- 25 Haziran 2014
- 289
- 57
- 38
nasıl sıkı tutmuyorum canım anlamadım?meyveli yoğurt aslında diyete pek uygun değil canım ama sen çok sıkı tutmuyosun zaten:)
patates de iyi de akşama çok acıktırabilir seni
Kızlar günaydınn dün yediklerim sabah 2 yumurtalı omlet öğlen 2 biftek ve ayran akşam 5 dilim sucuk ve ayranbu arada ertesi gün yazma işini sevmedim dün ne yediğimi unutuyorum Bi de jillian kickbox cardio ve zumba yaptım
Hahhaahh kaçamaklar çabuk unutulur :)Bende unutuyom ozellıklede kacamaklarımı
kızlar günaydın. bnde dün yürüyüşe başladım bgn 3.günüm diyette ama şimdiden bir şey yiyememeye başladım hep tok hissediyorum kendimi psikolojik olrak sanırım. dün öğlen bir armut yedim . sonra 1 türk kahvesi içtim. akşam içinde ekmeksiz çorba havuç rendesi ve 1 tane haslanmış papataes bir dilim karpuz yedim. gece çok acıktım. yatmadan önce 1 bardak şkersiz süt içip yattım. nasıl sizce?
dünkü menim,
kahvaltı 2 yumurtalı omlet domates salata peynir zeytin
akşam patlıcan kırmızı biber ve kıymayı haşladım yoğurtla karıştırdım yedim bide bir avuç fındık
2 litre su :)
19/08/2014 menum
sabah sirkeli su
kahvaltı : domates salatalık azcık kızartma ( uzgunum) 2 dlm ekmek
ögle : bulgurla 3 bıber dolması bol yogurt
aksam : komsu teyzem poca getrms mınık mınık ıkı tane yedım
sırkelı su ve kapanıs
aralardada lıhgt sut ıctım
Sezeryan göbeği o çok zor oluyor canım ama leslie bugün 3. Gün olucak baya terletti ve bugün 3 mil olanı yapıcam.
Günaydın kizlar Dünün raporu:
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Geç yediğim için öğle yemeği yok
Ara 1-2 avuç findik 2 hurma
Aksam 5 kaşık bamya
Gece 1 armut 1 bardak sütlü kahve
Gün boyu 3 fincan yeşil çay ve 45 dk yürüyüş bu ara iyi gidiyorum haydi hayırlısı :)
Bende unutuyom ozellıklede kacamaklarımı
Ayy herkes ne güzel gidio tü tü tüü maşallaaah, hepimiz çok sağlıklı ve fit olucaz
Hahhaahh kaçamaklar çabuk unutulur :)
canım sabah çok geç yemiyosan öğleni es geçme derim ondan acıkıyor olabilirsin Tabi karatay yapmıyosan
Çok güzel canım afiyet olsun :)
Neyseki kızartma sabah canım veee akşam ki miniş poğaçalar akşam yemeğinin yerini almış
Bende de var o meretten nasıl kurtulcaz bundan yahuuuu
Güzel canım menün afiyet olsun :)
Maşallah harikayız biz
bayagıdır kzartma yemıyordum 3-4 dlm patlıcan ve patates kızartması yıdıydım ama daha yemıycem ...
anne memleketıne gıdıyorum iç anadolu kurtma bıber dolmaları karnıyarıkları ımhhh erısteler mantılar Allahım sabır versın bana ...
bıde tek gıdınce teyzoslarım ye ye yeeee nıhal kızım haydı dıye dıye delırtıyorlar
Bende menümü yazayım canlarrr :)
Sabah :
1 dilim kepek ekmeği
İncecik bi dilim kaşar peyniri
1 yumurta
Öğle :
1 servis kaşığı türlü
3 kaşık makarna
Yarım kase yoğurt
Ara :
Arkadaş Mevlana şekeri getirmiş bi adet yedim minicik
Akşam :
1 servis kaşığı domatesli patatesli peynirli melemen
Sonrasında kocam künefe yapmış çok ısrar etti sadece bi çatalın ucuyla aldım kırılmasın diye
En sevdiğim tatlıdır halbuki Çok mutluyum çookkk dur dedim nefsime
Vee regl oldum inşallah pazara kadar bu şişkinlik giderde tartıda güzel rakamlar görürüm
45 dk tempolu alışveriş buda spor sayılır bence cılkım çıktı helede bebişle
Veee 2,5 lt su
Ahh canım o ısrarlar olmasa zaten
Kilonu korumaya çalış canım tatilde illaki kaçamak olur hemde hergün olur
Ama sen diğer öğünlerle dengelersin
Dönüncede karataylaa
Bende de var o meretten nasıl kurtulcaz bundan yahuuuu
Hergün mekik çekince ciddi bir sıkılaşma oluyor ama bırakırsan yine aynı fakat benim asla sıfırlanmadı hep ayva göbeği kaldı
Sadece kahvaltini daha guclu yapmalisin.birde spordan sonra protein olarak yogurt yiyebilirsin saat 9 yumurta icin gec bi saat cunku.onun disinda superGünaydın kızlar :) Dünkü öğünlerimin bildirimini yapıyorum.
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 salatalık, 1 biber
Öğlen: 5 kaşık kurufasulye, 1 kase yoğurt
Akşam: Çoban salata(ceviz+tulum peynirili), 1 kase yoğurt
Sonra spora gittim geldim. Spordan sonra protein yemem gerektiğini söylediği için hocam saat 9 gibi zeytinyağında 1 yumurta, 1 maden suyu.
Ve kapanışı yaptım. Sizce nasıl kızlar? Kitabı okumadığım için çelişkilerdeyim. Karatay'a uygun mu?
Anacim sen nasilsa bozulcak doye hergun kacamak yapiyosun olmaz ama birbirinizi olur canim arada diye gevsetip durmayin.tatile gittigindede yaptigin her gevseklik icin yuruyerek dengelemelisin.ertelemekle olmaz.menun gayet hoş canım saglıklı kacamak olmadıgı sureece haftada raat 1,5 kg gıder gayette saglıklı bence
kız vallahı tatılde neydecegum bılmıyorum ama sıfır ekmeklen dıkkat edıcem gene
menun gayet hoş canım saglıklı kacamak olmadıgı sureece haftada raat 1,5 kg gıder gayette saglıklı bence
kız vallahı tatılde neydecegum bılmıyorum ama sıfır ekmeklen dıkkat edıcem gene
Hergün mekik çekince ciddi bir sıkılaşma oluyor ama bırakırsan yine aynı fakat benim asla sıfırlanmadı hep ayva göbeği kaldı
Dünkü menüm:
Sabah: Yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, ceviz
Öğlen: Erik+biraz kavun
Akşam: Tavuk, salata+ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?