Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

ayyy yaa bi versekte şöyle fıstık gibi elbiseler giyebilsek.ben 2 hafta çok sıkı elma diyeti yaptım 1 hafta önce bitti.5 kiloya yakın verdim 2 haftada
geri alıp almadığını kontrol eder misin önümüzdeki hafta içinde? merak ediyorum da

takipçi olacaksan tabi kiii:)

Madem öylee şu andan itibaren sık sık yazarak sizlerle olmak istiyorum:) . Tabi silinenler arasına katılmamam için şunu söyleyeyim tatilde olduğum için ve netim sürekli olmadığı için öğünlerimi 1hafta kadar paylaşamayabilirim :).
Gelelim bana ve hedefime:) 165 boyunda bu sabah itibariyle de 61.6 kilodayım. Sevdiceğimmmm canımın içi askere gitti 1 hafta önce . Ve ben de yarından itibaren evde spor yaparak ve yediklerime dikkat ederek kafamı mesgul edeceğim. Herkese hedefine ulaşmada başarılar

Kızlar kaç gündür giremiyorum internete kusuruma bakmayın ama diyete ve spora devam ediyorum sadece iki gün aksattım sporumu
Bu hafta biraz yoğunum o yüzden hergün giremeyebilirim kızmayın nolur bana ben bugünkü menümü paylaşayım :)
Sabah: 1 yumurta domates salatalık çay
Öğlen :Az yağlı ve az salçalı kısır
1 fincan Türk kahvesi ve taze antep fıstığı
Akşam çok acıkmadım yemek yemicem o yüzden
30 dakika jillian yaptim biraz bacak inceltici hareket yaptim 50 mekik çekip gün7 bitirmeyi düşünüyorum kızlar :)

burası akşamları daha yoğun oluyor herhalde.
bazen akşamüstü bazen de akşamları baya yoğun oluyo:)

Ayyy günler çok çabuk geçer ve bi an önce kavuşursunuz umarımmm:)
kafanı dağıtmak için iyi bi yöntem:) buraya ne zaman yazarsan yaz birilerini bulursun. özellikle ben sürekli buralardaym adın neydi? listeye ekleyeceğim.

tamam canım menün çok sağlıklııı:))
bacak inceltici hangi hareketi yapıyosun

canım Allah kavuştursun.boyumuz ve kilomuz neredeyse aynı bende yeniyim.senin hedefin kaç beraber verelim gitsin ne dersin?

Turhareketiy6589207 .!.:
tamam canım menün çok sağlıklııı:))
bacak inceltici hangi hareketi yapıyosun

Çok teşekkür ederim canım tüm yazdıklarınızı okudum karataya hharfi harfine uyamayabilirim ama birçok kuralina uymaya çalışacağım artik ara öğün yapmıyorum acıkmadan yemek yemiyorum.
Bacak hareketi dedigimde hani yan yatip bir bacağı kaldirıp indiriyoruz ya o hareket canim gunde 100 kez yapiyorum insallah bi faydasi olur :)

zaten harfi harfine bence çoğumuz uyamayız da işte genel hatlarıyla bi deneyelim bakalım:)

Öncelikle teşekkürler:) isim olarak nicki kullansak olur mu? Cm1903 diyelim:)

canım Allah kavuştursun.boyumuz ve kilomuz neredeyse aynı bende yeniyim.senin hedefin kaç beraber verelim gitsin ne dersin?
Amin canımm. Eskiden çok sık spor yapardım iki yıldır saldım kendimi bu durum cok rahatsız ediyo ruhsal olarak o yüzden lisedeki halime dönüp 53-54'te demirlemek istiyorum:) yalnız önemli olan kilo değil benim için sporla sımsıkı bi vücut tek hedefim:) ee tabi askerim de dönücek olmuşken en güzeli olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…