Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Var canim basari oykulerinde ilk sayfada hemen

Ayy Allah yardımcın olsun canım. Ben olsam kesin pastanın kreması nasıl olmuş diye kaşık kaşık dalardım tencereye, bu konularda çok iradesizim :)
Ayy bi aydir bi kere daldim oyle ama elimin altinda cesit cesit cikolata krema arada boyle basima vurunca sknti oluyo

hoşbuldum kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için haklısınız ben busefer bu işe başkoyduğumda ( yani bugün ) :) dedimki diyet demiycem buna sağlıklı yaşam diyicem ama bak size yazarken bile bilinç altım diyet demiş farkındalık için teşekkürler :) hemen okuyorum başatı hikayeni TurkishCandy

öğle yemeğinden çıktım şimdi bugun yediklerim...
Sabah kalvaltıda somates salatalık süt zeytin ve bir dilim kepek ekmeği yemiştim
Öğle yemeğinde 4 adet köfte iki kaşık bulgur pilavı kepek ekmeği ve yoğurt yedim.
Ve bi bardak komposto içtim

Evet canim diyet yok:) saglikli beslenmeyi hayatimiza ekleyecegiz artik:)
kahve kriziiiiiiiiiii! imdaat .
sade icebilirsin canim? Icine sutte ekleyebilirsin

kahve içmence bi sakınca yok zannımca şeker ve süttozu kullanmadığın sürece

Kararliliklarimiz uzun surmuyo iste su tatil doneminde.. neyse az kaldi bakalim:)

Bence tatilde daha çok sarılmanız lazım boşuz en azından çalışanlar için bence daha zor bu diyet işleri tatilde olanlar da dikkat etsin madem iki gün kaçamak yapsınlar ama erken saatte yapsınlar kaçamak yapınca da üzerine biraz yürüsünler o zaten kilo aldırmaz. Bence tatili de iyi değerlendirin ben üniversitedeyken tatil olunca kilo veriyordum okul zamanı arkadaşlar kandırdığı için yok pizza yiyelim yok şunu yiyelim bunu yiyelim o yüzden kilo aldım çünküKimseye uymasaydım keşkeeeeeeeeeeee şimdi çıtı pıtıydımmmm

Bende tam tersi canim okul zamani herseyim duzenli oldugu icin daha rahat kilo veriyorum:) hergun erken kalkmadir ogunlerin ayni saatte olmasidir falan:) tatildeyken cok saliyorum:/

ilk menümü yazıyım yorumlayın tecrübeli kızlar
sabah : 1 kk kaşar , 1 kk tulum peynir , 2 domates , 1 salatalık ,1 ince dilim sucuk , 1 dilim ekmek , 1 kupa sallama çay
öğlen : 2 tavuk pirzola , 3 yk yoğurt (azönce yedim)
ara:7-8 tane kuru üzüm 1 yeşil çay
akşam : 1 kase yayla çorbası , salata , 1 dilim ekmek
ara: 1 türk kahvesi( şekersiz)

akşam yemeğine biraz sebze eklenebilir ?

Genel olarak iyi canim ama aksam yemeginde ekmek yemezsen daha hizli kilo verirsin:) yogurt ekleyebilirsin ekmek yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…