Iyi geceler canim evet bugun herkes sus pus:)Yavaş yavaş yatayım ben sabah kalkıp yürümem lazım kaç gündür sporu aksattımİyi geceler hepinizeee
Evet bayadir yoksun canim.. tatil bittiginde duzelir umarm:) eylul ayinda boyle olmayiz heraldeKizlar pazar günü kilomu soylemeyi unuttum. 92 olmusum. 1 kilo almisim. Tatildeyim. O yüzden yazamadım. Diyet hic iyi gitmiyo hele tatildeyken. Dahada almazsam(((( dönüşte baslicam tekrar . Gorusuruz. Takipteyim
topik olarak kotuyuz bu aralar. Moralim bozuluyo:/Kızlar ben de yer yemez öğün sonu yazınca iyiydi böyle motivasyonum düştü sanırım bugün sabah omlet yedim süt içtim saat 4-5 gibi kısır yedim baya dukandaydım gitti diyet çok mutsuzum ama spora devam tam gaz umarım cok etkilemez
Ilk azim yok sanki anlamadim bende:/Silkelenin kendinize gelin yahuuu moral bozmak yok bu kilolar gidecekkk herkes istediği kiloya inecek sadece biraz sabır bi günde almadık ki bu kiloları hemen verelim sabredin dayanınnn birkaç ay sonra yolu yarılıcaz bazıları istediği kiloya inmiş bile olcak kaçanak da yapmayalım pazar hariç biran önce kurtulalım şu kilolardan sonrasında bol bol yaparız kaçamak:)
Duyguyla ben varm canimbu saatte benden başka kimsecikler yok galiba
Silkelenin kendinize gelin yahuuu moral bozmak yok bu kilolar gidecekkk herkes istediği kiloya inecek sadece biraz sabır bi günde almadık ki bu kiloları hemen verelim sabredin dayanınnn birkaç ay sonra yolu yarılıcaz bazıları istediği kiloya inmiş bile olcak kaçanak da yapmayalım pazar hariç biran önce kurtulalım şu kilolardan sonrasında bol bol yaparız kaçamak:)
Ne güzel yarışma havasında da geçiyo sevgiden nazar boncuğunu bakalım bu hafta kim alacakdaha 3-4 gün var bol spor kaçamaksız pazara kadar bir kilo gider
Ilk azim yok sanki anlamadim bende:/
su tatiller ve sicaklar bitse okullar acilsa da herkesin hayati duzene girse keske..
Duyguyla ben varm canim
Kararliliklarimiz uzun surmuyo iste su tatil doneminde.. neyse az kaldi bakalim:)cnm daha bigün önce hepimiz cok iyiyiz maşallah diyoduk olur aksilikler tatil mevsimi birbirimizi uyaracagiz
önemli olan pes etmemek
Kararliliklarimiz uzun surmuyo iste su tatil doneminde.. neyse az kaldi bakalim:)
Ahh şu kocalar ve ısrarları yok mu?günaydın herkese
dün bütün gün çok iradeli davrandım ama işten eve gidince kocam sayesinde tatlı yedim
bana da zorla yedirdi sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçti bugün kendime ceza akşam hiçbişey yemicem :)
kilon çok fazla değil ya o açıdan:)
hoşgeldin canım. ekleyeyim mi listeye?[/QUOTE
Hoşbuldum teşekkür ederim :) ekle canım bende listede olmak istiyorum :)
ilk olarak protoin ağırlıklı beslenmeyi planladım bakalım burdanda tüyolar alırım diye katılmak istedim:) günaydınn hayırlı olsunn neler yapıyosun nasıl beslenmeyi düşünüyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?