Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bende canımm:) kitabın pdf halini buldum dün azcık bi okudum :)

gız lınklesene nereden bulduydun zor olmayacaksa senın ıcın bende bı goz atam

evet canım acıkıyorsan 4-5 saat ıcınde bır oncekı ogunde tam doymamıssın demekmıss bıldıgın yıyon yıyon kılo verıyon anamm

buradan yükleyemiyorum canım uzantısı fazla. ama google a yaz iki üç yer dene. biri oluyodu ama hangisinin oldugunu hatırlamıyorum

ya 9. ya da 19. sayfada canım. ama başarı öykümde de var:)

Süpersin canım nasıl gözümden kaçtı anlamadım her gün oturup tüm sayfaları okuyorum aslında O 89 kilo halin benim 87 kilo halime çok benziyor kızzzzzzzzz tosun gibiymişiz maşallah:) Ben de yüklemeye çalışayım en şişman halimi bilgisayarda bulabilirsem o kadar kendimden nefret ettiydim ki resim çekinmiyodum

bende zor buldum hatta tek o yükle yükle:)

Bu diyeti yapanlar genelde zaten market yumurtasi tavugu sutuyle yapiyolar.sonuc
Yine basarili.yalniz sakin sakin yarim yagli light hicbisey yok karatayda herseyin tam yaglisi makbul.

buradan yükleyemiyorum canım uzantısı fazla. ama google a yaz iki üç yer dene. biri oluyodu ama hangisinin oldugunu hatırlamıyorum

TAMAM canım bakıcam bende sımdık

Bu diyeti yapanlar genelde zaten market yumurtasi tavugu sutuyle yapiyolar.sonuc
Yine basarili.yalniz sakin sakin yarim yagli light hicbisey yok karatayda herseyin tam yaglisi makbul.

hımm yogurt sut tam yaglı lıght hıcbırseye yer yok ee hadı bakalım bızde sen gıbı ılk aydan 7,5 kılo verırsek ne guzel 7 kılosu yagdan hemde her bunye aynı degıl tabı ama bakıcaz artık

İlk resimde 87 kiloydum 1 yıl öncesi yani. Sonraki resimde 77 kiloyum 4-5 ay öncesi sonra işte yine 83e çıktıydım burada sizinle yeniden 78 oldum bakalım şuanki görüntüm de ikinci resimdeki gibi hemen hemen

başarabılrsın canım uzun surec olsada sonuc olumluuuuu

karataya goz at derım
ben çalışıyorum öğlen burda yiyorum dışarı çıkmıyoruz bende yemeği fazla seviyorum zaten o yüzden belli bi diyet uyguluyamıyorum sadece elimden geldiği kadar yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

bende calısıyorum canım bende evden getırıyorum ya da burada yapıyorum ıstersen olabılır aslında

karataydada fazla yıyorsun zaten canım =) doyana kdr tıka basa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…