bende zor buldumhatta tek o yükle yükle:)
9. sayfada benimki canım:)Gerçi withoutlove ve lorinem koymuş maşallah size ....
İnşaallah bizde görürüz böyle gözle görülür farkı
Kiz ben senin profil fotona simdi dikkat ettim ya hahahahahah:)))once onu kaldir bence sen ask birlikte eriyiip gitmektir diye bsiey bul:)))Arkadaşlar resimleri tekrar görmek istiyoruz ama .....
Çok işe yarar motive oluruz...
Hatta keşke ilk mesajda ekli durabilse Dahada süper olur bende zayıflayınca koyucam inş
Şimdilik zayıf halimden şişman halime olarak var
bence de mantıklı... o yüzden ben herzaman tüm gün ne yediğimi toplu yazıyorum canımcımm:)Kızlar bundan sonra öğünlerimizi toplu olarak akşam ya da ertesi sabah yazalım. Toplu görmek daha iyi olacak nurseza 'nın dediği gibi:)
ben seni ekmeklerinle kabullendim esraakızlar tüm muhabbeti okudum....epey sohbet geçmişi var:)
bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmekle biraz peynir zeytin
ara:1 kase yoğurt
öğlen:2 dilim ekmekle 4 köfte,1 bardak ayran
ara:sütlü kahve
akşam:1 kase çorba,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
Selamlar guzelleer
Kac gundur ipin ucu kactioglum cok mizmiz azi dislerini cikariyor benicok yoruyor aksam oluncada pilim bitiyor buraya vakit ayiramadim bu arada yeni arkadaslar katilmis hosgelmissiniz insallah hep birlikte basaracagiz kilolari verip citi piti bayanlar olucaz.
bugun yeni kararlar alinmis gunluk menu paylasimi bencede mantikli bide neredeyse herkes karatay yapmaya karar vermis bencede mantikli ama yinede porsiyonlara dikkat edin derim cunku belli bi kalorinin ustune cikarsaniz spor yuruyus yapilmasi sart dikkat etmek lazim siz bir hafta uygulayin bende belkitatilde uygularim
Kızlar Merhaba
Bir kaç gündür yazamıyorum.
Bu hafta pek iradeli olamayacağım gibi.
Ama yine de dikkat ediyorum, en azından eskisi kadar abartmiyorum.
canım ben köyde oturuyorum yürüme mesafesinde değilim yürümeye kalkarsam bir saat uzaklıkta köy olduu için eşim izin vermiyor ye koşu bandını aldı yürütmüyor dışarda laf söz eden olur diehaftada bir eczanede falan tartılamaz mısın:)
anladım canım..:)canım ben köyde oturuyorum yürüme mesafesinde değilim yürümeye kalkarsam bir saat uzaklıkta köy olduu için eşim izin vermiyor ye koşu bandını aldı yürütmüyor dışarda laf söz eden olur die
Canım yoğunluktan ara öğün filan yapamıyorum öğlenleride hazır yiyorum ee böyle olunca sabah yaparım kahvaltımı akşama kadar acıkmam daha mantıklı geldi :)
Gerçi withoutlove ve lorinem koymuş maşallah size ....
İnşaallah bizde görürüz böyle gözle görülür farkı
kızlar tüm muhabbeti okudum....epey sohbet geçmişi var:)
bugün yediklerim:
Selamlar guzelleer
Kac gundur ipin ucu kactioglum cok mizmiz azi dislerini cikariyor benicok yoruyor aksam oluncada pilim bitiyor buraya vakit ayiramadim bu arada yeni arkadaslar katilmis hosgelmissiniz insallah hep birlikte basaracagiz kilolari verip citi piti bayanlar olucaz.
bugun yeni kararlar alinmis gunluk menu paylasimi bencede mantikli bide neredeyse herkes karatay yapmaya karar vermis bencede mantikli ama yinede porsiyonlara dikkat edin derim cunku belli bi kalorinin ustune cikarsaniz spor yuruyus yapilmasi sart dikkat etmek lazim siz bir hafta uygulayin bende belkitatilde uygularim
Kızlar Merhaba
Bir kaç gündür yazamıyorum.
Bu hafta pek iradeli olamayacağım gibi.
Ama yine de dikkat ediyorum, en azından eskisi kadar abartmiyorum.
Kızlarrrrrrrrrrrr bildirim yapmıyorum yarın sabah yaparım sabahları yazacağım dimi önceki günün menüsünü?
kızlar bir litre suyun içine bir cay kaşığı karbonatla 7 damla kadar limon sıktım çalkaladım içmeye başladım uğun birde netten az evvel acıbiber yağı aldım yarın yada yarından sonra elimde olur ilk sürmede faydası oluyomuş taviye ederim
Mantikli canim uyarsin sen eminimm ..
Gorucez insallah canim yansin yaglarr yikilsin daglar
Sevgicim seni ekmeklerinle seviyormus bende seni ekmeklerinle seviyorumm artik
Hosgeldin canim bidigada gecmis olsun zor bir evre olsa gerek :'(
Canim dikkat etmen yeterli kilo slmamaya bak ;-)
Aynen bende sabah yazacagim bugunun menusunu canim ;-)
Ingiliz karbonatinj soramadim daha eczaneye ama faydsliymis bu su canim
9. sayfada benimki canım:)
Kiz ben senin profil fotona simdi dikkat ettim ya hahahahahah:)))once onu kaldir bence sen ask birlikte eriyiip gitmektir diye bsiey bul:)))
kızlar tüm muhabbeti okudum....epey sohbet geçmişi var:)
bugün yediklerim:
Selamlar guzelleer
canımsınnn:)ben seni ekmeklerinle kabullendim esraa
canım eğer biliyorsan yapmayı kendi ekmeğini kendin yap bencekızlarrrr tamam ekmeği dahada azaltıcam söz veriyorummm:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?