Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlar günaydınn dün yediklerim sabah 2 yumurtalı omlet öğlen 2 biftek ve ayran akşam 5 dilim sucuk ve ayran bu arada ertesi gün yazma işini sevmedim dün ne yediğimi unutuyorum Bi de jillian kickbox cardio ve zumba yaptım

canım sabah çok geç yemiyosan öğleni es geçme derim ondan acıkıyor olabilirsin Tabi karatay yapmıyosan

dünkü menim,
kahvaltı 2 yumurtalı omlet domates salata peynir zeytin

akşam patlıcan kırmızı biber ve kıymayı haşladım yoğurtla karıştırdım yedim bide bir avuç fındık

2 litre su :)

Çok güzel canım afiyet olsun :)

Neyseki kızartma sabah canım veee akşam ki miniş poğaçalar akşam yemeğinin yerini almış

Sezeryan göbeği o çok zor oluyor canım ama leslie bugün 3. Gün olucak baya terletti ve bugün 3 mil olanı yapıcam.

Bende de var o meretten nasıl kurtulcaz bundan yahuuuu

Güzel canım menün afiyet olsun :)

Bende unutuyom ozellıklede kacamaklarımı

Ayy herkes ne güzel gidio tü tü tüü maşallaaah, hepimiz çok sağlıklı ve fit olucaz

Maşallah harikayız biz

bayagıdır kzartma yemıyordum 3-4 dlm patlıcan ve patates kızartması yıdıydım ama daha yemıycem ...

anne memleketıne gıdıyorum iç anadolu kurtma bıber dolmaları karnıyarıkları ımhhh erısteler mantılar Allahım sabır versın bana ...

bıde tek gıdınce teyzoslarım ye ye yeeee nıhal kızım haydı dıye dıye delırtıyorlar

Bende menümü yazayım canlarrr :)

Sabah :
1 dilim kepek ekmeği
İncecik bi dilim kaşar peyniri
1 yumurta

Öğle :
1 servis kaşığı türlü
3 kaşık makarna
Yarım kase yoğurt

Ara :
Arkadaş Mevlana şekeri getirmiş bi adet yedim minicik

Akşam :
1 servis kaşığı domatesli patatesli peynirli melemen

Sonrasında kocam künefe yapmış çok ısrar etti sadece bi çatalın ucuyla aldım kırılmasın diye
En sevdiğim tatlıdır halbuki Çok mutluyum çookkk dur dedim nefsime
Vee regl oldum inşallah pazara kadar bu şişkinlik giderde tartıda güzel rakamlar görürüm

45 dk tempolu alışveriş buda spor sayılır bence cılkım çıktı helede bebişle
Veee 2,5 lt su

Ahh canım o ısrarlar olmasa zaten
Kilonu korumaya çalış canım tatilde illaki kaçamak olur hemde hergün olur
Ama sen diğer öğünlerle dengelersin
Dönüncede karataylaa

Ahh canım o ısrarlar olmasa zaten
Kilonu korumaya çalış canım tatilde illaki kaçamak olur hemde hergün olur
Ama sen diğer öğünlerle dengelersin
Dönüncede karataylaa

menun gayet hoş canım saglıklı kacamak olmadıgı sureece haftada raat 1,5 kg gıder gayette saglıklı bence

kız vallahı tatılde neydecegum bılmıyorum ama sıfır ekmeklen dıkkat edıcem gene

Hergün mekik çekince ciddi bir sıkılaşma oluyor ama bırakırsan yine aynı fakat benim asla sıfırlanmadı hep ayva göbeği kaldı

bende 1 hafta spor yaptım duzenlı sıkılastım suanda yapamıyorum aksamları cok gec oluyor =( en ıyısı senelık spor salonuna yazılacaksın mis

Sadece kahvaltini daha guclu yapmalisin.birde spordan sonra protein olarak yogurt yiyebilirsin saat 9 yumurta icin gec bi saat cunku.onun disinda super

menun gayet hoş canım saglıklı kacamak olmadıgı sureece haftada raat 1,5 kg gıder gayette saglıklı bence

Anacim sen nasilsa bozulcak doye hergun kacamak yapiyosun olmaz ama birbirinizi olur canim arada diye gevsetip durmayin.tatile gittigindede yaptigin her gevseklik icin yuruyerek dengelemelisin.ertelemekle olmaz.

Tatil bu sonuçta hele memleketteysen ısrarlara herazaman dur da denmiyor
Elinden geldiğince diğer öğünlerde dengeleyeceksin Sıfır ekmekte güzel bence

Hergün mekik çekince ciddi bir sıkılaşma oluyor ama bırakırsan yine aynı fakat benim asla sıfırlanmadı hep ayva göbeği kaldı

Mekikte hiç sevmiyorum ya ama tek yolu bu haklısın
İşime gelmiyor ama çok net biliyoruz hepimiz

Dünkü menüm:

Sabah: Yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, ceviz
Öğlen: Erik+biraz kavun
Akşam: Tavuk, salata+ayran

Canım yeni olduğumdan çok bilmiyorum Karatay mı yapıyodun
Karatay kahvaltısı ama öğlen meyve var ?? Bilgilendirirmisin...
Akşamda süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…