Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Bende tam tersi canim okul zamani herseyim duzenli oldugu icin daha rahat kilo veriyorum:) hergun erken kalkmadir ogunlerin ayni saatte olmasidir falan:) tatildeyken cok saliyorum:/

Ben de okul zamanı çok yerdim kızzzEvde kalırken sabah yetişemicem diye alırdım yağlı yağlı poğaçaaaa öğlen de okulda ekmek arası ne varsa akşam da eve gelince üşenirdim yemek yapmaya dışardan söyler yerdik. Yurda geçince de biraz düzene soktuydum kahvaltıyı falan ama akşam yemeğini 5 te yiyodum sonra gece acıkıyoduk her gece yurda sipariş veriyorduk onu yapmazsan aslında dediğin gibi yurtta kalanlar acayip düzene giriyo

slm kızlar dünkü menüm:

sabah: domates peynir haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
ara : meyveli yoğurt
öğlen : 2 adet haşlanmış patates ve haşlanmış küçük bir mısır tabiki de tuzsuz hepsi
akşam : ızgara köfte 3adet ızgara tavuk küçük 2 adet. domates salatalık. ayran
sonrasında ufak bir parça tatlı
gün boyu bolca su ve adaçayı

Evet iste ben bunlari yapmaktan vazgecince kilo verdim:))

Evet iste ben bunlari yapmaktan vazgecince kilo verdim:))

Sen yine ne güzel okul zamanı vazgeçmişsin Ben okul bitene kadar böyle devam ettim tartılmadım bile hiç okul bitmesine yakın bir tartıldım 87 kilo olmuşum o an dank etti okul bitip eve dönünce yeme düzenim değişti zaten yürüyüş de yaptım öyle 2 ayda 73 kiloya inmiştim ne güzel sonra İstanbula taşındım işte 3-4 ayda 10 kilo alıp 83 e çıktıydım sonra da senin konunu gördüm ve karar verdim kilo vermeyeeeeeeeeeeee

2 ayda guzel vermissin aslinda:) yine verirsin ne var kiiii:)) ben taa mart ayinda basladim:)

2 ayda guzel vermissin aslinda:) yine verirsin ne var kiiii:)) ben taa mart ayinda basladim:)

Aynen canım verirken de ben sanırım 2 veya 3 öğün yiyodum ara öğün yapmayı sevmiyorum fazla acıkmıyorum çünkü o yüzden bu karatay mantıklı geldi bakalım neler olacak geçen hafta az vermiştim bu hafta da bir kilo versem bari ayda 4-5 kilo yeter 3-4 ayda 15-20 kilo vermiş olsam başka bir şey istemem. Senin de çok az işin kaldı zaten şuanda bile zayıf görünüyorsun yavaş yavaş hedefindeki kiloya ulaşçan kız 10 kilo daha versen 2 ayda biter senin işşşş

Veremiyorum ki bi durdu tam durdu

Durur canım benim iki hafta durmuştu kilo vermem aynı beslenmeme yürüyüş yapmama rağmen demek ki illa bir yerde duruyor:) Pes etme aynen devam et sonradan bir bakıyosun vermeye başlamışsın. Ben mesela sabah doyana kadar kahvaltı yapıyordum ne istersem yerdim bazen börek bile yediğim oldu. Sonra öğlen yemezdim acıkırsam ayran içerdim. Akşam da ne yemek varsa çok az yerdim. Öyle 5-6 öğün hiç yapamadım bana göre değil. Karatayı sevdim bu yüzden ama bende birkaç gündür sporu aksattım yürüyüş de yapamadım bugün başlıcam yürümeye yoksa bu hafta yine versem versem çok az vermiş olcam bak benimde durdu vermem bu hafta kaçamak yapmadım herşeye uyuyorum ama durdu

Vucudumuz amma direncli cikti yahuu

düzenli olarak yaptığınız spor nedir ?ben bir gün yapsan diğer günler yapmam hiç devamlılığı sağlayamadım

düzenli olarak yaptığınız spor nedir ?ben bir gün yapsan diğer günler yapmam hiç devamlılığı sağlayamadım

Canım ben de bir türlü devamlılığı sağlayamıyorum. Ben yürüyerek güzel kilo vermiştim ama her gün yürümüştüm 2 hafta oldu nerdeyse burada diyete başlayalı ama düzenli yürümedim. Arada jillian michaels 30 days shred yapmaya çalışıyorum akşamları da mekik falan çekiyorum o kadar

akşam yemeğine biraz sebze eklenebilir ?
salatam bol yeşillikli olucak cnm yetermiki
Genel olarak iyi canim ama aksam yemeginde ekmek yemezsen daha hizli kilo verirsin yogurt ekleyebilirsin ekmek yerine
haklısın cnm zaten çorbada pirinç ve un var, ekmeği iptal ettim:)
afiyet olsun sağlıklı bi menü
şuanda kaç kilosun cnm
son kilolar çok zor veriliyor cnm motivasyonunu kaybetme #direntürkishcandy
Evettt kimsecikler yok ya

Nerede bu kızlarrr
burdayım kızlarrrr , işlerimi yaparken arada girip okuyorum
bende merak ediyorum tecrübeli kızçeler düzenli yaptığınız bi spor varmı

İlk sayfada tablomuz var canım oradan bakabilirsin kilolara. Burada başladığımda 83tüm geçen pazar tartıldığımda 78.9 olmuştum. Bu hafta bilmiyorum verdim mi durdu sanki kilo vermem pazar olmadan da tartılmak istemiyorum

Haha dirensevgi yuruyusu oneriyorm canim hergun duzenli olarak yuru. Kilo vermeye basladigin zamanda kollarin icin dambil calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…