Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

tam buğday ekmeği yiyorum...ekmek yapmadım hiç..en iyisi günde 3 dilimi geçmemek söz geçmicem
canım bol su içmek bastırıyor bol bol su iç ekmek alışkanlık evet zor vvazgeçmesi haklısın lakin mecburuz bence sigara bırakmak daha kolay diyet yapmaktan ... inşallah allahım dayanma gücü versin cnm bu işi hafife almayalım kızlar gerçekten zor ve birbirimze tam gaz destek olalım

sağol canım...valla hele ben günde yarım ekmekten fazla yiyordum makarnası pilavı tatlısı ayrı......şükürler olsun bu kadar azalttım..dahada azalacak kızlar sayenizde ALLAH ın izniyle:):):)

sağol canım...valla hele ben günde yarım ekmekten fazla yiyordum makarnası pilavı tatlısı ayrı......şükürler olsun bu kadar azalttım..dahada azalacak kızlar sayenizde ALLAH ın izniyle:):):)
inşallah canım bak ben bugün acıbiber yğı sipariş ettim spor öncsi fazla olan bölgelerime sürüp sarıp spor yapıcam inşallah birde bir litre suya ir kaşık karbonat ve limon damlattım onu içiyorum oda zayıflatıyor dört günde şişkinliğim gitti göbişim indi hissediyorum

bende yarım ekmek yerdim günde şimdi bugun yediğim bir dilim ekmek şükürler olsun

canım çok iyi tebrik ederimm:)

Yarin bende normal suyumu karbonatli icicem 1 lt sassy suya basliycam bakalim toparlamam lazim istahim cok acildi ben stresliyken yiyenlerdenim

T
Tesekkur ederim nihalcim bu arada resimde ki fark super tebrik ederim canim

Insallah canim bu gunlerde gecicek onlarda buyucek aslinda bazen hic buyumeselermi diyorum hep cocuk kalsalar bugunler asla bidaha geri gelmiycek cok tatli oluyolar sevdirip baktiriyorlar insan yorgunlugunu unutuveriyor bi bakmisim aksam olmus

canım birden kesilmez zaten o şekilde birden zayiflarsin sonra kilo vermende durur
kendini en iyi sen biliyorsun eğer makarna pilav ve yarım ekmektende fazla yiyorduysan su anda bu miktar iyi bence... zamanla azaltirsin

Yarin bende normal suyumu karbonatli icicem 1 lt sassy suya basliycam bakalim toparlamam lazim istahim cok acildi ben stresliyken yiyenlerdenim

bende aynı cnm ya bu iştahı nasıl kontrol edicez

Insallah canim bu gunlerde gecicek onlarda buyucek aslinda bazen hic buyumeselermi diyorum hep cocuk kalsalar bugunler asla bidaha geri gelmiycek cok tatli oluyolar sevdirip baktiriyorlar insan yorgunlugunu unutuveriyor bi bakmisim aksam olmus

bi gülüşleri herşeye bedel Rabbim yüzlerini hep güldürsun ve isteyen herkese bu duyguyu taddirsin...
zaman geçecek ve büyüyecekler inş özleriz bu zamanlarını ...
doğduğunda bi kac aya kaybolan o mis kokuyu niye daha cok içime cekmedim diyorum şimdi...

içtiğin 1,5 lt suyun içine 1 tatlı kaşığı toz tarçın atıp gün içinde bitir
iştahı çok kesiyor ben yapıyorum

Günaydın kızlar :) Dünkü öğünlerimin bildirimini yapıyorum.
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 salatalık, 1 biber
Öğlen: 5 kaşık kurufasulye, 1 kase yoğurt
Akşam: Çoban salata(ceviz+tulum peynirili), 1 kase yoğurt
Sonra spora gittim geldim. Spordan sonra protein yemem gerektiğini söylediği için hocam saat 9 gibi zeytinyağında 1 yumurta, 1 maden suyu.
Ve kapanışı yaptım. Sizce nasıl kızlar? Kitabı okumadığım için çelişkilerdeyim. Karatay'a uygun mu?

Canım kahvaltın eksik bildiğim kadarıyla kahvaltıda zeytin yemen gerekiyor 10 adet kadar
Peyniri bol yemen gerek ve tabiki bi çay bardağı çiğ ceviz badem veya fındık yemen gerek
Et yok ama kurufasulye ve yumurtada güzel protein kaynağı Oyüzden iyi ...
Yalnışım varsa karatayı iyi bilenler düzeltecektir
Ben bi hafta yapmıştım araştırmıştım biraz...Tam uygulayamayınca bıraktım ama etkili bi diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…