tam buğday ekmeği yiyorum...ekmek yapmadım hiç..en iyisi günde 3 dilimi geçmemek söz geçmicemcanım eğer biliyorsan yapmayı kendi ekmeğini kendin yap bence
canım bol su içmek bastırıyor bol bol su iç ekmek alışkanlık evet zor vvazgeçmesi haklısın lakin mecburuz bence sigara bırakmak daha kolay diyet yapmaktan ... inşallah allahım dayanma gücü versin cnm bu işi hafife almayalım kızlar gerçekten zor ve birbirimze tam gaz destek olalımtam buğday ekmeği yiyorum...ekmek yapmadım hiç..en iyisi günde 3 dilimi geçmemek söz geçmicem
sağol canım...valla hele ben günde yarım ekmekten fazla yiyordum makarnası pilavı tatlısı ayrı...canım bol su içmek bastırıyor bol bol su iç ekmek alışkanlık evet zor vvazgeçmesi haklısın lakin mecburuz bence sigara bırakmak daha kolay diyet yapmaktan ... inşallah allahım dayanma gücü versin cnm bu işi hafife almayalım kızlar gerçekten zor ve birbirimze tam gaz destek olalım
inşallah canım bak ben bugün acıbiber yğı sipariş ettim spor öncsi fazla olan bölgelerime sürüp sarıp spor yapıcam inşallah birde bir litre suya ir kaşık karbonat ve limon damlattım onu içiyorum oda zayıflatıyor dört günde şişkinliğim gitti göbişim indi hissediyorumsağol canım...valla hele ben günde yarım ekmekten fazla yiyordum makarnası pilavı tatlısı ayrı......şükürler olsun bu kadar azalttım..dahada azalacak kızlar sayenizde ALLAH ın izniyle:):):)
canım çok iyi tebrik ederimm:)inşallah canım bak ben bugün acıbiber yğı sipariş ettim spor öncsi fazla olan bölgelerime sürüp sarıp spor yapıcam inşallah birde bir litre suya ir kaşık karbonat ve limon damlattım onu içiyorum oda zayıflatıyor dört günde şişkinliğim gitti göbişim indi hissediyorum
darısı başıma inşallah:9bende yarım ekmek yerdim günde şimdi bugun yediğim bir dilim ekmek şükürler olsun
Aksam yeme sabah ogken 1 dilim tamamdir canim:)kızlarrrr tamam ekmeği dahada azaltıcam söz veriyorummm:):):)
tamamdır bitanem...yapıcam...58 olucam...inşallah...60 olduğumda ise fotoğraf atıcam:)Aksam yeme sabah ogken 1 dilim tamamdir canim:)
sen beni dinleee:) olcaksınn:) bu hafta nerdeyse 1. oluyodunntamamdır bitanem...yapıcam...58 olucam...inşallah...60 olduğumda ise fotoğraf atıcam:)
Tesekkur ederim nihalcim bu arada resimde ki fark super tebrik ederim canimMantikli canim uyarsin sen eminimm ..
Gorucez insallah canim yansin yaglarr yikilsin daglar
Sevgicim seni ekmeklerinle seviyormus bende seni ekmeklerinle seviyorumm artik
Hosgeldin canim bidigada gecmis olsun zor bir evre olsa gerek :'(
Canim dikkat etmen yeterli kilo slmamaya bak ;-)
Aynen bende sabah yazacagim bugunun menusunu canim ;-)
Ingiliz karbonatinj soramadim daha eczaneye ama faydsliymis bu su canim
Insallah canim bu gunlerde gecicek onlarda buyucek aslinda bazen hic buyumeselermi diyorum hep cocuk kalsalar bugunler asla bidaha geri gelmiycek cok tatli oluyolar sevdirip baktiriyorlar insan yorgunlugunu unutuveriyor bi bakmisim aksam olmusGördüm cnm maşallah çok güzel kilo vermişsin...bende 17 kilo verdiğim resimlerimi yükliyimde moral ve gaz olsun :)
kim bunu diycek diye bekliyodum canım :)
aşk birlikte yiyip şişmanlamak olmasa keşke ama acı gerçek bu eşime uysam 100 kilo olcam...
canım güzel menü azcık ekmekli bendensin :)
akşam yemeğinde bi sebze yemeği ve yoğurt görseydim bayilirdim menüne
Cnm hosbulduk benim oğlumda dis çıkarıyor 6,5 aylik
bende yorgunum uykusuzum iki saat uykuyla ise gidiyorum
isim çok yoğun eve geliyorum hic durmuyor dediğin gibi aynı hep mızmız
hep kucakta....
inş bi an önce çıkarırlar dişcikleri...
sağol canım...valla hele ben günde yarım ekmekten fazla yiyordum makarnası pilavı tatlısı ayrı......şükürler olsun bu kadar azalttım..dahada azalacak kızlar sayenizde ALLAH ın izniyle:):):)
Yarin bende normal suyumu karbonatli icicem 1 lt sassy suya basliycam bakalim toparlamam lazim istahim cok acildi ben stresliyken yiyenlerdenim
Insallah canim bu gunlerde gecicek onlarda buyucek aslinda bazen hic buyumeselermi diyorum hep cocuk kalsalar bugunler asla bidaha geri gelmiycek cok tatli oluyolar sevdirip baktiriyorlar insan yorgunlugunu unutuveriyor bi bakmisim aksam olmus
içtiğin 1,5 lt suyun içine 1 tatlı kaşığı toz tarçın atıp gün içinde bitirYarin bende normal suyumu karbonatli icicem 1 lt sassy suya basliycam bakalim toparlamam lazim istahim cok acildi ben stresliyken yiyenlerdenim
Günaydın kızlar :) Dünkü öğünlerimin bildirimini yapıyorum.
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 salatalık, 1 biber
Öğlen: 5 kaşık kurufasulye, 1 kase yoğurt
Akşam: Çoban salata(ceviz+tulum peynirili), 1 kase yoğurt
Sonra spora gittim geldim. Spordan sonra protein yemem gerektiğini söylediği için hocam saat 9 gibi zeytinyağında 1 yumurta, 1 maden suyu.
Ve kapanışı yaptım. Sizce nasıl kızlar? Kitabı okumadığım için çelişkilerdeyim. Karatay'a uygun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?