Evet canım kuruyemişler konusunda haklısın, ani bir şekilde karataya geçiş yapınca evde yoktu dün yiyemedim ama bugün aldım kahvaltıma ekledim. Bugün zeytinimi de yedim. İş yerinde kendime tabak hazırladım gelip geçen insanlar garip garip bakıolar bana bunu sen mi yiceksin diye.Zaten yarım saattir oyalanıyorum tabakla resmen tıka basa doydum :) Onlar zayıflayınca görsünler asıl beniCanım kahvaltın eksik bildiğim kadarıyla kahvaltıda zeytin yemen gerekiyor 10 adet kadar
Peyniri bol yemen gerek ve tabiki bi çay bardağı çiğ ceviz badem veya fındık yemen gerek
Et yok ama kurufasulye ve yumurtada güzel protein kaynağı Oyüzden iyi ...
Yalnışım varsa karatayı iyi bilenler düzeltecektir
Ben bi hafta yapmıştım araştırmıştım biraz...Tam uygulayamayınca bıraktım ama etkili bi diyet
Evet canım kuruyemişler konusunda haklısın, ani bir şekilde karataya geçiş yapınca evde yoktu dün yiyemedim ama bugün aldım kahvaltıma ekledim. Bugün zeytinimi de yedim. İş yerinde kendime tabak hazırladım gelip geçen insanlar garip garip bakıolar bana bunu sen mi yiceksin diye.Zaten yarım saattir oyalanıyorum tabakla resmen tıka basa doydum :) Onlar zayıflayınca görsünler asıl beni
basenlerin çok fazla değil canımm:) göbiş gitse tamamdırrrBasen göbek off off şuan 70 kiloyum bakalım hedefim 50 kilo olmak.
Karatayda doyana kadar yemek önemli canım Boşver sen onlar baksın dursun
En önemlisi sağlıklı besleniyorsun Öğünler arası en az 5 saat olmalı ve arada ayran süt hariç bişey içemiyorsun
İnşaallah güzel sonuçlar alırsın :)
bencede göbis var sadecebasenlerin çok fazla değil canımm:) göbiş gitse tamamdırrr
arada hiç bir şey yemedin mi?dünkü menim,
kahvaltı 2 yumurtalı omlet domates salata peynir zeytin
akşam patlıcan kırmızı biber ve kıymayı haşladım yoğurtla karıştırdım yedim bide bir avuç fındık
2 litre su :)
öğleni az tuttuğun için acıkıyosun canım. sabah ve öğlen iyi beslenirsen akşam bi çorba bile yeter:) patates de acıktırır bu arada.kızlar günaydın. bnde dün yürüyüşe başladım bgn 3.günüm diyette ama şimdiden bir şey yiyememeye başladım hep tok hissediyorum kendimi psikolojik olrak sanırım. dün öğlen bir armut yedim . sonra 1 türk kahvesi içtim. akşam içinde ekmeksiz çorba havuç rendesi ve 1 tane haslanmış papataes bir dilim karpuz yedim. gece çok acıktım. yatmadan önce 1 bardak şkersiz süt içip yattım. nasıl sizce?
hayır canım ben karatay yapıyorumarada hiç bir şey yemedin mi?
bgünde öğlen için 2 patates ve meyveli yoğurt getrmiştim yanıma?olmaz mı?öğleni az tuttuğun için acıkıyosun canım. sabah ve öğlen iyi beslenirsen akşam bi çorba bile yeter:) patates de acıktırır bu arada.
süt yoğurt ayran olabilir yatmadan önce.
ben arada hiç bir şeıy yemedden duramıyorum ya. illa ağzım dolu olacak:)oyalanmalıyım öyle:)hayır canım ben karatay yapıyorum
meyveli yoğurt aslında diyete pek uygun değil canım ama sen çok sıkı tutmuyosun zaten:)bgünde öğlen için 2 patates ve meyveli yoğurt getrmiştim yanıma?olmaz mı?
arada yoğurt yemen en doğrusu ama kuruyemiş de olur:)ben arada hiç bir şeıy yemedden duramıyorum ya. illa ağzım dolu olacak:)oyalanmalıyım öyle:)
T
Tesekkur ederim nihalcim bu arada resimde ki fark super tebrik ederim canim
Günaydın kızlar :) Dünkü öğünlerimin bildirimini yapıyorum.
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 salatalık, 1 biber
Öğlen: 5 kaşık kurufasulye, 1 kase yoğurt
Akşam: Çoban salata(ceviz+tulum peynirili), 1 kase yoğurt
Sonra spora gittim geldim. Spordan sonra protein yemem gerektiğini söylediği için hocam saat 9 gibi zeytinyağında 1 yumurta, 1 maden suyu.
Ve kapanışı yaptım. Sizce nasıl kızlar? Kitabı okumadığım için çelişkilerdeyim. Karatay'a uygun mu?
Basen göbek off off şuan 70 kiloyum bakalım hedefim 50 kilo olmak.
dünkü menim,
kahvaltı 2 yumurtalı omlet domates salata peynir zeytin
akşam patlıcan kırmızı biber ve kıymayı haşladım yoğurtla karıştırdım yedim bide bir avuç fındık
2 litre su :)
Sezeryan göbeği o çok zor oluyor canım ama leslie bugün 3. Gün olucak baya terletti ve bugün 3 mil olanı yapıcam.basenlerin çok fazla değil canımm:) göbiş gitse tamamdırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?