Ben naylon esofman ustu giyiyodum yaniltmaca olsun diye haha insanlar sesin oradan geldigini saniyoduSen de mi çöp poşeti . yerdin? Yine mi yapsak ya baya terletirdi de etrafta insanlar bakıyorlardı nereden geliyo bu ses diye
Ayyy bende giyiyordum öğle naylon eşofman bide o zaman 87 kiloydum dikkat çekmemem mümkün değildi yürürkenBen naylon esofman ustu giyiyodum yaniltmaca olsun diye haha insanlar sesin oradan geldigini saniyoduama esofmanin disina bile cikiuodu ter
Calisan evliler icin zor evet:/ Bugunlerin kiymetini bilmeliyim sanirim:)
evde ofis gibi hiiguzelmis valla :)
Burgera girin o hamburger yesin sen de onlarin salatasindan yekızlar bana bir akıl verin. şimdi işten çıkıcam sevgilimle buluşucam ne yiyeyim dışarıda? gerçi dışarıda bir ey yemekten nefret ediyorum.ne yiyeyim yaaaa?????????
Ayni duygulari yasamisizAyyy bende giyiyordum öğle naylon eşofman bide o zaman 87 kiloydum dikkat çekmemem mümkün değildi yürürkenİlk kez öyle yürüdüğümde eve bir geldim bir baktım eşofman altımın arkası komple ıslanmış çok utandım dışarda herkes görüp ne sanmıştır
Canım dışarda ızgara tavuk yada köfte,yanında da ayran içebilirsin. En sağlıklı menü bu oluyor maalesef dışarda.kızlar bana bir akıl verin. şimdi işten çıkıcam sevgilimle buluşucam ne yiyeyim dışarıda? gerçi dışarıda bir ey yemekten nefret ediyorum.ne yiyeyim yaaaa?????????
Toparlamissin bugun canim:) gecmis olsun arasciga:)Selam Kızlar,
1,5 gündür izinliydim.
İlk gün oğluşu doktors götürdüm ikinci yarım gündede bebek ziyareti yaptım.
Telden çok zorlandığım için ve oğluşumla olduğum için giremedim.
Uyuduğu zamanlarda ise bol bol temizlik yaptım
Evdeyken ve dışardayken düzenli beslenemedim tabi.
Hele evde olduğumda ertesi gün 7 yi yeniden gördüm.
Ama sabah itibari ile yine 6 küsürlerdeydim
Bugunkü menüm ise,
Sabah klasik kahve tek şeker(Dışardaydım vapurda içtim)
Öğlen
Izgara tavuk (Salata)
Yoğurt
Şu ana kadar 2 litre su
İşte böyle:)
He o zaman en guzeli bi corbaciya gitmek:) sonra da izgara biseyler yiyebilirsiniz:)o da rejimde hahhaa:)
kızlar bana bir akıl verin. şimdi işten çıkıcam sevgilimle buluşucam ne yiyeyim dışarıda? gerçi dışarıda bir ey yemekten nefret ediyorum.ne yiyeyim yaaaa?????????
Corba icin canim o zaman hazir ev yemegi satan yerler varo kadr çok yiyebilirmiyiz bilmiyorum .sanki ya çorba ya da sade ızgara. ama dışarda ne kadar temiz olur konusu var ya midem kaldırmıyor. et güzel olur ama ne eti bilmediğim için onu da pek almıyor içim.
o kadr çok yiyebilirmiyiz bilmiyorum .sanki ya çorba ya da sade ızgara. ama dışarda ne kadar temiz olur konusu var ya midem kaldırmıyor. et güzel olur ama ne eti bilmediğim için onu da pek almıyor içim.
Toparlamissin bugun canim:) gecmis olsun arasciga:)
o da rejimde hahhaa:)
Canimcim arsiv olusturuyorum suanda es dost tanidiklarin tanidiklari seklinde calisiyorum.8 aylik bebegim oldugu icin daha fazlasini henuz kaldiramam bu haliyle bile cok yogun oluyo.yani kisacasi henur takip edebilceginiz biyer yok ama yap bizede dersen yaparim:)))
Ayy ne güzel ya keşke bende şu anda ofise tıkılıp kalmasam da yürüyüşe çıksamAkşam da eve git,kocaya yemek hazırla ortalığı topla derken hiç halim kalmıo
Calisan evliler icin zor evet:/ Bugunlerin kiymetini bilmeliyim sanirim:)
evde ofis gibi hiiguzelmis valla :)
kızlar bana bir akıl verin. şimdi işten çıkıcam sevgilimle buluşucam ne yiyeyim dışarıda? gerçi dışarıda bir ey yemekten nefret ediyorum.ne yiyeyim yaaaa?????????
Kizlar kizlaaar:)
Sabaaaah kkk
Aksam piyaz kofte ayran
Eki Görüntüle 1223537 Ustune tatli niyetine oglum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?