Bulusma vakti gelene kadar 5 kilodan az verenlere yerimizi soylemeyelim hahahaYarışma mı yapsak yahu kazanana ödül mü versek napsakkkk da motive olsakkkkkkkkkk
Pastaci olupta diet yapmak kadar zor bisey var mi?ben soyliyeyim a dostlar yok!
öğle yemeğinden çıktım şimdi bugun yediklerim...
Sabah kalvaltıda somates salatalık süt zeytin ve bir dilim kepek ekmeği yemiştim
Öğle yemeğinde 4 adet köfte iki kaşık bulgur pilavı kepek ekmeği ve yoğurt yedim.
Ve bi bardak komposto içtim
Bence tatilde daha çok sarılmanız lazım boşuz en azından çalışanlar için bence daha zor bu diyet işleri tatilde olanlar da dikkat etsin madem iki gün kaçamak yapsınlar ama erken saatte yapsınlar kaçamak yapınca da üzerine biraz yürüsünler o zaten kilo aldırmaz. Bence tatili de iyi değerlendirin ben üniversitedeyken tatil olunca kilo veriyordum okul zamanı arkadaşlar kandırdığı için yok pizza yiyelim yok şunu yiyelim bunu yiyelim o yüzden kilo aldım çünküKimseye uymasaydım keşkeeeeeeeeeeee şimdi çıtı pıtıydımmmm
Evetttkimsecikler yok ya
Sen ogun sonu yazmaya devam et canim motiven kaybolduysaa. Herkes kendine nasil uyuyosa oyle yapsinn:/Ay kızlar ben böyle yazmayınca bi sey yapamıyorum kahvaltıda misafir vardı yine kaçırdım ben öğün sonu yazsam öyle çok iyi gidiyodum çok moralim bozuldu bi sey yemicem bugün ayranla sütle geçiştircem gruptan bi koptum yazılanları okuyamadım..bu hafta veremedim kesin zaten şiş hissediyorum
Bulusma vakti gelene kadar 5 kilodan az verenlere yerimizi soylemeyelim hahaha
Ay kızlar ben böyle yazmayınca bi sey yapamıyorum kahvaltıda misafir vardı yine kaçırdım ben öğün sonu yazsam öyle çok iyi gidiyodum çok moralim bozuldu bi sey yemicem bugün ayranla sütle geçiştircem gruptan bi koptum yazılanları okuyamadım..bu hafta veremedim kesin zaten şiş hissediyorum
Tamam canımÇok güldüm kız
Sen öğün yaz canım yine ama gün sonu hepsini alıntı yapıp toplu paylaşırsan gün boyu ne yedin görmüş oluruz
Bulusma vakti gelene kadar 5 kilodan az verenlere yerimizi soylemeyelim hahaha
Canım merak ettim işin tam olarak nasıl...İnternet üzerinden satışmı ve takip edebilceğimiz bi yer varmı ?
Güzel canım tabi kompostodaki şekere dikkat Şekerliyse içme bence zaten yoğurt veya ayran yetecektir
Canım öğrenci hayatı zaten baştan ofsayt düzensiz o yüzden gençlerimiz birden kilo alıyor
Ama daha ileriki yaşlardada bu tatiller aile içi toplanmalar memlekete gitmeler Yada eşle sevgiliyle herşey dahil otellere gitmeler...
İşte bunlar sınırları zorluyo tatilde diyet daha zor hale geliyor tabiki imkansız değil
Ben yoğunum ama yine gözüm burda sizde :)
Caktirmaa bizde ayri yerde bulusuruz hihihiKızz deme öyle ya biz veremezsekkk
Tüm gün boşa gitmiş gibi hissediyor insan anlıyorum canım seni ama akşamı tamamen es geçme derim hafif geçir
Haftasonuna kadar da daha çok dikkat edersin
Akşamları meyve yemek sakıncalı canım Yenecekse öğleden önce tercih edilmeli
Bunu bende merak ediyordum canım iyi konuya değinmişsin
Başarı hikayesi varsa link isteyelim okuyalım hatta
Çok çok beğendim benden kocamann
Öğle yok Sabah geç yapıldığından mı acaba???
Birde gece armut olmasaydı akşam daha iyi geçerdi
Ama diyetisyenim 1 meyve 1 süt verdi 9.30 gibi armut da bağırsakları çalıştırır diye düşünmüştüm aslında yemesem daha iyi ama o zaman tatlıya saldiriyorum :)
Caktirmaa bizde ayri yerde bulusuruz hihihi
Aklimizi yemekle yedik hahaZayıflayalım da görüşünce istediğimizi yerizzzHala aklım fikrim yemekte töbe töbe
Aklimizi yemekle yedik haha
Vurma yaa
Vuracammmmmmm bu hafta da gram vereyim kendime de vurucam kaplumbağa gibi ilerliyomAyyy kıyamam acıdı mı kız dur öpeyim de geçsin
canim aksam meyve yemee:) yogurda meyve yerine salata dogra yesillik dogra:)günün özeti :
sabah : 1 dilim ekmek , 1yumurta , 5 zeytin , birazcık peynir , çay , domates ,salatalık
ara : 1 şeftali ,1 bardak süt
öğle : 1 dilim ekmek , 1 porsiyon menemen
ara :3 fındık
bu saatten sonra bende hep sorun hedeflenen akşam: 1 kase çorba , salata
son ara : 1 şeftali ve yoğurt karışımı .
spor : akşam yürüşü --- 1 saat .
küstümm bence biz bulustuktan birbirimizi tanidiktan sonra daha iyi motive olcaz birbirimize lafimiz daha iyi gecicek diye dusunuyorm:)
canim aksam meyve yemee:) yogurda meyve yerine salata dogra yesillik dogra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?