Amin canımm. Eskiden çok sık spor yapardım iki yıldır saldım kendimi bu durum cok rahatsız ediyo ruhsal olarak o yüzden lisedeki halime dönüp 53-54'te demirlemek istiyorum:) yalnız önemli olan kilo değil benim için sporla sımsıkı bi vücut tek hedefim:) ee tabi askerim de dönücek olmuşken en güzeli olsun:)
Yook paylasiveemedim dahaSevgi kız sen ne yedin bugün paylaşmadın galiba
Afiyet olsunnnnnYook paylasiveemedim daha
sabah haslanmis yumurta domates peynir azcik ucundan recel
aksam mercimek corbasi ve haslanmis tavuk salataa
Karatau diyetin haftada bir lahmacuna izin veriyodu yanilmiyosamAfiyet olsunnnnnYarın lahmacun mu yesem bitane acabaaaaa
Aynen canım bol yeşillik ve ayranla :)Karatau diyetin haftada bir lahmacuna izin veriyodu yanilmiyosam
maşallah oğluşuna...:)Kizlar kizlaaar:)
Sabaaaah kkk
Aksam piyaz kofte ayran
Eki Görüntüle 1223537 Ustune tatli niyetine oglum:)
Ekmekleri azalttik derken bi de baklava hekızlar ben geldim...daha yeni eve girdim..bugün arkadaşlarla sahilde buluştuk ve sohbet ettik bol bol :)
bugünkü menüm
sabah:1 avuç fındık kuru üzüm karışımı
ara:sütlü kahve
öğlen:1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara:maalesef 1 tane baklava
akşam:1 parça tavuk 1 kase yoğurt
Ekmegi azalttik derken simdi de baklava heekızlar ben geldim...daha yeni eve girdim..bugün arkadaşlarla sahilde buluştuk ve sohbet ettik bol bol :)
bugünkü menüm
sabah:1 avuç fındık kuru üzüm karışımı
ara:sütlü kahve
öğlen:1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara:maalesef 1 tane baklava
akşam:1 parça tavuk 1 kase yoğurt
Iyiyimm ben de kacamak yapmadimmkızlarrr nasılsınız.akşamdan beri çok şükür su içiyorum bol bol ve yeşil çay içtim.ohhh bişey yemedimm:)
tebrikler.bu saatten sonrada yapmayız zaten.bu aralar evde zaman geçiriyorum geçirdiğim bi rahatsızlıktan dolayı.eşimde çocukları babaannelerine götürmüştü bilgisayar başında durmaktan canım sıkılmadı yeme ihtiyacı duymadım şükür.Iyiyimm ben de kacamak yapmadimm
Gecmis olsunn. Evet artik kahvaltiyi dusunelim:)tebrikler.bu saatten sonrada yapmayız zaten.bu aralar evde zaman geçiriyorum geçirdiğim bi rahatsızlıktan dolayı.eşimde çocukları babaannelerine götürmüştü bilgisayar başında durmaktan canım sıkılmadı yeme ihtiyacı duymadım şükür.
Olcak tabi ya:) iyi gecelerr:) düşünelimm..yatacağım bende birazdan.hayırlı geceler... olcak yaaa olcak inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?