Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Tarti gunu kilo verince bi motive geliyoo haftanin ortasina dogru azaliyo yeni tarti gunune kadar tamamen gidiyo

Tarti gunu kilo verince bi motive geliyoo haftanin ortasina dogru azaliyo yeni tarti gunune kadar tamamen gidiyo

Aynen canım öyle oluyo bana da oluyo da artık çok sıkıldım kilolu olmaktan senin kilona insem fazla takmam ayda 3 versen yeter ki yiyerek bile verirsin onu her gün insan 45 dk yürüyünce normal yese bile 3 kilo verir. Sen de fazla sıkma haftada iki kere boz ama bizim eksiğimiz galiba sporu aksatıyoruz sadece diyetle de olmuyor

merhabalarr ben yeni katıldım aranıza.bende sizlerle bu serüvene katılmak istiyorumm...sevgiler...çiçeği burnunda üyeee

Yuruyus eksikligi cok farkediyo canim evet ben yuruyusu aksattigimda cok az veriyodum sen boyle diyince aklima geldi. Hatta yuruyusun ne kadar hizli verdirdigini farkedince gunde 2 kez yuruyuse cikmaya baslamistim bi ara:) mutlaka yap:)tak kulakligini hareketli muzik ac. Klip cekiyomussun gbi haha

Ben de günde birkaç kez yürüyordum her yere yürüyerek gidiyordum çok faydasını gördüm 7 kilo vermiştim diyorum ya kahvaltıda börek yediğimi bilirim. Ayyy akşam çıkıp yürüyeyim evde oturarak olmıcak bu iş

Evet evet cik:) hava da serinlemeye baslar aksam. Bi guzel muziginle yuru :)

Canimcim arsiv olusturuyorum suanda es dost tanidiklarin tanidiklari seklinde calisiyorum.8 aylik bebegim oldugu icin daha fazlasini henuz kaldiramam bu haliyle bile cok yogun oluyo.yani kisacasi henur takip edebilceginiz biyer yok ama yap bizede dersen yaparim:)))

Aklimiz ayni calisiyomuss

Ayy ne güzel ya keşke bende şu anda ofise tıkılıp kalmasam da yürüyüşe çıksam Akşam da eve git,kocaya yemek hazırla ortalığı topla derken hiç halim kalmıo

Ayy ne güzel ya keşke bende şu anda ofise tıkılıp kalmasam da yürüyüşe çıksam Akşam da eve git,kocaya yemek hazırla ortalığı topla derken hiç halim kalmıo
Calisan evliler icin zor evet:/ Bugunlerin kiymetini bilmeliyim sanirim:)

Evet canım okul biteli bir yıl oldu sabit bir iş arayışına girmedim hala böyle de baya yoğunum yılbaşına kadar evden çevirmeye devam
evde ofis gibi hii guzelmis valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…