Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Karatay yapan arkadaşlar bir sorum olacak akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyoruz ya süt içebiliyor muyduk? 9-10 gibi canım süt istiyor benim nescafe koyup içine içiyorum genelde yanlış mı yapıyorum

Kızlar, topikte hiç paylaşım yapmayanlar, onu geçtim kilo bildirimi yapmayanlar var. Biz burada beraber motive olarak eksileri görmek için varız. İnancımız kırıldığında birbirimizi yeniden hırslandırmak için varız. Baştan beri sadece 1 kilo veren ben bile en azından bu şevklendirmeler sayesinde kiloma kilo katmadım.
O yüzden paylaşım yapmayanları ( tatil için yada yapamama sebebini bildirenleri kastetmiyorum tabi ki ) listeden sileceğim.
Mesaj attığım halde dönmeyenler var çünkü. Ne diyosunuz?

Bugünkü menüm:

Sabah: Klasik karatay kahvaltısı
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Dolu dolu bir tabak yeşil mercimek + yoğurt

oooo maşallah harika menü

Karatay yapan arkadaşlar bir sorum olacak akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyoruz ya süt içebiliyor muyduk? 9-10 gibi canım süt istiyor benim nescafe koyup içine içiyorum genelde yanlış mı yapıyorum

ayran ve süt icebilirsin bende öyle biliyorum canım :)

Sutu ic canim ama nescafe islenmis oldugu icin icmemelisin.turk kahvesi yada tarcin olabilir ama

evet cnm mazereti olmayanlar için katılım şart iyi düşünmüşsün

Sil aynen canim amacina uygun olsun burasi bosuna yer isgal etmesinler

ben bugün sabah kahvaltımı öğlen yapmak zorunda kaldım ve diyet listeme girecek türden denğildi.oyüzden kahvaltıdan sonrası katıldım bu yolculuğa.ara olarak 1 elma yedim.akşam yemeğimde 1 tabak sulu tavuk yemeği (ekmeksiz) + 1 küçük kase yoğurtregl döneminde olduğumdan ve evdede varken dayanamadığımdan 1 tanecik lokum yedim(yemeseydim keşke) bol su

canım pazar günü tartı var ilk haftadan moral olsun yarin daha çok dikkat etmelisin...
Ertelemeden yarin tam anlamıyla başla derim :)

Ya kızlar öğlen akşam ayranla sütle geçiştirdim şimdi kınaya gidicem bıktım artık kendimi tutmaktan şu işler bi bitse de yapsam evde rahat rahat.. zaten 25ine ne kaldı

Ya kızlar öğlen akşam ayranla sütle geçiştirdim şimdi kınaya gidicem bıktım artık kendimi tutmaktan şu işler bi bitse de yapsam evde rahat rahat.. zaten 25ine ne kaldı
geçiştirme diyoruz sanaaa iyice karnını doyursaydın kınada kendini tutman bile gerekmezdi:)

canım pazar günü tartı var ilk haftadan moral olsun yarin daha çok dikkat etmelisin...
Ertelemeden yarin tam anlamıyla başla derim :)
tamam başlayayım yarın. pazar günlerimi tartılıyorsunuz? ben regl döneminde olduğum için haftaya daha sağlıklı olur ama yinede tartılayım

ayyy yaa bi versekte şöyle fıstık gibi elbiseler giyebilsek.ben 2 hafta çok sıkı elma diyeti yaptım 1 hafta önce bitti.5 kiloya yakın verdim 2 haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…