozu 1 bardak su ve yarım limon ile blenderdan iyice geçir ve aç karnına iç
metabolizmayı çok hızlandırıyo ve ödem attırıyor..

Bu arada diyet konusunda çok deneyimsizim kızlar, bir türlü o rotayı tutturamıyorum. Dolayısıyla kendimce ne kadar az yiyebiliyorsam o şekilde kendimi programladım. Sabah, bir bardak şekersiz çay içtim ve annenanne yapımı tuzsuz az yağlı çeçil peynirden biraz atıştırdım. 1, 1.5 saat sonra bir tane incir yedim. Şuan da eti form un mısırından bir tane aldım. Ögleni eti form bisküvilerle geçiştirmeyi düşünüyorum. Akşam için programım çok bambaşka bir şey :) Ne diyorsunuz bu sisteme?

karatay diyetinde kesinlikle bu form bisküvilerinden yemiyeceksiniz diye okumuştum. yanılmıyorsam

listeye eklememi ister misin seni?

İrem, boyum 1.63 ve şuan ki kilom hemen tartılıyorum, tartıldım 69.400:|
birazdan eklicem seni listeye canım.
bence az yeme işini abartıyosun canım. sadece akşam yersen çabuk bıkarsın. ve geçici bişey yani, sağlıklı beslenmeyi hayatına oturtursan daha sağlıklı ve kalıcı kilo verirsin bence.
sabah normal kahvaltı yap. ekmek kullanmadan. öğlen çorbanı iç ne yemek varsa ye ekmeksiz. akşamda o şekilde. ara yapmak istersen de yoğurt, kuru incir, badem, fındık falan yiyebilirsin. formlarla geçiştirmek daha sağlıksız. :)

Canım bence kahvaltıyı güzel yapmalısın ekmek olmasın yada az olsun ama yumurta yeşillik peynir güzel bi kahvaltı en iyisi
Büskiviler sağlıksız içindekileri bi oku birsürü katkı maddesi var onun yerine çorba sebze veya et yemeği tercih etmelisin
Akşamda sebze veya et yemeği yanında salata veya yoğurt Ekmek ne kadar az yersen o kadar iyi

B
Bunu bu beslenme seklinizden sonra bianda yapamazsiniz yalniz

Soğuk çorba hiç duymuş muydunuz? İçinde az erişte, mercimek ve yoğurt var. Yağ vs hiçbir şey yok başka. Bunu her akşam yapıp yemeyi düşünüyorum. Erişte de çok az yağ var kendi ellerimle yapmıştım, ne dersin bu akşam için idare eder mi beni?

Bence tam tersi sabah ve öğlen daha çok yemelisin canım
Akşam kıs ama sabah ve öğleden çalma derim
Bu şekilde metabolizma zamanla yavaşlar gibi geliyor bana

Yaz için güzel bir seçenek canım ...

Eriste yerine mercimek ve nohutla yapsan saglik deposu olur o gonlunce icebilirsin:)

Gelelim bugünüme

Sabah işe geç geldiğim için tek şekerli klasik kahve ile güne başladım
12:30 13:00 arası
Yeşil salata bol limonlu ve tavuk ızgara yedim

An itibari ile 1 litre su:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…