yükle tabi canım ben, nihal, nilay, hilal, miray yükledik:)
Bende canımm:) kitabın pdf halini buldum dün azcık bi okudum :)
Teşekkürler canım Karatay güzel bir diyet ben bi haftada 2,5 kilo verdim sonra devam edemedim geri aldım tabi
Sabah yedide kahvaltı yapıyodum öğlen yemeği sıkıntı oluyodu Karataya uygun olmayınca
Birde acıkıyodum tam yapamadığımdan herhalde
Halsiz düştüm sonra bıraktım
ya 9. ya da 19. sayfada canım. ama başarı öykümde de var:)Sevgiiiiii senin resmen nerde kız ben görmedim nasıl gözümden kaçmışş
buradan yükleyemiyorum canım uzantısı fazla. ama google a yaz iki üç yer dene. biri oluyodu ama hangisinin oldugunu hatırlamıyorumgız lınklesene nereden bulduydun zor olmayacaksa senın ıcın bende bı goz atam
evet canım acıkıyorsan 4-5 saat ıcınde bır oncekı ogunde tam doymamıssın demekmıss bıldıgın yıyon yıyon kılo verıyon anamm
ekleyeyim mi listeye ? :)adım duru
şu anki kilom 70
hedef kilom 63 ( inşallah )
ya 9. ya da 19. sayfada canım. ama başarı öykümde de var:)
bende zor buldumSüpersin canım nasıl gözümden kaçtı anlamadım her gün oturup tüm sayfaları okuyorum aslındaO 89 kilo halin benim 87 kilo halime çok benziyor kızzzzzzzzz tosun gibiymişiz maşallah:) Ben de yüklemeye çalışayım en şişman halimi bilgisayarda bulabilirsem o kadar kendimden nefret ettiydim ki resim çekinmiyodum
Bu diyeti yapanlar genelde zaten market yumurtasi tavugu sutuyle yapiyolar.sonucevet canım bugun bayagı arastırdım aç kalmadan zayıflanıyor resmen
fekat ıste her dıyette oldugu gıbı hamur ısı ekmek kızartma vs yasak
baklıyat serbest ama nohut pirinç gıbı nısastalı baklıyatlar yasak bulgurda 2-3 ymk kasıgı onerılıyormus kılo vermeyı yavaslattıgı ıcın ... hatta yazıı kopyalıyayım sana
KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir..
ayrıca hersey dogal olmalı lakın sütle yogurdu nasıl dogal bulacagım onu bılemedım tam yaglı yerıne yarım yaglı yesek belkı dengeler hos gene katkı maddesı var lakın yapacak bırsey yok ...
tavuk yumurta bunlarda hormonsuzolcamış çiftliğimizmi var nerden bulakkk karatayy abla dıyesım geldı
benım ıcın sorun degıl yumurtayıda tavuguda sevmem sende artık ımkanlar cercevesınde uyduracaksın bırseyler
bıryerdede sey okumustum karaytayda en az 2 ltre su sartmıs ve yuruyus 45 dk tempolu gun ıcerısınde
şimdilik bu kadar devamı gelecek
bende zor buldumhatta tek o yükle yükle:)
evet lütfen başarabilirmiyim bilmiyorum ama deniycemekleyeyim mi listeye ? :)
buradan yükleyemiyorum canım uzantısı fazla. ama google a yaz iki üç yer dene. biri oluyodu ama hangisinin oldugunu hatırlamıyorum
Bu diyeti yapanlar genelde zaten market yumurtasi tavugu sutuyle yapiyolar.sonuc
Yine basarili.yalniz sakin sakin yarim yagli light hicbisey yok karatayda herseyin tam yaglisi makbul.
evet lütfen başarabilirmiyim bilmiyorum ama deniycem
İlk resimde 87 kiloydum 1 yıl öncesi yani. Sonraki resimde 77 kiloyum 4-5 ay öncesi sonra işte yine 83e çıktıydım burada sizinle yeniden 78 oldum bakalım şuanki görüntüm de ikinci resimdeki gibi hemen hemenEki Görüntüle 1221526 Eki Görüntüle 1221527
ben çalışıyorum öğlen burda yiyorum dışarı çıkmıyoruz bende yemeği fazla seviyorum zaten o yüzden belli bi diyet uyguluyamıyorum sadece elimden geldiği kadar yediklerime dikkat etmeye çalışıyorumbaşarabılrsın canım uzun surec olsada sonuc olumluuuuu
karataya goz at derım
baya bellı canım verdıgın bır 10 kılo daha gıtse 68 dahada bellı eder kendını masallah dıyelımmm
Aynen canım 10 kilo nasıl değiştiriyor insanı 10 kilo daha verip senle 67-68 olsak düşün yani nasılllll güzelleşçezzzzzzzz
ben çalışıyorum öğlen burda yiyorum dışarı çıkmıyoruz bende yemeği fazla seviyorum zaten o yüzden belli bi diyet uyguluyamıyorum sadece elimden geldiği kadar yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?