Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Sen de mi çöp poşeti . yerdin? Yine mi yapsak ya baya terletirdi de etrafta insanlar bakıyorlardı nereden geliyo bu ses diye
Ben naylon esofman ustu giyiyodum yaniltmaca olsun diye haha insanlar sesin oradan geldigini saniyodu ama esofmanin disina bile cikiuodu ter

Ben naylon esofman ustu giyiyodum yaniltmaca olsun diye haha insanlar sesin oradan geldigini saniyodu ama esofmanin disina bile cikiuodu ter
Ayyy bende giyiyordum öğle naylon eşofman bide o zaman 87 kiloydum dikkat çekmemem mümkün değildi yürürken İlk kez öyle yürüdüğümde eve bir geldim bir baktım eşofman altımın arkası komple ıslanmış çok utandım dışarda herkes görüp ne sanmıştır

Selam Kızlar,

1,5 gündür izinliydim.
İlk gün oğluşu doktors götürdüm ikinci yarım gündede bebek ziyareti yaptım.
Telden çok zorlandığım için ve oğluşumla olduğum için giremedim.
Uyuduğu zamanlarda ise bol bol temizlik yaptım

Evdeyken ve dışardayken düzenli beslenemedim tabi.
Hele evde olduğumda ertesi gün 7 yi yeniden gördüm.
Ama sabah itibari ile yine 6 küsürlerdeydim

Bugunkü menüm ise,

Sabah klasik kahve tek şeker(Dışardaydım vapurda içtim)

Öğlen

Izgara tavuk (Salata)
Yoğurt

Şu ana kadar 2 litre su

İşte böyle:)

kızlar bana bir akıl verin. şimdi işten çıkıcam sevgilimle buluşucam ne yiyeyim dışarıda? gerçi dışarıda bir ey yemekten nefret ediyorum.ne yiyeyim yaaaa?????????

Ayni duygulari yasamisiz

kızlar bana bir akıl verin. şimdi işten çıkıcam sevgilimle buluşucam ne yiyeyim dışarıda? gerçi dışarıda bir ey yemekten nefret ediyorum.ne yiyeyim yaaaa?????????
Canım dışarda ızgara tavuk yada köfte,yanında da ayran içebilirsin. En sağlıklı menü bu oluyor maalesef dışarda.

Toparlamissin bugun canim:) gecmis olsun arasciga:)

Önce çorba için sonrasında ızgara yemeği yiyebilirsiniz tavuk köfte et ne istiyorsanız artık salatada yiyin yanında da ayran tamamdır üstüne de az yürüyün

o kadr çok yiyebilirmiyiz bilmiyorum .sanki ya çorba ya da sade ızgara. ama dışarda ne kadar temiz olur konusu var ya midem kaldırmıyor. et güzel olur ama ne eti bilmediğim için onu da pek almıyor içim.

o kadr çok yiyebilirmiyiz bilmiyorum .sanki ya çorba ya da sade ızgara. ama dışarda ne kadar temiz olur konusu var ya midem kaldırmıyor. et güzel olur ama ne eti bilmediğim için onu da pek almıyor içim.
Corba icin canim o zaman hazir ev yemegi satan yerler var

Güvendiğiniz bir restorana gidin ben de çok titizim bu konuda her yerde yemek yiyemiyorum. Neyi nasıl yapıyorlar belli değil

İnşaallah canım ihtiyacım olursa neden olmasın Bebeğin çok küçük bende ona şaşırdım zaten
Allah kolaylık ve bereketli kazançlar versin

Ayy ne güzel ya keşke bende şu anda ofise tıkılıp kalmasam da yürüyüşe çıksam Akşam da eve git,kocaya yemek hazırla ortalığı topla derken hiç halim kalmıo

Aynen bende aynıyım Ama yürüyüş çok farkettiriyo en güzel ve zevkli spor
Bende artı bide oğluş var spor hayal oldu ya

Calisan evliler icin zor evet:/ Bugunlerin kiymetini bilmeliyim sanirim:)

evde ofis gibi hii guzelmis valla :)

Kesinlikle kıymetini bil canım kafan rahat en önemlisi zaman...
zamandan kıymetlisi yok...Kendine zaman ayıramamaktan kötü bişeyde yok ...

Canım bende ızgara köfte veya tavuk öneririm salata ayran
Çorbayla çok olur belki ama böyle güzel
Bildiğiniz temiz bi yere gidin afiyetle yiyin
Sonrasındada elele yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…