Var canim basari oykulerinde ilk sayfada hemenTüm gün boşa gitmiş gibi hissediyor insan anlıyorum canım seni ama akşamı tamamen es geçme derim hafif geçir
Haftasonuna kadar da daha çok dikkat edersin
Akşamları meyve yemek sakıncalı canım Yenecekse öğleden önce tercih edilmeli
Bunu bende merak ediyordum canım iyi konuya değinmişsin
Başarı hikayesi varsa link isteyelim okuyalım hatta
Çok çok beğendim benden kocamann
Öğle yok Sabah geç yapıldığından mı acaba???
Birde gece armut olmasaydı akşam daha iyi geçerdi
Afiyet olsun yaramasın
İyi tatiller canım Çok çok güzel geçsin inşallah dönüşün muhteşem olsun
Var canim basari oykulerinde ilk sayfada hemen
hoşbullduuk :)Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişsiniz
Ayy Allah yardımcın olsun canım. Ben olsam kesin pastanın kreması nasıl olmuş diye kaşık kaşık dalardım tencereye, bu konularda çok iradesizim :)Pastaci olupta diet yapmak kadar zor bisey var mi?ben soyliyeyim a dostlar yok!
Ayy bi aydir bi kere daldim oyle ama elimin altinda cesit cesit cikolata krema arada boyle basima vurunca sknti oluyoAyy Allah yardımcın olsun canım. Ben olsam kesin pastanın kreması nasıl olmuş diye kaşık kaşık dalardım tencereye, bu konularda çok iradesizim :)
Sen nasil duzeltecegini bilirsiinn:)Ayy bi aydir bi kere daldim oyle ama elimin altinda cesit cesit cikolata krema arada boyle basima vurunca sknti oluyo
Evet canim diyet yok:) saglikli beslenmeyi hayatimiza ekleyecegiz artik:)hoşbuldum kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için haklısınız ben busefer bu işe başkoyduğumda ( yani bugün ) :) dedimki diyet demiycem buna sağlıklı yaşam diyicem ama bak size yazarken bile bilinç altım diyet demiş farkındalık için teşekkürler :) hemen okuyorum başatı hikayeni TurkishCandy
sade icebilirsin canim? Icine sutte ekleyebilirsinkahve kriziiiiiiiiiii! imdaat .
Kararliliklarimiz uzun surmuyo iste su tatil doneminde.. neyse az kaldi bakalim:)
3 ü 1 arada krizi oluyor benim kiEvet canim diyet yok:) saglikli beslenmeyi hayatimiza ekleyecegiz artik:)
sade icebilirsin canim? Icine sutte ekleyebilirsin
Bende tam tersi canim okul zamani herseyim duzenli oldugu icin daha rahat kilo veriyorum:) hergun erken kalkmadir ogunlerin ayni saatte olmasidir falan:) tatildeyken cok saliyorum:/Bence tatilde daha çok sarılmanız lazım boşuz en azından çalışanlar için bence daha zor bu diyet işleri tatilde olanlar da dikkat etsin madem iki gün kaçamak yapsınlar ama erken saatte yapsınlar kaçamak yapınca da üzerine biraz yürüsünler o zaten kilo aldırmaz. Bence tatili de iyi değerlendirin ben üniversitedeyken tatil olunca kilo veriyordum okul zamanı arkadaşlar kandırdığı için yok pizza yiyelim yok şunu yiyelim bunu yiyelim o yüzden kilo aldım çünküKimseye uymasaydım keşkeeeeeeeeeeee şimdi çıtı pıtıydımmmm
Aa hayiirr:/ onu icme3 ü 1 arada krizi oluyor benim ki
akşam yemeğine biraz sebze eklenebilir ?ilk menümü yazıyım yorumlayın tecrübeli kızlar
sabah : 1 kk kaşar , 1 kk tulum peynir , 2 domates , 1 salatalık ,1 ince dilim sucuk , 1 dilim ekmek , 1 kupa sallama çay
öğlen : 2 tavuk pirzola , 3 yk yoğurt (azönce yedim)
ara:7-8 tane kuru üzüm 1 yeşil çay
akşam : 1 kase yayla çorbası , salata , 1 dilim ekmek
ara: 1 türk kahvesi( şekersiz)
Genel olarak iyi canim ama aksam yemeginde ekmek yemezsen daha hizli kilo verirsin:) yogurt ekleyebilirsin ekmek yerineilk menümü yazıyım yorumlayın tecrübeli kızlar
sabah : 1 kk kaşar , 1 kk tulum peynir , 2 domates , 1 salatalık ,1 ince dilim sucuk , 1 dilim ekmek , 1 kupa sallama çay
öğlen : 2 tavuk pirzola , 3 yk yoğurt (azönce yedim)
ara:7-8 tane kuru üzüm 1 yeşil çay
akşam : 1 kase yayla çorbası , salata , 1 dilim ekmek
ara: 1 türk kahvesi( şekersiz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?