kızlarr gunaydın hepınıze cok aktıf olamıyorum bugun yolculuk baslıyor canlarım gidiyorumm buralardan
tatıldede gırmeye calısıcam en azından gunde bır defa bıle olsa yenı gelen arkadasları takıp edemıyorum hos gelmıler
Allahım yardımcımı olsun kızlar tatılde sadce dıkkat edebılıcem spor mpor hakgetıre
günaydın canım güzel geçmiş günün.umarım hep iyi olur...Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar;
Uzun zamandir ilk defa dun diyetim iyi gecti sayilir ve karsiliginida gordum.bu sabah tarti yuzumu guldurdu cok mutlu oldum motive oldum
21.08.2014 menum
Sabah ...3 ad murdum erigi 2 bardak su
Kahvalti...2 dilim ekmek 2 dilim peynir yarim yumurta domates
Ara...3 ad murdum erigi 1 bardak sutten kahve
Ogle ...tavuk makarna kefir
Aksam...mercimek corbasi kucuk bi parca tavuk salata
2 lt karbonatli su
Spor olarak da oglusun pesinden kosmaca
günaydııınnn sana da.inş olur canım.günaydıınnnn diyet yoldaşlarımm
hepimize bol eksili ve sporlu bir gün olur inş.
Günaydın kızlar :)
Dünkü menüm
Sabah: Karatay kahvaltısı + şekersiz çay
Öğlen: Tavuk sote + mercimek çorba
Akşam : Balık + Yeşil salata
Tam bugün de güzel geçti derken 1 top dondurma yiyiverdimNeyse nazar boncuğu olsun napalım, bugün aynen devam
kızlarr gunaydın hepınıze cok aktıf olamıyorum bugun yolculuk baslıyor canlarım gidiyorumm buralardan
tatıldede gırmeye calısıcam en azından gunde bır defa bıle olsa yenı gelen arkadasları takıp edemıyorum hos gelmıler
Allahım yardımcımı olsun kızlar tatılde sadce dıkkat edebılıcem spor mpor hakgetıre
Güvendiğiniz bir restorana gidin ben de çok titizim bu konuda her yerde yemek yiyemiyorum. Neyi nasıl yapıyorlar belli değil
Keşke kocişte rejimde olsaa
Dün akşam almış kolayı dedimbende dondurma istiyorum o zaman
Hani kilo vercektin dio
Dedim vermiyorum vazgeçtim şişko hatun olucam[/QUOTE
ben kendimi tutuyorum canım annem de yanımda çikolata yiyor kola içiyor ama kesinlikle yemiyorum ki çikolata manyağı birisi olmama rağmen.
nasıl olucak canım biraz açıklar mısıngünaaydııınnbugün benle spor meydan okumasına kim katılıyor ?
Sonucumu gormen ne kadar guzeel:) tebrik ederim canim. :)Günaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun hepimiz için... Evet meyve akşam yenmemeli çünkü ben ne zaman akşam yesem sabah kilom artmış oluyor.bu arada her gün spor yapıyorum baya sıkılaştım göbek biraz gitti gibi...1 ay sonra düğün var 65 i görebilseydim...
iyi tatiller nihalcimm. Dönüsün bomba gibi olsun hadi bakalimm:)kızlarr gunaydın hepınıze cok aktıf olamıyorum bugun yolculuk baslıyor canlarım gidiyorumm buralardan
o kadar teferruata gerek var mi ki canim:) ama kizlar da fikirlerini soylesinler bakalimYeni gelen arkadaslar hosgelmissiniz:)
Bide bi onerim olucak kilosu yakin olan arkadaslari bi grupta toplasak mesela 60-65 , 65-70, 70-75 gibi ve kendi aralarinda yarissalar sizce nasil bide kilo bildirim gunu kilo verme yuzdesini de hesaplayalim diyorum sizler ne dersiniz
selam, tabiki:) anlat bakalm kendini:)Selam kızlar benide alırmısınız araniza ?
tebrik ederiim:) bence aksam o karpuzu yeme:) daha cok verirsinn:)bu arada günaydn kızçeler:)
dünkü yemek listemi açıklıyorum:
sabah: domates,peynir,haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek şekersiz çay
ara: 1 armut
öğlen: 1 kupa yoğurt içerisine 1 salatalık ( özellikle kupaya koydum yoğurdu kap derin olduğu için gözümü doyuurdu aslında 4 yemek kaşığı kadar sadece)
akşam: 1 tabak çorba,2 tane közlenmiş biber,1 dilim karpuz, yarım dilim ekmek.
ayrıca bol su içiyorum.
45 dk yürüyüş ve koşu yaptım.7den sonra sadece su bşka bir şey yok.
şu GÜZEL HABERİ DE VEREYİM BGN REJİMDE 5. GÜNDEYİM VEEEE TAM 1,5 KİLO VERMİŞİM
NE DİYORSUNUZ KIZLAR?
ben katilamam maalesef regl donemimdeyim:/günaaydııınnbugün benle spor meydan okumasına kim katılıyor ?
ooo cok kisa bi sure degil mi:)herkese günaydınnn dün başladım sağlıklı beslenme alışkanlığına 90,1 le sabah tartıldım ilk günüya bi bakalım ne olduk diye gitmiş 1,2 seviyorum protoini :)
bir program belirleyip onu yapmaya çalışalım ?nasıl olucak canım biraz açıklar mısın
uymaya çalışırım :) benim bu akşamki planım halı sahanın etrafındahızlı hızlı 4 tur ve 1 tur koşu yapmakbir program belirleyip onu yapmaya çalışalım ?
görüyorum ve arttırıyorumuymaya çalışırım :) benim bu akşamki planım halı sahanın etrafındahızlı hızlı 4 tur ve 1 tur koşu yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?