Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Günaydın kızlar :)
Dünkü menüm

Sabah: Karatay kahvaltısı + şekersiz çay
Öğlen: Tavuk sote + mercimek çorba
Akşam : Balık + Yeşil salata
Tam bugün de güzel geçti derken 1 top dondurma yiyiverdim Neyse nazar boncuğu olsun napalım, bugün aynen devam

kızlarr gunaydın hepınıze cok aktıf olamıyorum bugun yolculuk baslıyor canlarım gidiyorumm buralardan

tatıldede gırmeye calısıcam en azından gunde bır defa bıle olsa yenı gelen arkadasları takıp edemıyorum hos gelmıler

Allahım yardımcımı olsun kızlar tatılde sadce dıkkat edebılıcem spor mpor hakgetıre

Arada gir yaz kızz özletme kendini Hadi iyi tatiller şimdidenn

günaydın canım güzel geçmiş günün.umarım hep iyi olur...
günaydıınnnn diyet yoldaşlarımm
hepimize bol eksili ve sporlu bir gün olur inş.
günaydııınnn sana da.inş olur canım.

güzelmiş cnm menün.dondurmadan bişey olmaz bence iyice kasarsan psikolojisi bozuluo insanın,önemli olan şerbetli vs kaçamak yapmamak.tabi dondurma falanda hergün değil..:)

iyi yolculuklar..Allah yardımcımız olsun.
herkese hayırlı cumalarr..

Günaydın güzellerr

Bugün senelik izne çıkmadan önceki son iş günüm ...
Yoğunum arada girmeye çalışacağım

herkese günaydınnn dün başladım sağlıklı beslenme alışkanlığına 90,1 le sabah tartıldım ilk günüya bi bakalım ne olduk diye gitmiş 1,2 seviyorum protoini :)

Yeni gelen arkadaslar hosgelmissiniz:)
Bide bi onerim olucak kilosu yakin olan arkadaslari bi grupta toplasak mesela 60-65 , 65-70, 70-75 gibi ve kendi aralarinda yarissalar sizce nasil bide kilo bildirim gunu kilo verme yuzdesini de hesaplayalim diyorum sizler ne dersiniz

Güvendiğiniz bir restorana gidin ben de çok titizim bu konuda her yerde yemek yiyemiyorum. Neyi nasıl yapıyorlar belli değil

bu arada günaydn kızçeler:)
dünkü yemek listemi açıklıyorum:
sabah: domates,peynir,haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek şekersiz çay
ara: 1 armut
öğlen: 1 kupa yoğurt içerisine 1 salatalık ( özellikle kupaya koydum yoğurdu kap derin olduğu için gözümü doyuurdu aslında 4 yemek kaşığı kadar sadece)
akşam: 1 tabak çorba,2 tane közlenmiş biber,1 dilim karpuz, yarım dilim ekmek.
ayrıca bol su içiyorum.
45 dk yürüyüş ve koşu yaptım.7den sonra sadece su bşka bir şey yok.
şu GÜZEL HABERİ DE VEREYİM BGN REJİMDE 5. GÜNDEYİM VEEEE TAM 1,5 KİLO VERMİŞİM
NE DİYORSUNUZ KIZLAR?

Sonucumu gormen ne kadar guzeel:) tebrik ederim canim. :)

iyi tatiller nihalcimm. Dönüsün bomba gibi olsun hadi bakalimm:)

o kadar teferruata gerek var mi ki canim:) ama kizlar da fikirlerini soylesinler bakalim

Selam kızlar benide alırmısınız araniza ?
selam, tabiki:) anlat bakalm kendini:)

tebrik ederiim:) bence aksam o karpuzu yeme:) daha cok verirsinn:)

günaaydııınn bugün benle spor meydan okumasına kim katılıyor ?
ben katilamam maalesef regl donemimdeyim:/
herkese günaydınnn dün başladım sağlıklı beslenme alışkanlığına 90,1 le sabah tartıldım ilk günüya bi bakalım ne olduk diye gitmiş 1,2 seviyorum protoini :)
ooo cok kisa bi sure degil mi:)

Dünkü menu
Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir yeşil çay
Ara findik ve maalesef light kola
Aksam peynirli salata
Gece 1 parça çikolata aslında az yedim ama sabah 300 gr almıştım sanırım hiç kola içmemem gerekiyor

tebrik ederiim:) bence aksam o karpuzu yeme:) daha cok verirsinn:)
tatlı ihtiyacımı öyle gidereyim diye düşündüm. hem ufacık 1 dilim. bu arada farkettiniz mi bilniyorum ama öğlenle akşam arasında arada bir şey yemiyorum. yemem mi gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…