Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Kızlar ben de yer yemez öğün sonu yazınca iyiydi böyle motivasyonum düştü sanırım bugün sabah omlet yedim süt içtim saat 4-5 gibi kısır yedim baya dukandaydım gitti diyet çok mutsuzum ama spora devam tam gaz umarım cok etkilemez

Kizlar pazar günü kilomu soylemeyi unuttum. 92 olmusum. 1 kilo almisim. Tatildeyim. O yüzden yazamadım. Diyet hic iyi gitmiyo hele tatildeyken. Dahada almazsam (((( dönüşte baslicam tekrar . Gorusuruz. Takipteyim
Evet bayadir yoksun canim.. tatil bittiginde duzelir umarm:) eylul ayinda boyle olmayiz heralde

topik olarak kotuyuz bu aralar. Moralim bozuluyo:/

Silkelenin kendinize gelin yahuuu moral bozmak yok bu kilolar gidecekkk herkes istediği kiloya inecek sadece biraz sabır bi günde almadık ki bu kiloları hemen verelim sabredin dayanınnn birkaç ay sonra yolu yarılıcaz bazıları istediği kiloya inmiş bile olcak kaçanak da yapmayalım pazar hariç biran önce kurtulalım şu kilolardan sonrasında bol bol yaparız kaçamak:)

Ne güzel yarışma havasında da geçiyo sevgiden nazar boncuğunu bakalım bu hafta kim alacak daha 3-4 gün var bol spor kaçamaksız pazara kadar bir kilo gider

Ilk azim yok sanki anlamadim bende:/
su tatiller ve sicaklar bitse okullar acilsa da herkesin hayati duzene girse keske..

Ne güzel yarışma havasında da geçiyo sevgiden nazar boncuğunu bakalım bu hafta kim alacak daha 3-4 gün var bol spor kaçamaksız pazara kadar bir kilo gider

Gidecek cnm bu kilolar :)
pes etmek yok kendi adıma :)

günaydın herkese
dün bütün gün çok iradeli davrandım ama işten eve gidince kocam sayesinde tatlı yedim
bana da zorla yedirdi sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçti bugün kendime ceza akşam hiçbişey yemicem :)

Ahh şu kocalar ve ısrarları yok mu?Moralini bozma canım pazar yapacağın kaçamağı dün yapmış oldun öyle düşün. Akşam da bişey yemeden olmaz en azından 6 gibi 1 kase yoğurt yersen o bile tutar seni

karbonhidratları kesmek mantıklı :) ben diyetistene gittiğimde haftada sadece 2 defa makarna yiyebiliyodum. onun dışında tavuk , et , ciğer sebzeler :)

Günaydın arkadaşlar bugün güzel ve iradeli bir gün olsun hepimize...
Yatmadan 1-2 saat önce meyve yenmeli mi arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…