Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

bende calısıyorum canım bende evden getırıyorum ya da burada yapıyorum ıstersen olabılır aslında

karataydada fazla yıyorsun zaten canım =) doyana kdr tıka basa
aslında poğça yerine evden domates salatalık peynir ekmek olabilir bağzen yapıyorum öğlende burdan çorba salata yoğurt ama kendime engel olamıyorum yemeklerden canım istiyo yiyorum

aslında poğça yerine evden domates salatalık peynir ekmek olabilir bağzen yapıyorum öğlende burdan çorba salata yoğurt ama kendime engel olamıyorum yemeklerden canım istiyo yiyorum

poğaçaa hayırrrrr

Poğacayı unut karatayı yapamam dıyorsan kepeklı sandvce peynır domat salat koy al gotur yanında ... oglende yemeklerın sadece posasını ye canım zor gelıyorsa sana ekmeksız yapcak bısey yok

Selam ben geldim sabah bir dilim ekmek 4 çatal kadar peynir domates yedim öğlen sadece meyve az evvel bır kase yoğurt içine 4 kasık yulaf ezmesi tabiki su sporumu da yaptım geldim

evet lütfen başarabilirmiyim bilmiyorum ama deniycem
başarırsıınn:) nelerin zararlı olduğunu zaten az çok biliyosundur. :)
baya farketmiş canım bide 10 kilo sonrasını düşün de biraz daha motive ol:)

Eki Görüntüle 1221548 Eki Görüntüle 1221549

Kizlar ilk resimde 87 kiloydum yandan cekilmesine ragmenn nasilda iriyim ...

2. Resim 77 kiloydum cekildiimde suanki halim yani ;-)
ne kadar farketmişşş :) başarıcaz biz başarıcazzzz. bunlara bakmak bile yetrrr:) bende fotolarıma bakıyodum deminden beri:)

Selam ben geldim sabah bir dilim ekmek 4 çatal kadar peynir domates yedim öğlen sadece meyve az evvel bır kase yoğurt içine 4 kasık yulaf ezmesi tabiki su sporumu da yaptım geldim
gayet iyi canım sen listeye eklememizi istemiş miydin?

gayet iyi canım sen listeye eklememizi istemiş miydin?

Eklerseniz sevinirim tabiki ama bende tartı yok ev sahinin var oda eksik tartıyor dedi onun için bildirim sıkıntısı yaşarım diye ekleyin demedim ama kilom suan 85 sonrasını Allah bilir

canım bugun gun boyunca yedıklerını sabah yazıcaksınyarın sabah oyle karar aldık komp sabah ogle aksam menusu olarak

he gızzz valla Allah buyukk bız bu zımle dagı taşı delerız :) :)

Kııızlaar ne çok şey konuşmuşsunuz oku oku bitiremedim bende diyet falan kalmadı 1.5 haftadır ama bugün yoğunluğum bitti yarından itibaren karataya başlıyorum tereyağlı domatesli kaşarlı omletle :):) Yeni gelenlerde hoşgelmişş :)

tmm peki bundan sonra öyle yapıcam arada kaçamak yapabilirmiyim

oo nerelerdesiniz hilal hanıımm:) neyseki kilo almadın:)
bu arada ilk kilonun gramını hatırlıyo musun canım

Eklerseniz sevinirim tabiki ama bende tartı yok ev sahinin var oda eksik tartıyor dedi onun için bildirim sıkıntısı yaşarım diye ekleyin demedim ama kilom suan 85 sonrasını Allah bilir
haftada bir eczanede falan tartılamaz mısın:)

Sabah 6 1 muz 1 kase yaban mersini
5,7 km yuruyus
Oglen bol tereyagli kasarli omlet
Az once alinazik ve salata

hılalcım merak ettık nerelerdesınn =) karataya baslama kararı almanda cok guzel sevındım

tmm peki bundan sonra öyle yapıcam arada kaçamak yapabilirmiyim

kacamak gunu pazar gunu canım o da fazla abartmadan

Sabah 6 1 muz 1 kase yaban mersini
5,7 km yuruyus
Oglen bol tereyagli kasarli omlet
Az once alinazik ve salata

cııtırkızz karar aldık bugunun menusunu ertesı gun sabah topyekun paylasıcaz ..

her sabah bır oncekı gun menunu paylasırsın canım toplu gorup ornek alalım dıye boyle bır karar aldık

Canım yoğunluktan ara öğün filan yapamıyorum öğlenleride hazır yiyorum ee böyle olunca sabah yaparım kahvaltımı akşama kadar acıkmam daha mantıklı geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…