Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

afiyet olsun cnm ekmek azalmış iyice
sabaha bide peynir ekle istersen

Kizlarcim aykiri gitmek istemem ama ben gunu gunune paylasmak ostiyorum
Menulerimi aksamlari oteki turlu olmuyo motivasyonum dusuyo

Kizlarcim aykiri gitmek istemem ama ben gunu gunune paylasmak ostiyorum
Menulerimi aksamlari oteki turlu olmuyo motivasyonum dusuyo

Ben de sana katılıyorum sabah yazınca unutuyorum ben en azından akşam yemeğinden sonra yazarsak günü gününe yazmış oluruz diğer kızlar da fikrini söylesin bakalım onlar da isterse akşam paylaşırız

Dimi ama adi ustunde gunluk:)dun ne yemistim olunca olmuyo bence.kizlarda soylesinde

Benim icin farketmez kizlar ben verilen genel karara uyuyorum:) dun kizlar aksamlari herkes giremiyo dedi o yuzden sabah yazalim dedik ama bu sabah yazarken bende bi dusundum neydi diye:)

Bence
Benim icin farketmez kizlar ben verilen genel karara uyuyorum:) dun kizlar aksamlari herkes giremiyo dedi o yuzden sabah yazalim dedik ama bu sabah yazarken bende bi dusundum neydi diye:)
giremeyenler sabah bildirsin.sicagi sicagina yazmak daha iyi yine cogunluga uyucam mecbur tabi ama cokta hevesli degilim yani

Aynen ben de düşündüm eksik bile yazmış olabilirim unutuyorum ne yediğimi İsteyen akşam yazsın isteyen sabah yazsın kime nasıl uyuyorsa

Unutmadan yazayım bugün yediklerimi

Sabah: domates, peynir, haşlanmış yumurta, salatalık, yeşil zeytin, biraz ceviz
Akşam: 1 tabak yeşil mercimek yemeği+yoğurt+salata

Az önce de soğuk süte nescafe koydum biraz onu içtim baya da tokum bugün

Bu aralar siparislerden dolayi cok erken kalkiyorum dolayisiyla 3 ogun yapiyorum sabah 6da 1 muz 1 avuc ceviz yedim
Oglen peynirli salata yarim kutu zero
Aksam barbunya yogurt

Arkadaşlar zaten ilk dile getirdigimde toplu yazilsin derken sabah öğle akşam yazilsin diye talep etmiştim çünkü tüm gün kim ne yiyo belli olmuyordu
ama toplu şekilde yazdiktan sonra isteyen akşam isteyen sabah yazsın farketmez
benim içinde akşam yazmak daha iyi sabah işim yoğun oluyor gece nasıl olsa bebis mesaisi var :)

20.08.2014 menüm

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim kaşar peyniri

Öğle:
1 kepçe şehriye çorbası
1 kepçe nohut yemeği
1 kase cacık

Akşam:
1 tabak etli karalahana dolması 10 adet vardır
1 kase yoğurt

2,5 lt su

Kizlar pazar günü kilomu soylemeyi unuttum. 92 olmusum. 1 kilo almisim. Tatildeyim. O yüzden yazamadım. Diyet hic iyi gitmiyo hele tatildeyken. Dahada almazsam (((( dönüşte baslicam tekrar . Gorusuruz. Takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…