Tarti gunu kilo verince bi motive geliyoo haftanin ortasina dogru azaliyo yeni tarti gunune kadar tamamen gidiyoAynen canım o zaman daha çok sözümüz geçer. Şimdi de geçmesi lazım hepimizin burada amacı aynı birbirimize destek olmalıyız tek başımıza yapabilsek burada olmazdık şuan hepimizin birbirimize ihtiyacı var
Tarti gunu kilo verince bi motive geliyoo haftanin ortasina dogru azaliyo yeni tarti gunune kadar tamamen gidiyo
tamam canımHaha dirensevgiyuruyusu oneriyorm canim hergun duzenli olarak yuru. Kilo vermeye basladigin zamanda kollarin icin dambil calis
iyi fikirYarışma mı yapsak yahu kazanana ödül mü versek napsakkkk da motive olsakkkkkkkkkk
hoşgeldinnnmerhabalarr ben yeni katıldım aranıza.bende sizlerle bu serüvene katılmak istiyorumm...sevgiler...çiçeği burnunda üyeee
Yuruyus eksikligi cok farkediyo canim evet ben yuruyusu aksattigimda cok az veriyodum sen boyle diyince aklima geldi. Hatta yuruyusun ne kadar hizli verdirdigini farkedince gunde 2 kez yuruyuse cikmaya baslamistim bi ara:) mutlaka yap:)tak kulakligini hareketli muzik ac. Klip cekiyomussun gbi hahaAynen canım öyle oluyo bana da oluyo da artık çok sıkıldım kilolu olmaktan senin kilona insem fazla takmam ayda 3 versen yeter ki yiyerek bile verirsin onu her gün insan 45 dk yürüyünce normal yese bile 3 kilo verir. Sen de fazla sıkma haftada iki kere boz ama bizim eksiğimiz galiba sporu aksatıyoruz sadece diyetle de olmuyor
Super canimmm:)bel çevremi streçle sarıp 55 dk yürüdüm kızlar,
Hosgeldinn:) adini boyunu kilonu mesaj olarak atar misin banamerhabalarr ben yeni katıldım aranıza.bende sizlerle bu serüvene katılmak istiyorumm...sevgiler...çiçeği burnunda üyeee
Yuruyus eksikligi cok farkediyo canim evet ben yuruyusu aksattigimda cok az veriyodum sen boyle diyince aklima geldi. Hatta yuruyusun ne kadar hizli verdirdigini farkedince gunde 2 kez yuruyuse cikmaya baslamistim bi ara:) mutlaka yap:)tak kulakligini hareketli muzik ac. Klip cekiyomussun gbi haha
bel çevremi streçle sarıp 55 dk yürüdüm kızlar,
Evet evet cik:) hava da serinlemeye baslar aksam. Bi guzel muziginle yuru :)Ben de günde birkaç kez yürüyordum her yere yürüyerek gidiyordum çok faydasını gördüm 7 kilo vermiştim diyorum ya kahvaltıda börek yediğimi bilirim. Ayyy akşam çıkıp yürüyeyim evde oturarak olmıcak bu iş
Evet evet cik:) hava da serinlemeye baslar aksam. Bi guzel muziginle yuru :)
Canimcim arsiv olusturuyorum suanda es dost tanidiklarin tanidiklari seklinde calisiyorum.8 aylik bebegim oldugu icin daha fazlasini henuz kaldiramam bu haliyle bile cok yogun oluyo.yani kisacasi henur takip edebilceginiz biyer yok ama yap bizede dersen yaparim:)))Canım merak ettim işin tam olarak nasıl...İnternet üzerinden satışmı ve takip edebilceğimiz bi yer varmı ?
Güzel canım tabi kompostodaki şekere dikkat Şekerliyse içme bence zaten yoğurt veya ayran yetecektir
Canım öğrenci hayatı zaten baştan ofsayt düzensiz o yüzden gençlerimiz birden kilo alıyor
Ama daha ileriki yaşlardada bu tatiller aile içi toplanmalar memlekete gitmeler Yada eşle sevgiliyle herşey dahil otellere gitmeler...
İşte bunlar sınırları zorluyo tatilde diyet daha zor hale geliyor tabiki imkansız değil
Ben yoğunum ama yine gözüm burda sizde :)
Aklimiz ayni calisiyomussHehe ben de büyük boy çöp poşetinin içine girip yürürdüm haşır huşurStreçi sarmayı becerememiştim dedim en iyisi çöp poşeti giyeyim üstten delip giyiyordum çook fena terletiyordu kız iyi yapmışsın
Cevirmen miydinBirkaç saat işim var onları halledeyim müşteriler beklemezzzzzzzzz onları postalıyayım sonra çıkıp yürücem bunaldım evde zaten sürekli yazı yazıyorum nerden seçtim bu mesleği bilmem
Ayy ne güzel ya keşke bende şu anda ofise tıkılıp kalmasam da yürüyüşe çıksamYuruyus eksikligi cok farkediyo canim evet ben yuruyusu aksattigimda cok az veriyodum sen boyle diyince aklima geldi. Hatta yuruyusun ne kadar hizli verdirdigini farkedince gunde 2 kez yuruyuse cikmaya baslamistim bi ara:) mutlaka yap:)tak kulakligini hareketli muzik ac. Klip cekiyomussun gbi haha
Cevirmen miydin
Sen de mi çöp poşeti giyerdin? Yine mi yapsak ya baya terletirdi de etrafta insanlar bakıyorlardı nereden geliyo bu ses diyeAklimiz ayni calisiyomuss
Calisan evliler icin zor evet:/ Bugunlerin kiymetini bilmeliyim sanirim:)Ayy ne güzel ya keşke bende şu anda ofise tıkılıp kalmasam da yürüyüşe çıksamAkşam da eve git,kocaya yemek hazırla ortalığı topla derken hiç halim kalmıo
evde ofis gibi hiiEvet canım okul biteli bir yıl oldu sabit bir iş arayışına girmedim hala böyle de baya yoğunum yılbaşına kadar evden çevirmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?