meyveler öğlen yenmeli diyorlar. zaten 6-7den sonra sadece içecek tüketilmeli su çay süt gibiGünaydın arkadaşlar bugün güzel ve iradeli bir gün olsun hepimize...
Yatmadan 1-2 saat önce meyve yenmeli mi arkadaşlar?
çok desteğe ihtiyacım varilk sayfalarda okudum TurkishCandy 90 dan 67 ye 4 ayda nasıl düştün maşallah mutlaka anlatmışsındır ama sayfaların hepsini okuyamadım varmı böyle bir yazın varsa nerde bulup okumak isterim 2012 ağustosda 90 kilo ile diyete ve spora başladım 2013 ağustosda 70 kiloya indim 2014 ağustos bugün sabah bir tartıldım yine 90 ım allahım ne çekilmez bir çiledir bu diyet bıktımmmmmmm
selamlar bende aranıza katılmak istiyorum . İsmim : Elif Kilom : 74.6 Hedef :60 :)
Hayir canim meyve aksam yemeginde bile yenilmemeli. En gec oglen 3te yemen lazim:)Günaydın arkadaşlar bugün güzel ve iradeli bir gün olsun hepimize...
lorinem inde dedigi gibi buna bi diyet olarak bakma saglikli yasama gecis olarak dusun:) bende 90dan indim kararli oluesan hic zor degil emin ol:) basari oykulerine yazdim hikayemi. Oradan bakabilirsin:)çok desteğe ihtiyacım varilk sayfalarda okudum TurkishCandy 90 dan 67 ye 4 ayda nasıl düştün maşallah mutlaka anlatmışsındır ama sayfaların hepsini okuyamadım varmı böyle bir yazın varsa nerde bulup okumak isterim 2012 ağustosda 90 kilo ile diyete ve spora başladım 2013 ağustosda 70 kiloya indim 2014 ağustos bugün sabah bir tartıldım yine 90 ım allahım ne çekilmez bir çiledir bu diyet bıktımmmmmmm
herkese günaydın bende diyete başladım bugün(
selamlar bende aranıza katılmak istiyorum . İsmim : Elif Kilom : 74.6 Hedef :60 :)
Sende ayni sekilde canim. Mesaj at bana adini boyunu kilonu:):) günaydınn hayırlı olsunn neler yapıyosun nasıl beslenmeyi düşünüyosun?
Bana mi soruyosun?herhangi bir sağlık kontrolünden geçmiş miydin ? troidlere baktırmak önemli diye biliyorum .
Tamam canim:) tatil donusu sende buyuk bi kararlilik ve azim bekliyorumm:)gunaydın kızlar
20/08/2014
kahvaltı ıkı dılım ekmek domates salatalık peynır
öğle bır tabak dolusu kısır yedım arkadasım gelmıstı ofise =(
aksam yogurt ıcıne pılav koydum 3 kasık
kızlar yogunum yarın tatıle gıdıyorum cok bakamıycam sızlere sabah tartılcem gene
herhangi bir sağlık kontrolünden geçmiş miydin ? troidlere baktırmak önemli diye biliyorum .
hadi bakalım o zaman kolay gelsin hepimize :)Cnım tahlıler elbettekı onemlıdır lakın şuna ınanıyorum kılo alıyorsan yıyorsundur derlerya ben o modeldenım he evet bunyem kılo almaya musaıt hep az yemelı dıkkat etmelıyım agzına kılıdı vurur dıkkat edersen kılo verırsın troıd ya da hormonlarda var ıse bır sorun zor kılo verırsın ama genede verırsın
saglık acısından kontrol tahlıl yaptır ıstersen tabı
ismim sinem canımmerhaba canım adın nedir?:)
hoşbuldummHosgeldin:))sevgi ekler seni buraya gelince:)
Gunaydinn:)sende hosgeldinn:)
günaydın herkese
dün bütün gün çok iradeli davrandım ama işten eve gidince kocam sayesinde tatlı yedim
bana da zorla yedirdi sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçti bugün kendime ceza akşam hiçbişey yemicem :)
Günaydın arkadaşlar bugün güzel ve iradeli bir gün olsun hepimize...
çok desteğe ihtiyacım varilk sayfalarda okudum TurkishCandy 90 dan 67 ye 4 ayda nasıl düştün maşallah mutlaka anlatmışsındır ama sayfaların hepsini okuyamadım varmı böyle bir yazın varsa nerde bulup okumak isterim 2012 ağustosda 90 kilo ile diyete ve spora başladım 2013 ağustosda 70 kiloya indim 2014 ağustos bugün sabah bir tartıldım yine 90 ım allahım ne çekilmez bir çiledir bu diyet bıktımmmmmmm
Günaydınlaaar :)
Dün yediklerim:
Sabah: Klasik Karatay kahvaltısı
Öğlen: Ezogelin çorba
Ara: 4-5 ceviz
Akşam: 3 köfte - çoban salata - 2 kaşık barbunya - Ayran
Yemekten 1 saat sonra da sütlü nescafe
Diyetlerde hep aç kalmaya alışmışım. Bunları yiyince sanki çok yiyomuşum kilo alacakmışım gibi hissediyorum
Günaydın kizlar dun (20.08.2014)
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir
Ara 1 avuç findik 1 bardak sütlü kahve
Akşam 5 kaşık bamya 1 dilim ekmek
Gece 1 armut 1 çay bardağı süt
Ingiliz sodasi 2.5 litre su yeşil çay ve 45 dk yürüyüş opuyorum hepinizi
gunaydın kızlar
20/08/2014
kahvaltı ıkı dılım ekmek domates salatalık peynır
öğle bır tabak dolusu kısır yedım arkadasım gelmıstı ofise =(
aksam yogurt ıcıne pılav koydum 3 kasık
kızlar yogunum yarın tatıle gıdıyorum cok bakamıycam sızlere sabah tartılcem gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?