Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

bende zor buldum hatta tek o yükle yükle:)

Arkadaşlar resimleri tekrar görmek istiyoruz ama .....
Çok işe yarar motive oluruz...
Hatta keşke ilk mesajda ekli durabilse Dahada süper olur bende zayıflayınca koyucam inş
Şimdilik zayıf halimden şişman halime olarak var

Son düzenleme:
Gerçi withoutlove ve lorinem koymuş maşallah size ....
İnşaallah bizde görürüz böyle gözle görülür farkı

Kiz ben senin profil fotona simdi dikkat ettim ya hahahahahah:)))once onu kaldir bence sen ask birlikte eriyiip gitmektir diye bsiey bul:)))

kızlar tüm muhabbeti okudum....epey sohbet geçmişi var:)
bugün yediklerim:

sabah:2 dilim ekmekle biraz peynir zeytin
ara:1 kase yoğurt
öğlen:2 dilim ekmekle 4 köfte,1 bardak ayran
ara:sütlü kahve
akşam:1 kase çorba,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek

ben seni ekmeklerinle kabullendim esraa

Selamlar guzelleer
Kac gundur ipin ucu kactioglum cok mizmiz azi dislerini cikariyor benicok yoruyor aksam oluncada pilim bitiyor buraya vakit ayiramadim bu arada yeni arkadaslar katilmis hosgelmissiniz insallah hep birlikte basaracagiz kilolari verip citi piti bayanlar olucaz.

bugun yeni kararlar alinmis gunluk menu paylasimi bencede mantikli bide neredeyse herkes karatay yapmaya karar vermis bencede mantikli ama yinede porsiyonlara dikkat edin derim cunku belli bi kalorinin ustune cikarsaniz spor yuruyus yapilmasi sart dikkat etmek lazim siz bir hafta uygulayin bende belkitatilde uygularim

Kızlar Merhaba
Bir kaç gündür yazamıyorum.
Bu hafta pek iradeli olamayacağım gibi.
Ama yine de dikkat ediyorum, en azından eskisi kadar abartmiyorum.

Kızlar Merhaba

bu aralar çoğu kişi dikkat edemiyo zaten ama en azından kilo almamaya çalışalım:))

haftada bir eczanede falan tartılamaz mısın:)
canım ben köyde oturuyorum yürüme mesafesinde değilim yürümeye kalkarsam bir saat uzaklıkta köy olduu için eşim izin vermiyor ye koşu bandını aldı yürütmüyor dışarda laf söz eden olur die

kızlar bir litre suyun içine bir cay kaşığı karbonatla 7 damla kadar limon sıktım çalkaladım içmeye başladım uğun birde netten az evvel acıbiber yağı aldım yarın yada yarından sonra elimde olur ilk sürmede faydası oluyomuş taviye ederim

Canım yoğunluktan ara öğün filan yapamıyorum öğlenleride hazır yiyorum ee böyle olunca sabah yaparım kahvaltımı akşama kadar acıkmam daha mantıklı geldi :)

Mantikli canim uyarsin sen eminimm ..

Gerçi withoutlove ve lorinem koymuş maşallah size ....
İnşaallah bizde görürüz böyle gözle görülür farkı

Gorucez insallah canim yansin yaglarr yikilsin daglar

Sevgicim seni ekmeklerinle seviyormus bende seni ekmeklerinle seviyorumm artik

Hosgeldin canim bidigada gecmis olsun zor bir evre olsa gerek :'(

Kızlar Merhaba

Canim dikkat etmen yeterli kilo slmamaya bak ;-)

Kızlarrrrrrrrrrrr bildirim yapmıyorum yarın sabah yaparım sabahları yazacağım dimi önceki günün menüsünü?

Aynen bende sabah yazacagim bugunun menusunu canim ;-)

Ingiliz karbonatinj soramadim daha eczaneye ama faydsliymis bu su canim

Evet faydalımız bende bata araştırdım başladım sende başla bence iştah kesiyor bende akşamları zor gecerdı bugun rahatım şükür

9. sayfada benimki canım:)

Gördüm cnm maşallah çok güzel kilo vermişsin...bende 17 kilo verdiğim resimlerimi yükliyimde moral ve gaz olsun :)

Kiz ben senin profil fotona simdi dikkat ettim ya hahahahahah:)))once onu kaldir bence sen ask birlikte eriyiip gitmektir diye bsiey bul:)))

kim bunu diycek diye bekliyodum canım :)
aşk birlikte yiyip şişmanlamak olmasa keşke ama acı gerçek bu eşime uysam 100 kilo olcam...

canım güzel menü azcık ekmekli bendensin :)
akşam yemeğinde bi sebze yemeği ve yoğurt görseydim bayilirdim menüne

Cnm hosbulduk benim oğlumda dis çıkarıyor 6,5 aylik
bende yorgunum uykusuzum iki saat uykuyla ise gidiyorum
isim çok yoğun eve geliyorum hic durmuyor dediğin gibi aynı hep mızmız
hep kucakta....
inş bi an önce çıkarırlar dişcikleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…