Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Evet canım kuruyemişler konusunda haklısın, ani bir şekilde karataya geçiş yapınca evde yoktu dün yiyemedim ama bugün aldım kahvaltıma ekledim. Bugün zeytinimi de yedim. İş yerinde kendime tabak hazırladım gelip geçen insanlar garip garip bakıolar bana bunu sen mi yiceksin diye.Zaten yarım saattir oyalanıyorum tabakla resmen tıka basa doydum :) Onlar zayıflayınca görsünler asıl beni

Basen göbek off off şuan 70 kiloyum bakalım hedefim 50 kilo olmak.

Eklentiler

• image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 69

Karatayda doyana kadar yemek önemli canım Boşver sen onlar baksın dursun
En önemlisi sağlıklı besleniyorsun Öğünler arası en az 5 saat olmalı ve arada ayran süt hariç bişey içemiyorsun
İnşaallah güzel sonuçlar alırsın :)

hiçbirşey yiyemiyosun yazacaktim yalnıs olmuş canım :)

kızlar günaydın. bnde dün yürüyüşe başladım bgn 3.günüm diyette ama şimdiden bir şey yiyememeye başladım hep tok hissediyorum kendimi psikolojik olrak sanırım. dün öğlen bir armut yedim . sonra 1 türk kahvesi içtim. akşam içinde ekmeksiz çorba havuç rendesi ve 1 tane haslanmış papataes bir dilim karpuz yedim. gece çok acıktım. yatmadan önce 1 bardak şkersiz süt içip yattım. nasıl sizce?

dünkü menim,
kahvaltı 2 yumurtalı omlet domates salata peynir zeytin

akşam patlıcan kırmızı biber ve kıymayı haşladım yoğurtla karıştırdım yedim bide bir avuç fındık

2 litre su :)

öğleni az tuttuğun için acıkıyosun canım. sabah ve öğlen iyi beslenirsen akşam bi çorba bile yeter:) patates de acıktırır bu arada.
süt yoğurt ayran olabilir yatmadan önce.

T

Tesekkur ederim nihalcim bu arada resimde ki fark super tebrik ederim canim

Tesekkur ederım canım bunu duymak sevındırdı benı

karataya uygun bence gayette ghoşş

Basen göbek off off şuan 70 kiloyum bakalım hedefim 50 kilo olmak.

kız gobıs gıtse tmm dır

dünkü menim,
kahvaltı 2 yumurtalı omlet domates salata peynir zeytin

akşam patlıcan kırmızı biber ve kıymayı haşladım yoğurtla karıştırdım yedim bide bir avuç fındık

2 litre su :)

gayet guzel canım devam devammm

19/08/2014 menum

sabah sirkeli su

kahvaltı : domates salatalık azcık kızartma ( uzgunum ) 2 dlm ekmek

ögle : bulgurla 3 bıber dolması bol yogurt

aksam : komsu teyzem poca getrms mınık mınık ıkı tane yedım

sırkelı su ve kapanıs

aralardada lıhgt sut ıctım

Günaydın kizlar Dünün raporu:
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Geç yediğim için öğle yemeği yok
Ara 1-2 avuç findik 2 hurma
Aksam 5 kaşık bamya
Gece 1 armut 1 bardak sütlü kahve
Gün boyu 3 fincan yeşil çay ve 45 dk yürüyüş bu ara iyi gidiyorum haydi hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…