Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Canım yeni olduğumdan çok bilmiyorum Karatay mı yapıyodun
Karatay kahvaltısı ama öğlen meyve var ?? Bilgilendirirmisin...
Akşamda süper

Karatayımsı bir şey yapıyorum:) Meyve yerseniz de gündüz 15:00 a kadar yiyin diyor karatay o yüzden arada meyve yedim çünkü meyveyi çok seviyorum vazgeçemiyorum aslında sabah kahvaltısında yesem daha iyi galiba iki öğün yemiş olurum böyle ara öğün gibi oldu.

Evet bende Karataysa kahvaltıda yesen daha iyi olur diycektim
Bide kavundan çok şekerli olduğu için mümkün olduğunca uzak durmalıyız
bende severim keratayı :)

Çok az yedim canım kavun bir iki çatal aldım sadece en azından doğal şeker:) Erken saatlerde yenilince her türlü yakılır ben akşam yerdim böyle dolu dolu tabak meyve en azından o alışkanlığımdan kurtuldum Meyveyi de kahvaltıda yiyeyim en iyisi baya doymuş olurum kahvaltıda akşama kadar da arada acıkırsam ayran falan içerim. Bakalım pazar günü tartılınca anlarız karatay işe yarıyor mu bir ilerleme görmezsem kendi kendime uydurduğum diyetime dönerim öbür hafta

Basen göbek off off şuan 70 kiloyum bakalım hedefim 50 kilo olmak.
bende 72 kiloyum ama bende hiç göbek yok basen ve kollar bacaklar çok kalın
resim yükleme şansım yok kamu bilgisayarı old. için ama birkaç hafta sonra zayıflayınca önceki ve sonraki fotolarımı koyucam evden.şuan utanıyorum:)

Aynen çok güzel tespitler canım tebrik ediyorum seni ne diyim :)
İnşaallah pazar günü yüzümüz gülecek

Göbek çok kötü canım ya bende ikisi de var basen ve göbek ordan biliyorum
En kısa zamanda incecik fotolarını bekliyoruz canım

Bugün akşama kardeşim karalahana dolması yapıyor arkadaşlar en sevdiğim yemek
Nasıl dayanıcam bilmiyorum
Etli ve pirinçli sizce kaç tane yiyebilirim ?????
Emzirdiğim için canımın bu kadar istediği bişeyden mahrum olmak istemiyorum
Yanında sadece yoğurt yiyeceğim Akşam 18,00 den önce yiyeceğim bugün oğluşu doktora götürcem kontrolü var
İşten erken çıkıcam dolayısıyla akşam erkenden evde olucam inşallah

Basen çok zor eriyor ve benimde kollar vardı ama su şişeleri ile hafif yaparak biraz incelttim.ben gaza gelmek için resim yükledim ve geliyorum da burası sayesinde...kolay gelsin bize canım

bende 1 hafta spor yaptım duzenlı sıkılastım suanda yapamıyorum aksamları cok gec oluyor =( en ıyısı senelık spor salonuna yazılacaksın mis
Evlenmeden önce çok rahattım eve plates hocası bile geliyordu ama evlendikten sonra işler değişiyor iş güç çoluk çocuk eş... Hiç zamanın olmuyor ve eşine mi zaman ayıracaksın çocuk mu iş mi spor mu... Ben artık 5 dk nın bile değerini bilir oldum ve spor salonuna gitmek gelmek şu trafikte o kadar zor ki... En iyisi sağlam irade ile evde bir kaç hareket yapmak ve yediklerine dikkat edeceksin...

Madem emziriyorsun istediğin kadar ye bence :) ama bu söylediğim sadece duygusal onu bil :)

Bulgurlu yapmazmi senin icin.emziriyosun pirinclide olsa ye bi tabak ama bol yogurt ye.yarasin sut olsun bebise.

Sadece kahvaltini daha guclu yapmalisin.birde spordan sonra protein olarak yogurt yiyebilirsin saat 9 yumurta icin gec bi saat cunku.onun disinda super
Hocam yumurtada yoğurttan daha çok protein olduğunu söyledi o yüzden yedim Akşam yemeğimi de az yediğim için bişey olmaz diye düşündüm. Akşam yemeğimi düzgün yiyince spordan geldiğimde yoğurt yemeye çalışırım :) Bir de bademde de protein varmış sizin de aklınızda bulunsun

Evet canim biliyorum bende tuketiyorum bol bol.sorun yumurtada degil saatinde ama spor yaptigin icin cok sorun olmaz diye dusunuyorum belki sabah ac uyanmana sebep olabilir.

Basen çok zor eriyor ve benimde kollar vardı ama su şişeleri ile hafif yaparak biraz incelttim.ben gaza gelmek için resim yükledim ve geliyorum da burası sayesinde...kolay gelsin bize canım
zayıflayınca basen de gidiyo ben 80 lerden 53 e inmiştim o zaman ne basen kalıyo ne bacak
ama çok kararlıyım bu sefer beslenme şeklimi tamamen değiştirdim uzun vadede zayıflayıp zayıf kalmak planım
inşallah

Kızlar birkac gundur hiç bozmuyorum arada tartıliyorum geçen haftaya göre veriyorum sanırım 2 öğün olmalı benim düzenim buarada ingiliz sodasi na basladim ama tadı iğrenç okul başlayınca daha düzenli olur yeniyıla 55 le girmek istiyorum :)

su şişesi işe yarıyo mu kollarda etkisi cok mu yani bende denesem iyi olacak :)

Bende hiç sevmiyorum ama 20 20 çekiyorum ve aklıma ne zaman gelirse yapıyorum şu son 1 haftadır.

çok iyi canım gider o zaman göbis fazla dayanamaz

Madem emziriyorsun istediğin kadar ye bence :) ama bu söylediğim sadece duygusal onu bil :)

tahmin edebiliyorum cnm çok abartmadim
Bulgurlu yapmazmi senin icin.emziriyosun pirinclide olsa ye bi tabak ama bol yogurt ye.yarasin sut olsun bebise.

canım dün söyledimde Bulgurlu olmaz güzel olmuyo dedi bebeğede o baktığı için ikisini ayrı ayrı istemedim.Zaten çok nadir yapıyoruz deyince iyi dedim az yerim 1 tabak yedim yoğurtlu ne az oldu ne de çok bugünde böyle olsun artık....

kızlar ben geldimmm..tümünü okudum ve artık bugünkü menümü yazabilirim:)
sabah:1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta
ara:1 fincan sütlü kahve
öğlen:1 tabak patetes köfte yemeği,1 dilim ekmek
ara:1 bardak ayran
akşam:1 kase çorba,1 incir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…