Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

peki, öğlen için biskivülerden kesin uzak mı durayım? Tanıdığım bir diyetisyen bu konuda bir bilgilendirme yapmıştı ondan kalmış aklımda...
kesinlikle uzak dur canım bende katılıyorum arkadaşlara
Hatta hazır herşeyden uzak durmalıyız
Mümkün oldukça ev yapımı sağlıklı beslenmeliyiz

Canım napsam netsem 2 kılo gıttı belkıde dedıgın gıbı degıstırdım baya sacmaladım gecen hafta o yuzden oldu ...

sımdılık sadece dıkkat edıyorum abur cubursuz ve aksam hafıf menuyle ..

tatılden gelınce karataya gecıcem bayagı okudum ve kafama yattı her acıdan halende okumayua devam edıyorum =)

sen nasıl oldun bu arada ?

Arkadaşlar bişey diyeceğim
Bu yediklerinizi parça parça yazıyosunuz ya Kim ne yemiş tüm gün bi arada görsek daha iyi olmaz mı
Akşam yada ertesi gün toplu yazılsa örnek almamız adına daha iyi olur

İstikrarlı devam etmek önemli canım.
En güzelini yaparsın.
Karatay benimde aklıma yattı bende ay başı gibi başlamayı düşünüyorum şimdilik bir düzenim var gibi böyle devam etsin.
Karatay a başlarsam ona göre alışveriş yapıp yemekleri kendim yapmam lazım dışardan yediğim sürece emeğim boşa gider ne kattıklarını tam anlamıyla bilemem çünkü.

Tansiyonum düşüyo canım uykusuzluk,sıcaklar,yorgunluk herşey olabilir.
Henüz doktora gitmedim ama gidicem.
Bakalım bugun daha teşekkür ederim bugun daha iyiyim.

evet isterim tabiki:)

Bu yediklerinizi parça parça yazıyosunuz ya Kim ne yemiş tüm gün bi arada görsek daha iyi olmaz mı

Akşamda değilde ertesi gün sabahtan olabilir aslında.
En azından gece kaçak bile olsa net yazılabilir.

aynen bencede o halde sabah olsun menu bıldırımı bır oncekı gunun ?

bırlıkte tam gecıs yaparız eylulde o zaman canım terayagı sevmıyorsan has zeytınyagı kullanablrsın az olmak kosuluyla yemeklerınde ... mesela sıskoanne bulgurlan dolma yapıp doyana kadar yıyor yogurtlu fılan ogle ıcın hem tasınabılır hemde alternatf bır menu sanırım aksama dolma yıycem dıdınya ona ıstınaden dıyorum

ya da herhangı bır sebze yemegı ıstıkrar ve ıstek olunca tasırsın yanında ne olacak sankı .. bu arada dıkkkat et kendıne havalar degısken bunyeyı sarsıyor canım gecmıs olsunn

Kızlar bundan sonra öğünlerimizi toplu olarak akşam ya da ertesi sabah yazalım. Toplu görmek daha iyi olacak nurseza 'nın dediği gibi:)

sabah olsun o zaman canım herkes gece aksam gıremeyebılıyor calısanlar vs

Çok severim karatay olur yahu dememin sebebide o aslında
Yoğurtla şahane oluyor.Normalde ben içini yer biberini bırakırdım iş yerindeki çaycı abla alıştırmıştı.
Evden yemek getirirdi birgün getirmiş tadına baksana dedi.
Dedim ben yemem ki bak yoğurtla dene yersin dedi.Denedim mmm mis

Süper olur tatlım sen baya araştırmışsın anlaşılan püf noktalarını bana da söylersin birlikte başlarız.

Yemek taşımak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum yeterki zayıflayayım

Çok saol tatlım.İş,ev,aras bey,kociş derken benim bünye pert

oyh masallah canımm gozun aydın bende hedefıme ulasıcammm uzun zaman ama olacak =) ınsallah

Yıl sonuna kadar diyelim kuzuş 4 ay haftada bire kilocukdan 16 kilo inşallah

evet canım bugun bayagı arastırdım aç kalmadan zayıflanıyor resmen

fekat ıste her dıyette oldugu gıbı hamur ısı ekmek kızartma vs yasak

baklıyat serbest ama nohut pirinç gıbı nısastalı baklıyatlar yasak bulgurda 2-3 ymk kasıgı onerılıyormus kılo vermeyı yavaslattıgı ıcın ... hatta yazıı kopyalıyayım sana

KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir..

ayrıca hersey dogal olmalı lakın sütle yogurdu nasıl dogal bulacagım onu bılemedım tam yaglı yerıne yarım yaglı yesek belkı dengeler hos gene katkı maddesı var lakın yapacak bırsey yok ...

tavuk yumurta bunlarda hormonsuzolcamış çiftliğimizmi var nerden bulakkk karatayy abla dıyesım geldı

benım ıcın sorun degıl yumurtayıda tavuguda sevmem sende artık ımkanlar cercevesınde uyduracaksın bırseyler

bıryerdede sey okumustum karaytayda en az 2 ltre su sartmıs ve yuruyus 45 dk tempolu gun ıcerısınde

şimdilik bu kadar devamı gelecek

Karatayda ogunlerın arası 5 saat olmalıymıs canım ara ogun kesınlıkle yasak..

ara ogunlerde gobektekı yagları depoladıklarımızı kullanırmısız yakarmıs eger ara ogun yaparsa yag yakımı duruyormus ...

genellıkle aksam 7den sonra acıkırsan ayran sut veya yogurdu onerıyormus canan karatay mesela kahvaltını saat 10:00 yaparsan aksam 16:00 aksam yemegın olacak baska bırsey yenmeyecek aralarda ama doyana kdr yıyebıldıgımız ıcın aclık hıssı olmuyormus ayh sevdım gız ben bunu

Bende canımm:) kitabın pdf halini buldum dün azcık bi okudum :)

Teşekkürler canım Karatay güzel bir diyet ben bi haftada 2,5 kilo verdim sonra devam edemedim geri aldım tabi
Sabah yedide kahvaltı yapıyodum öğlen yemeği sıkıntı oluyodu Karataya uygun olmayınca
Birde acıkıyodum tam yapamadığımdan herhalde
Halsiz düştüm sonra bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…