Eki Görüntüle 1221548 Eki Görüntüle 1221549
Kizlar ilk resimde 87 kiloydum yandan cekilmesine ragmenn nasilda iriyim ...
2. Resim 77 kiloydum cekildiimde suanki halim yani ;-)
aslında poğça yerine evden domates salatalık peynir ekmek olabilir bağzen yapıyorum öğlende burdan çorba salata yoğurt ama kendime engel olamıyorum yemeklerden canım istiyo yiyorumbende calısıyorum canım bende evden getırıyorum ya da burada yapıyorum ıstersen olabılır aslında
karataydada fazla yıyorsun zaten canım =) doyana kdr tıka basa
aslında poğça yerine evden domates salatalık peynir ekmek olabilir bağzen yapıyorum öğlende burdan çorba salata yoğurt ama kendime engel olamıyorum yemeklerden canım istiyo yiyorum
başarırsıınn:) nelerin zararlı olduğunu zaten az çok biliyosundur. :)evet lütfen başarabilirmiyim bilmiyorum ama deniycem
baya farketmiş canım bide 10 kilo sonrasını düşün de biraz daha motive ol:)İlk resimde 87 kiloydum 1 yıl öncesi yani. Sonraki resimde 77 kiloyum 4-5 ay öncesi sonra işte yine 83e çıktıydım burada sizinle yeniden 78 oldum bakalım şuanki görüntüm de ikinci resimdeki gibi hemen hemenEki Görüntüle 1221526 Eki Görüntüle 1221527
ne kadar farketmişşş :) başarıcaz biz başarıcazzzz. bunlara bakmak bile yetrrr:) bende fotolarıma bakıyodum deminden beri:)Eki Görüntüle 1221548 Eki Görüntüle 1221549
Kizlar ilk resimde 87 kiloydum yandan cekilmesine ragmenn nasilda iriyim ...
2. Resim 77 kiloydum cekildiimde suanki halim yani ;-)
gayet iyi canım sen listeye eklememizi istemiş miydin?Selam ben geldim sabah bir dilim ekmek 4 çatal kadar peynir domates yedim öğlen sadece meyve az evvel bır kase yoğurt içine 4 kasık yulaf ezmesi tabiki su sporumu da yaptım geldim
gayet iyi canım sen listeye eklememizi istemiş miydin?
Selam ben geldim sabah bir dilim ekmek 4 çatal kadar peynir domates yedim öğlen sadece meyve az evvel bır kase yoğurt içine 4 kasık yulaf ezmesi tabiki su sporumu da yaptım geldim
başarırsıınn:) nelerin zararlı olduğunu zaten az çok biliyosundur. :)
baya farketmiş canım bide 10 kilo sonrasını düşün de biraz daha motive ol:)
ne kadar farketmişşş :) başarıcaz biz başarıcazzzz. bunlara bakmak bile yetrrr:) bende fotolarıma bakıyodum deminden beri:)
Hmm anladım tamam ozamancanım bugun gun boyunca yedıklerını sabah yazıcaksınyarın sabah oyle karar aldık komp sabah ogle aksam menusu olarak
he gızzz valla Allah buyukk bız bu zımle dagı taşı delerız :) :)
tmm peki bundan sonra öyle yapıcam arada kaçamak yapabilirmiyimpoğaçaa hayırrrrr
Poğacayı unut karatayı yapamam dıyorsan kepeklı sandvce peynır domat salat koy al gotur yanında ... oglende yemeklerın sadece posasını ye canım zor gelıyorsa sana ekmeksız yapcak bısey yok
Haftada bir kez canımtmm peki bundan sonra öyle yapıcam arada kaçamak yapabilirmiyim
onada pekiHaftada bir kez canım
oo nerelerdesiniz hilal hanıımm:) neyseki kilo almadın:)Kııızlaar ne çok şey konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim bende diyet falan kalmadı 1.5 haftadır ama bugün yoğunluğum bitti yarından itibaren karataya başlıyorum tereyağlı domatesli kaşarlı omletle :):) Yeni gelenlerde hoşgelmişş :)
haftada bir eczanede falan tartılamaz mısın:)Eklerseniz sevinirim tabiki ama bende tartı yok ev sahinin var oda eksik tartıyor dedi onun için bildirim sıkıntısı yaşarım diye ekleyin demedim ama kilom suan 85 sonrasını Allah bilir
Kııızlaar ne çok şey konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim bende diyet falan kalmadı 1.5 haftadır ama bugün yoğunluğum bitti yarından itibaren karataya başlıyorum tereyağlı domatesli kaşarlı omletle :):) Yeni gelenlerde hoşgelmişş :)
tmm peki bundan sonra öyle yapıcam arada kaçamak yapabilirmiyim
onada peki
Sabah 6 1 muz 1 kase yaban mersini
5,7 km yuruyus
Oglen bol tereyagli kasarli omlet
Az once alinazik ve salata
Aaay canım çok yoğunum bu aralar işler yoğun okul yoğun kedim hasta öldüm valla :) Canım kilomu maalesef hatırlamıyorunmoo nerelerdesiniz hilal hanıımm:) neyseki kilo almadın:)
bu arada ilk kilonun gramını hatırlıyo musun canım
Canım yoğunluktan ara öğün filan yapamıyorum öğlenleride hazır yiyorum ee böyle olunca sabah yaparım kahvaltımı akşama kadar acıkmam daha mantıklı geldi :)hılalcım merak ettık nerelerdesınn =) karataya baslama kararı almanda cok guzel sevındım
kacamak gunu pazar gunu canım o da fazla abartmadan
cııtırkızz karar aldık bugunun menusunu ertesı gun sabah topyekun paylasıcaz ..
her sabah bır oncekı gun menunu paylasırsın canım toplu gorup ornek alalım dıye boyle bır karar aldık
aa kediciğine geçmiş olsuunn.Aaay canım çok yoğunum bu aralar işler yoğun okul yoğun kedim hasta öldüm valla :) Canım kilomu maalesef hatırlamıyorunm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?