Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

çok desteğe ihtiyacım var ilk sayfalarda okudum TurkishCandy 90 dan 67 ye 4 ayda nasıl düştün maşallah mutlaka anlatmışsındır ama sayfaların hepsini okuyamadım varmı böyle bir yazın varsa nerde bulup okumak isterim 2012 ağustosda 90 kilo ile diyete ve spora başladım 2013 ağustosda 70 kiloya indim 2014 ağustos bugün sabah bir tartıldım yine 90 ım allahım ne çekilmez bir çiledir bu diyet bıktımmmmmmm

Günaydınlaaar :)
Dün yediklerim:
Sabah: Klasik Karatay kahvaltısı
Öğlen: Ezogelin çorba
Ara: 4-5 ceviz
Akşam: 3 köfte - çoban salata - 2 kaşık barbunya - Ayran
Yemekten 1 saat sonra da sütlü nescafe
Diyetlerde hep aç kalmaya alışmışım. Bunları yiyince sanki çok yiyomuşum kilo alacakmışım gibi hissediyorum

Günaydın kizlar dun (20.08.2014)
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Ara 1 avuç findik 1 bardak sütlü kahve
Akşam 5 kaşık bamya 1 dilim ekmek
Gece 1 armut 1 çay bardağı süt
Ingiliz sodasi 2.5 litre su yeşil çay ve 45 dk yürüyüş opuyorum hepinizi

gunaydın kızlar

20/08/2014

kahvaltı ıkı dılım ekmek domates salatalık peynır

öğle bır tabak dolusu kısır yedım arkadasım gelmıstı ofise =(

aksam yogurt ıcıne pılav koydum 3 kasık

kızlar yogunum yarın tatıle gıdıyorum cok bakamıycam sızlere sabah tartılcem gene

diyet kelımesını unutmak lazım aslında karatayı arastır canım ac kalmadann zayıflıyorsun saglıklı beslenme hem kendının hemde eş cocuk varsa onların saglıgı ıcın uygulanabılır bırsey

Günaydın arkadaşlar bugün güzel ve iradeli bir gün olsun hepimize...
Yatmadan 1-2 saat önce meyve yenmeli mi arkadaşlar?
Hayir canim meyve aksam yemeginde bile yenilmemeli. En gec oglen 3te yemen lazim:)

lorinem inde dedigi gibi buna bi diyet olarak bakma saglikli yasama gecis olarak dusun:) bende 90dan indim kararli oluesan hic zor degil emin ol:) basari oykulerine yazdim hikayemi. Oradan bakabilirsin:)

Tamam canim:) tatil donusu sende buyuk bi kararlilik ve azim bekliyorumm:)

herhangi bir sağlık kontrolünden geçmiş miydin ? troidlere baktırmak önemli diye biliyorum .

Cnım tahlıler elbettekı onemlıdır lakın şuna ınanıyorum kılo alıyorsan yıyorsundur derlerya ben o modeldenım he evet bunyem kılo almaya musaıt hep az yemelı dıkkat etmelıyım agzına kılıdı vurur dıkkat edersen kılo verırsın troıd ya da hormonlarda var ıse bır sorun zor kılo verırsın ama genede verırsın

saglık acısından kontrol tahlıl yaptır ıstersen tabı

hadi bakalım o zaman kolay gelsin hepimize :)

Tüm gün boşa gitmiş gibi hissediyor insan anlıyorum canım seni ama akşamı tamamen es geçme derim hafif geçir
Haftasonuna kadar da daha çok dikkat edersin

Günaydın arkadaşlar bugün güzel ve iradeli bir gün olsun hepimize...
Yatmadan 1-2 saat önce meyve yenmeli mi arkadaşlar?

Akşamları meyve yemek sakıncalı canım Yenecekse öğleden önce tercih edilmeli

Bunu bende merak ediyordum canım iyi konuya değinmişsin
Başarı hikayesi varsa link isteyelim okuyalım hatta

Çok çok beğendim benden kocamann

Öğle yok Sabah geç yapıldığından mı acaba???
Birde gece armut olmasaydı akşam daha iyi geçerdi
Afiyet olsun yaramasın

İyi tatiller canım Çok çok güzel geçsin inşallah dönüşün muhteşem olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…